2014. április 29., kedd

A szíriai kannibálok vegyi fegyvert vetettek be - bizonyíték

Felvétel készült az esetről, amely bizonyítja, kik használták és kik ellen vetettek be vegyi fegyvert Szíriában. A kormány elleni felforgatást végző kannibálok ugyanis eldicsekedtek a nagy katonai győzelemmel, de annyi ész már nem volt, hogy eltüntessék a nyomokat. A filmen látható, amint halott szír katonák fekszenek szerte szét. A harckocsikon találati nyom nincs, a katonákon semmilyen lövésnyom nem látható, ellenben mellettük fekszenek több helyen a gázálarcok. Többen próbálták felvenni, de már nem maradt idejük. Látható a tipikus jellegzetes elszíneződés az arcokon, az arc testnyílásaiból folyó vér. Valószínűleg szarin támadás áldozatai lettek.
A filmet többször eltávolították már a világhálóról, megpróbálták eltüntetni. Nem tudni, meddig lesz látható az adott linken.
Ez már bizonyíték arra, hogy szír katonák ellen vegyi fegyvert vetettek be a kormány ellen harcoló terrorista alakulatok, - akiket a nyugat pénzel, támogat, lát el fegyverekkel. Aki tömegpusztító fegyverekkel harcoló terroristákat támogat, nemzetközi bíróság előtt kellene felelnie terrorizmus támogatásának  vádjával, tömegpusztító fegyver használatáért, népirtásban való részvételért.
Kíváncsiak lennénk, mit szólna a liberális "értelmiség", az állandóan "nácik" ellen felvonuló és tüntető, mindenkit fasisztázó és tömeggyilkosozó cionista had, amikor arra a vádlottak padjára kellene ülnie az egész atlantista politikai garnitúrának, ahol egykor a nemzetiszocialisták felett ítélkeztek.

http://www.youtube.com/watch?v=by_uyBHNpc4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése