2014. április 5., szombat

Simon önként nyilatkozott - nem akar a börtönben meghalni

A több mint három hete előzetes letartóztatásban lévő Simon Gábor a média szerint "saját akaratából" vallomást tett. Eszerint soha nem is volt bissau-guineai útlevele - se igazi, se hamisított -, soha nem kért meg senkit, hogy a nevében számlát nyisson, a MagNet Bankban pedig nem is járt. Ügyvédje szintén kínosan bizonygatja, hogy Simon nem is járt a MagNet Bankban, ennek igazolására nézzék végig a biztonsági kamerák felvételeit, és nyilatkoztassák a bank alkalmazottait, látták-e Simont arra járni.
Ügyvéde elmondása szerint Simon nehezen viseli a párttársak nyilatkozatait
A már-már tragikomédiává fejlődő színdarab mögött pedig ott a kékszalagos maffia. Simon "saját akaratából" nyilatkozott olyat, amivel az MSZP-t még épp a választások előtt mosdathatja, kis mértékben talán javíthatja a megítélésüket. Igaz, ez a Simon-féle nyilatkozat fél százaléknál bizonyára nem jelent többet, mégse nyilatkozhat mást, mert ha az igazat mondja, könnyen úgy végezheti, mint a rendőrautóban hirtelen természetes halált halt Welsz Tamás.
Welsz Tamás rejtélyes halála előtt "együttműködést tanúsított" és információkat adott át a hatóságoknak. Halálával a kékszalagos maffia példát statuált mindazok számára, akik lebukás esetén együttműködnek és információkat, bizonyítékokat adnak át, hogy azzal saját magukat mentsék. Simon Gábor "saját akaratából" tett nyilatkozata annyit jelent, hogy nem akar a börtönben "természetes halált" halni a következő hetek, hónapok során.
Külön érdekesség, hogy Simon ügyvédje szerint az ügyészek nem is kérdeztek rá a többszáz milliós vagyonok eredetére. Látható, hogy a maffia állami szinten működik Magyarországon. Hazánkat ellepte a kékszalagos métely, az országot csak a teljes politikai garnitúra eltakarítása és a végrehajtói-bírói hatalom teljes megújítása mentheti meg a végső pusztulástól.

http://www.hidfo.net/2014/04/05/simon-onkent-nyilatkozott-nem-akar-bortonben-meghalni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése