2014. április 5., szombat

Az európai vágóhíd...

Az európai vágóhíd...Vagy lehetne a cím "Európa el(ki)rablása", de kinek kell egy örökké veszekedő, fogatlan, öregkorára ráncai redőiből muszlimokat és négereket potyogtató magatehetetlen halálsápadt vénasszony, akinek a döglött bikájába már defibrillátorral sem lehet életet lehelni? A cél még mindig ugyanaz, elvenni összegyűjtött értékeit, a "nyugdíját", és belesegíteni a gödörbe, lehetőleg derékig elásva, hogy hátralévő kevés idejében ápolhassa saját sírját. Röviden: Európa döglődik. A kegyetlen hóhéroknak több neve is van, úgymint bankok, bankárok, "befektetők", brókerek, tisztviselők, rendőri és katonai vezetők, "jogászok" és politikusok, akik kiszolgálják az akasztásra már régen megért rendszerműködtetőket, és külföldi megbízóikat. Bár sokan még képmutatásról beszélnek a nyugat eme, egérrágta "bástyája" esetében, csak kétféle kommunikáció létezik. A sunyin meghunyászkodó, vagy kollaboráló "kormányok" hazugságai, és a korrupt kormányhivatalnokok napvilágra került visszaéléseinek, csalásainak, lopásainak, jogtiprásainak, hazaárulásának mindent és mindenkit beborító szemete.

Az EU "Lisszaboni" lékkel ellátott hajója már halálos pörgésben bukdácsol, és bár a mohó "befektetők", és költségvetési tolvajok még nem akarják észrevenni, mind sorra kerülnek. Az Európai Egyesült Államokról még a legtöbb elemző feltételes módban értekezik, de látni kellene a fától az erdőt. Orbánék "virtuális és illegitim Magyarországán" már eddig is az EKB tervezetnek megfelelően államosítottak az Európai Egyesült Államok számára, vagyis "jópénzért" elvégezték és végzik az újabb piszkos munkát, a központi irányítás teljes kiterjesztésének megvalósítását. Az abszolút kontrollhoz folyamatosan játszották át eddig is az ország még meglévő tartalékait, és ez a törekvés Belgiumban akár 40 ezer tüntető átverésével is erősödhetett. Igaz, kicsit ellentmondásos, hogy az Európai Egyesült Államok "vezetői" lövetik könnygázzal és locsolgatják vízágyúval azokat, akik a hatalmi céljaik eléréséért (gyanútlanul és megvezetve) tüntetnek, azért, hogy az EKB mindent felvásárolhasson, Brüsszel alá rendelve mindent.

Sajnálatos módon az ukrajnai invázió előkészítése is jobban hasonlít egy megszálláshoz, mint Ukrajna megmentéséért folytatott harchoz, ami az EKB 2010. február végén kiszivárgott tervezetének harmadik pontjában foglaltak szerint, az európai katonai irányítás bevezetését célozza. A káosz kiszélesítése remek alkalom, hogy az Európai Egyesült Államok "lakossági felkérésre" rendteremtéssel erőszakolhassa rá magát Európa nemzetállamaira, miközben a NATO a Washingtoni Szerződés 5. cikke megszilárdításával nem akar visszatérni a "hidegháborúhoz", de közben mégis azt teszi. Brüsszelnek amúgy is el kellene ismerni a felelősségét az ukrajnai helyzetet illetően, mivel megsértették a Helsinki Záróokmány egyik sarkalatos alapelvét.
Nem jellemző a bűnbánat, és ezt a Dániában májusban megrendezésre kerülő 62. Bilderberg Group találkozó sem fogja kikényszeríteni. A totális állam akarása jól ismert ambíció volt a múltban is, és az maradt modern történelmünkben is. Erre jó példa Orbán "nemzeti kommunikációja". "Magyarország jól teljesít"! Valóban, csak Izrael, a bankok, az Orbán-közeli tolvajok, az Európai Egyesült Államok, a Goldman Sachs, a Soros, az oroszok és minden olyan pénzügyi, gazdasági, erőhatalmi tényező felé, akiknek még valami el/átadható minimális alamizsnáért "cserébe".

Az utóbbi időben rengeteg "tényfeltárás" látott napvilágot itthon, pedig nem kell messzire menni információért. Az elmúlt 25 év rablásainak főszereplőiről 500 feljelentés "parkol" a Legfelsőbb Ügyészségen a volt és jelenlegi politikus "garnitúra" ellen, bizonyítékokkal alátámasztva. A TEMPO párt évek hosszú sora óta gyűjtötte és gyüjti össze a visszaélések anyagait és jelenti fel az érintetteket (eredmény nélkül, de semmi nem évül el).
Az Alkotmányos Monarchia, a király nélküli Magyar Királyság a mai napig létezik, mert egyetlen "Alkotmányt" sem fogadott el népszavazás és Nemzetgyűlés. Nem azért, mert nem akarták elfogadni az emberek, hanem azért, mert meg sem kérdezték Magyarország lakosságát. Egy virtuális rendszer a saját törvényei szerint fosztogatja Magyarországot a Nemzetközi Jogot és ráadásul még az ENSZ Alapokmányát is figyelmen kívül hagyva. Igazából nem csak a Parlamentben kell "takarítani", hanem az érintett gazdasági és közszférában szereplők között is. Nincs elévült gazdasági vagy privatizációs bűncselekmény, mert ezek mindegyike kimeríti a hazaárulás és nép elleni bűncselekmény fogalmát is. Ezek viszont nem évülnek el! Még mielőtt abban bíznának egyesek, hogy jogi kiskapukon ki lehet surrani, azokkal közlöm, hogy az ukrajnai események még csak a kezdetet jelentik. Az ottani, május 25-re kiírt választásokat ugyanúgy el akarják csalni, mint ahogy most is a magyart. De Ukrajnában nem szolgáltatták be a fegyvereket, és van kihez fordulni, ha a nyugat továbbra is az áldemokratikus, korrupcióra és beépített embereire alapozott kifosztó rendszerét próbálja erőltetni (többek közt ezért vonul oda a NATO). Egyszer csak azt veszik észre, hogy az ukrajnai lakosság, élve a lehetőséggel, orosz állampolgárságot felvéve, meghagyja nekik Ukrajna nyugatbarát és cionista nyugati csücskét.

Ezért érdemes egy kicsit körülnézni Ukrajna múltjában is. A Krím félsziget átadása Ukrajnának 1954-ben, kizárólag az akkori pártfőtitkár, Hruscsov voluntarista akciója volt. Nem fedte le az etnikai határokat, amivel 30 millió orosz került 1991-ben idegen területekre, így Ukrajnába is a lakosság legalább 40%-a ként. Ukrajna csak 1917-1918-óta létezik, és Kijevig 1686-óta orosz terület volt a keleti rész. Az 1918-ban létrehozott köztársaságot amúgy is megosztotta, szinte kettévágta a pravoszláv egyház és a nyugati típusú "judeokereszténység". A nyugat most elfelejti, hogy 1991. telén-tavaszán is népszavazást tartottak a Szovjetunióból való kilépésről, és 1991. december 4-én Megalakult a Független Államok Közössége.




Ahogy Ukrajna, úgy az USA is széthullás előtt áll. Alaszkában eddig 22 ezren írták alá a kiválás kongresszus elé terjesztendő petícióját. A kiválásban nem csak Alaszka érdekelt. Petíció aláírására szólított fel Texas, Tennessee, Louisiana, Dél-Karolina, Észak-Karolina, Florida, Alabama és Georgia is, melyben függetlenségük kinyilvánítását akarják elérni annak érdekében, hogy fenntartsák a kiegyensúlyozott költségvetésüket, és "hogy megvédjék a polgárok életszínvonalát."
Még csak Texas gyűjtött elegendő aláírást, több mint 125.000-et, amit felül kell vizsgálnia az Obama adminisztrációnak, akik erre azt mondják, hogy "senki nem vitatja, hogy hazánk nagy kihívásokkal néz szembe", és arra hivatkoznak, hogy az amerikaiaknak együtt kell dolgozni, "hogy megtalálják az előrelépés legjobb módját". Hasonló problémát okoz az Obama-adminisztrációnak a már három USA tagállamra kiterjedő lakossági fegyverbegyűjtési botrány. Több tagállam, élve rendelkezési jogával, megtagadta és rendelettel is biztosította a második módosítás érvényességét, amely az amerikaiak azon jogát biztosítja, hogy fegyverrel, akár a szövetségi kormánnyal szemben is megvédhesse tulajdonát és az életét.


Világszerte, de főleg a nyugat által sújtott területeken, tombol az erőszak. Eredményeként Szíriában 120 ezer ember van az éhhalál küszöbén, Irakot, Líbiát lerombolták, kifosztották, Egyiptomban katonai hunta ossza a "nyugati demokráciát". Afganisztán kritikus állapotban vár a teljes anarchia kitörésére. Törökországban cenzúrázzák az internetet, és a totális terror bevezetését Kurdisztán visszaállítása fogja beteljesíteni. Sorra tűnnek el a kisebb, de a valós helyzetről tájékoztató WEB-oldalak is Európa-szerte. Pl. az NSZK-ból is többek közt a kedvenc oldalam, a politaia.org. Ukrajna újabb, választások utáni forradalma katalizátorként beindíthatja az európai lázadásokat - ha egyáltalán lesznek Ukrajnában választások - amelyek az orosz gázellátás megszűntekor amúgy is bekövetkezne. A politikai nómenklatúra mindenütt arra törekszik, hogy a végnapokban még minél többet tudjon összelopni, miközben közelednek az európai parlamenti választások is. Az EU Parlament már évek óta szakadozik, miközben Barroso egyszemélyi irányítást alakítana ki. Ezenközben Európában egyre nagyobb haderők gyülekeznek, hivatkozva az ukrajnai hadgyakorlatra, de valójában a dülledező rendszerek lakossága ellen. Úgy, ahogy szokták, vagyis úgy, hogy "véletlenül" ott is maradnak (addig mindenféleképp, ameddig totálisan le nem nullázák a területet), bár ehhez még az Orosz-Kínai platformnak és az "aranyrúbelnek" is lesz egy-két szava, mivel ez utóbbihoz hasonló törekvések miatt már kitört néhány háború. Sajnos ez most sem lesz másként...

Április 6-án még "választani lehet" Magyarországon. A "nagy pártok" még bíznak az érdektelenségben, közömbösségben, bíznak a választásról-választásra tökéletesedő és bővülő repertoárú csalási technikákban, és bíznak a megtévesztettekben, a megvásároltakban, a betelepülő "kettős állampolgárokban". Választani azért kell, mert ha nem tesszük, nem tudjuk bizonyítani, hogy csalnak. Már önkormányzati dolgozóktól is azt lehet hallani, hogy nem szabad a hazug nagy pártokra szavazni, mert mindegyikről, még a tájékozatlan emberek szintjén is tudott, hogy eddig is kilopták a szemünket. Az emberek jelentős része a kis pártokba reménykedik. Nekünk van kettő is, bár csak az egyik tudott országos listát állítani, nyilvánvalóan azért, mert "A Haza Nem eladó" mozgalom pártja a deviza-hitelezési csalás elleni harca ismertebb, és könnyebben megérthető, mint a TEMPO párt alapos háttérismereteket és jogi felkészültséget igénylő, korrupciós tevékenységeket feltáró és feljelentéseikben megfogalmazó tevékenysége. Több, frissen alakult párt is ringbe száll. Kik-ki az elképzeléseinek megfelelő pártot válassza, mert sajnos még mindig az embereket megosztó pártokban lehet csak gondolkodni.
Hamár "pártos" Parlamentünk van egy illegitim államforma (gyarmati diktatúra) keretein belül, a várhatóan április 25-ig elhúzódó választási "eredményhirdetéshez" legalább annyival hozzá kell járulni, hogy jelezzük, fel tudunk mutatni számottevő erőt...

És itt megint az újabb bejelentett (kis)nagykapu. A választás elemzései szerint várhatóan április 25-ig elhúzódó választási eredményhirdetés még a 2010-es választások csalásait is űbereli, és nem csak a választási aláírásgyűjtő ívek vonatkozásában. Akkor a Választási Törvény szigorú szabályozása ellenére is meghosszabbították a választás befejezési időpontját. Most már nem elég a csaláshoz az éjszakába nyúló "szavazási lehetőség" biztosítása, hanem valószínűleg bekövetkezik az, hogy külföldről, elsősorban Izraelből fogják a "kettős állampolgárok" felülírni a szavazási eredményeket. Erről már korábban is sokszor írtam, és a csalás leleplezéséhez szükséges dokumentumokat meg fogják semmisíteni, vagy eleve nincs hozzáférési lehetőség.

/Tulok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése