2014. április 5., szombat

Kijev a tűzzel játszik!


2014. április 5-én a legnagyobb titokban török tárgyalódelegáció kezdett üzleti tárgyalásokat Dnyepropetrovszkban, a Juzsmas haditechnikai üzemben. (Valószinűleg nem csak török “érdekeltséggel”)
A “bótolás” célja technika és műszaki dokumentáció eladása a törököknek. Nem is akármiről van itt szó. A Juzsmasnál gyártott SS-18 tipusú (NATO-kód szerint “SÁTÁN”) rakétákról, vagy a negyedik generációs 15A18M interkontinentális nehézrakéta osztályú R-36M2 vezérlőrendszerről.
raketa1
Ezek a rakéták a legfejlettebb technikát képviselik, pillanatnyilag nincs vetélytársuk.
A roppantul magas szinvonalú technikai jellemzői biztositják az alapját a stratégiai paritásnak. Ráadásul technikai elemei a világűrbe telepitve állandó késazültségbe helyezhető.
Az ügy külön pikantériája, hogy a Juzsmas vezetői Dnyepropetrovszkban ugyanilyen üzletről tárgyalnak-Kinával. Párhuzamosan a törökökkel.
Az Atlanti-óceán túlpartján a “nagybácsit” már igy is nagyon kellemetlen meglepetések érték a technika miatt. A dokumentációk megszerzése óriási mértékben fel tudná gyorsitani a rakéták elleni védelmi rendszer kiépitését, amire pillanatnyilag az amerikaiak önerőből képtelenek.
Ám a dokumentáció Közel-Keletre és Kinába történő eladása kiszámithatatlan következményekkel járhat.
A jelek szerint Kijev nem is méri fel az ügy súlyát. Mindösszesen “terméknek” tekinti ezt a tecnikát, amit pénzzé tehet. A tranzakció volumene még nem ismert.
(Forrás: http://stbcaptain.livejournal.com)
Bal-Rad komm : Amibe most a kijevi zsidóhorda belefogott Dnyepropetrovszkban, az valami olyasmi, mintha eddig a Misa körmét pedikűrözgető kisegér hirtelen eladásra ajánlaná föl a farkasnak a medvemancsokat.
Ezek után senkit ne érjen meglepetésként, ha egyszer csak azt halljuk: az orosz hadsereg elfoglalta Ukrajnát!
Ha eddig bárkinek voltak aggályai Oroszország miatt, most megértheti: Oroszország önmagát védi akkor, ha lecsap erre a kijevi bűnbandára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése