2014. április 5., szombat

Tavaly vette Felcsút polgármestere,és most,hogy már a Dallast idéző ranch lett belőle,be is költözött


false
A falu határában a felcsúti polgármester két, összesen több mint 37 000 négyzetméteres területet vásárolt nemrég, a rajta lévő, átépítés alá vont luxusvillával együtt. Hogy mennyivel gyarapodott Mészáros Lőrinc vagyona, nem tudni.
false
Ugyan vagyonnyilatkozatát még a mai napig nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni Mészáros Lőrinc, ennek ellenére gyarapodása szembetűnő. A korábban gázszerelőként dolgozó felcsúti polgármester egy tavalyi összesítés szerint a leggazdagabb magyarok listáján a 88. helyen állt 6,9 milliárd forintos vagyonával: csatorna-, útépítés, állami föld- és trafikpályázatok, sok-sok állami megrendelés segítségével is gazdagodik.
Tavaly júniusban a Mészáros és Mészáros Kft. két hatalmas ingatlant is vásárolt, egyiken egy luxusvilla is található. A település központjától távolabb eső területen, Felcsút határában, a Szári úton egy 17 420 és egy 19 918 négyzetméteres területet vettek. Utóbbin egy hatalmas, impozáns épület is található, de az ingatlanokhoz vezető Szári úthoz közel egy annál kisebb ház is látható, amely – a papírok szerint – szintén Mészáros Lőrincéké, mint ahogy az a kis épület is, amelyben korábban több forrásunk éppen ott tartózkodó biztonsági őrt látott.
false
A helyiek közül egyébként többen úgy tudják, hogy Mészáros Lőrincék még a régi, szintén Felcsúton található lakóházukban élnek egyelőre.
A Felcsútot átszelő Fő utcából nyíló, a település Alcsútdobozhoz közeli végén található Szári út, amely a falu úgynevezett “felvége”-azaz “a zúri”-negyed. Az utcában egyébként sok az új építésű, impozáns lakóház, ám Mészáros Lőrinc villájához egyik sem mérhető. Pontos számokat nem ismerünk, de az ingatlanok értéke százmilliókban mérhető.
A porta és a melléképület
A “Mészáros Ranch” Főbejárata igazi birtokbejárat. Diszes-mives “égigérő” vaskerités-bástyaszerű oszlopokkal-portaépülettel, cselédházzal.
Lőrinc barát a jelek szerint kedveli a biztonságot. Élete végéig része lesz benne, és királyi barátjának és hűbérurának.
Szibériában minimum ilyen biztonsági fokozat várja őket. Az elhelyezés és az ellátmány?
Az vélhetőleg szerényebb lesz!

(Forrás: magyarnarancs)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése