2014. április 29., kedd

Kolomoszkij újabb hét strigulát húzhat!


“Leszállt az este, kihalt a város
Reggelre megtudjuk, ki lesz a káros?”-szól imigyen a betörőnóta.
-Hát Kelet-Ukrajnában már késő délután-jó előre-tudják a népek, hogy ki lesz a káros.
Kolomoszkij felbujtó és finanszirozó lesz a káros. Persze nem kell miatta krokodilkönnyeket hullatni, van azért mit apritani neki a tejbe-meg apanázsolni a Greystone meg egyéb zsoldosokat.

Dacára annak, hogy tegnapról mára virradó éjjel a Luhanszki-területen Leninszben, Artyemovszkban, Zsovtnyevban és Kamennobrodszkban összesen hét ATM-jét pusztitották el. Valakik.
A rendőrség arról tájékoztatott, hogy nyomoznak Kolomoszkij megkárositói után, akik volt ahol Molotov-koktéllal kinálták meg az automatát, volt ahol csak bezúzták.

Persze még igy is szerencsésnek érezheti magát a Dnyepropetrovszki főhiéna! Harkovi “hitestársához” és kollégájához Kerneszhez képest legalábbis. Azt most a Szent Földön próbálgatják életben tartani.
Szerintünk Kolomoszkijnak esténként nem amiatt fáj a feje, hogy hány ATM-jét pusztitják el az éjjel? Sokkal inkább aggódik avégett, hogy megéri-e még vajon a napfelkeltét. Merthogy Kolomoszkij zsidóhiéna igencsak fölkeltette maga iránt néhány-puskával jól bánni tudó-ember figyelmét.

https://balrad.wordpress.com/2014/04/29/kolomoszkij-ujabb-het-strigulat-huzhat/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése