2014. április 29., kedd

Obama fenyegetőzik, miután nem sikerült ázsiai útja során pénzzé tennie a hamis kötvényeket


Barack Obama, az Egyesült Államok Vállalat szóvivője megpróbált készpénzzé tenni néhány hamis "Kennedy kötvényt" ázsiai útja során, de kudarcot vallott a múlt héten, a japán királyi család forrásai szerint. A kötvények itt láthatók:

http://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2014/04/kennedy-bonds-1.pdf

Ha megnézzük a fenti képen, az egyik kötvényen egy űrsikló képe látható. Nem kell történelmi zseninek lenni, hogy észrevegyük, űrsiklók még nem léteztek, amikor Kennedy élt. A kötvényeket 20 dolláros bankjegyekből készítették, melyekről lemosták a tintát, MI5 források szerint. Ugyankkor korábban Bill Clintonnak sikerült beváltania néhány ilyen kötvényt. Obamának ezúttal nem sikerült.
 

Obama azonban képes volt kicsikarni némi aprópénzt terrorcselekményeknek köszönhetően, mint az elsüllyedt dél-koreai komp, és a malajziai 370-es járat elektronikus eltérítése, a japán katonai hírszerzés szerint. Vannak megújult fenyegetések, hogy időjárási és földrengés fegyvereket használnak, hacsak nem kap az amerikai vállalati kormány több pénzt, mondta el a forrás.

Egy amerikai ügynökségi forrás, aki megjósolta előre a legújabb Ázsia elleni terrortámadásokat, ismertette a kínaiak reakcióját: "A kínai kék hadsereg (számítógépes ügynökök) mostanra megszerezték a banki és nukleáris kódokat, stb. Egy gombnyomás, és az egész pénzügyi rendszer megszűnik. Ez azt jelenti, hogy Oroszország és 9 másik nemzet is rendelkezik ezekkel a kódokkal, ami még érdekesebb lehet."

Emellett volt egy találkozó a múlt héten a Fehér Sárkány Társaság, valamint az egyik fő ázsiai titkos társaság képviselői között. Ennek a társaságnak a korábbi vezetője már elhunyt, és egy új főnök került a helyére, mondták el a FST-nak. A találkozón az ázsiai társaság képviselői javaslatot tettek egy közös FST/Ázsiai társaság lépésre, hogy kössenek szövetséget az amerikai oligarchia Hollywood/Kalifornia frakciójával. Jelenleg ez van folyamatban, de nem várnak azonnali eredményt.

A találkozón a FST erősen ajánlotta, hogy az ázsiaiak lépjenek szövetségre a BRICS nemzetekkel és az európaiakkal amint lehet, hogy minden Egyesült Államokon kívül tartott dollár helyett egy új valutában kereskedjenek.

Ezt az ajánlatot megfontolás tárgyává tették. Az ázsiai képviselő azt is elmondta, hogy már az összes 1990 előtt készült dollár fekete listán szerepel azon lépés részeként, hogy elvágják az összeesküvést a földalatti pénztől. A Tokyo Mitsubishi UFJ Bank valutapénztárosai ezt megerősítették. Az 1990 előtti dátummal készült bankjegyek többnyire CIA hamisítványok, mondták el a források.

Volt sok hosszú rendkívüli találkozó Washingtonban a múlt héten Christine Lagarde, az IMF vezetője, és az amerikai pénzügyminiszter Jack Lewi bevonásával az oroszok azon szándéka miatt, hogy az olajért euróban fizetnek, de ezek a találkozók nem voltak képesek megoldani semmit, Pentagon források szerint.

Vlagyimir Putyin orosz elnök azt javasolta a pénzügyi válság megoldására, hogy öljék meg a Rothschild család minden tagját, CIA források szerint. Ezért van, hogy a Rothschildok most rejtőzködnek, ahogy azt Nathaniel Rothschild esete mutatja.

Nem valószínű azonban, hogy a Rothschildok megölése megoldaná a pénzügyi válságot. A Rothschildok csupán magas szintű középemberek. A probléma most egyértelműen Washington D.C.-re, és a Federal Reserve Amerikai Egyesült Államok leányvállalatára koncentrálódik. A szövetségiek még mindig makacsul használják a zsoldos hadseregeket, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút Ukrajnában. Szerencsére az európai kormányok nem működnek együtt ezzel a tervvel. Sem a Pentagon. Még az izraeliek is elhatárolták magukat a folyamatban lévő műveletektől Ukrajnában.

http://www.debka.com/article/23874/Russian-and-Ukrainian-armies-shaping-up-for-initial-military-clash-over-Slavyansk

Akikkel foglalkozunk, az a CIA náci frakciója élükön a Bush családdal, a Rockefellerekkel, Clintonnal, Soros Györggyel és a haverjaikkal. Obama az ő szóvivőjük. Ő szintén az az ember, amit az igazságügyi bizonyítékok is mutatnak, aki akadályozza az új pénzügyi rendszer elindítására tett összes kísérletet.

Az igaz, hogy a Pentagon fehér kalaposai támogatják Obamát, mert az ő szavaikkal élve: "megakadályozta a 3. Világháború kirobbantását Szíriában." Azonban az ügynökség fehér kalaposainak fel kell ismerniük, hogy hamis választás elé lettek állítva a legutóbbi választásokon Mitt Romney és a 3. Világháború vagy Obama között, és ebben nincs változás.

Van egy harmadik lehetőség, hogy Washingtonba vonulnak, és letartóztatják a bűnözőket, és létrehoznak egy ideiglenes kormányt, élén a vezérkari főnökkel, hogy elnököljön az Egyesült Államok Köztársaság helyreállítása felett, egy korszerűsített alkotmánnyal. Egy új választási folyamatot lehetne bevezetni annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy a pénz soha többé ne téríthesse el a politikai rendszert. Egy friss közvéleménykutatás kimutatta, hogy az ameriakaiak mindössze 4%-a gondolja úgy, hogy a Kongresszus teljes lecserélése rossz ötlet.

http://www.usatoday.com/story/news/politics/2013/10/21/usa-today-poll-shutdown-boost-for-%20democrats-bane-for-gop/3143281/?AID=10709313&PID=4003003&SID=11y8mpfvtokvh

Ha az USA rezsim ragaszkodik Obamához és a status quo-hoz, akkor az Egyesült Államok lassú gazdasági kifulladása továbbra is folytatódni fog, amíg ki nem tör egy forradalom, és a káosz. Ez matematikai bizonyosság. Ezt csak egy rendezett átmenettel lehet megakadályozni.

Az Egyesült Államokon kívül az összeesküvés szélhámos Washington-i rezsimjének elszigetelődése már nem hagyható figyelmen kívül, és nem tagadható. A múlt heti példa erre az volt, hogy míg Obama Ázsiában turnézott, hogy támogassa a Kínát körbevevő államok ellenséges politikáját, Kína közös hadgyakorlatot tartott nyolc környező országgal, köztük Indiával, Malajziával, Indonéziával, Pakisztánnal és Szingapúrral.

Kína, az ASEAN és India is megállapodásra jutott a múlt héten, hogy megoldják az összes fennmaradt területi vitát a szigetekkel, stb. kapcsolatosan békés módon.

http://economictimes.indiatimes.com/news/politics-and-nation/china-asean-pact-on-south-china-sea-region-can-bring-some-relief-to-india/articleshow/34183804.cms

Ennyit az amerikai rezsim nagy tervéről, hogy felkavarják a szigetvitákat Kína elszigetelése érdekében.

Az egész bolygó beteg és fáradt az összeesküvés gondolkodásmódjától a háborúk kirobbantása, az erőforrások ellopása, betegségek elterjesztése, a folyamatos hazugságok miatt, és amiért mindez általában szerencsétlenné teszi mindenkinek az életét.

Íme egy példa arra, hogy milyen mélyre nyúlik az összeesküvés féregjárata. Sokáig kaptam emberektől emailben információkat, hogy Michelle Obama valójában Michael Ramsey-ként született. Elmondásuk szerint Ramsey az Oregon State Beavers-nél játszott 1981-1983 között. Mezének száma a 44-es volt.
 

Később megváltoztatta a nemét, és Michelle Ramsey lett, aki feleségül ment Obamához, és két gyereket adoptált vele. Obama ezután lett a 44. elnök. A fénykép ugyan manipulált, de akkor is, ha ez így van, az ügynökségeknél valakik nagyon arra törekednek, hogy ez a történet kiderüljön. Azt is megszellőztették, hogy Barack és Michelle válni fognak.
Akárhogy is, ez egy újabb jele, hogy komoly, működésképtelen dolgok történnek a katonai ipari komplexumban.
Az ázsiaiak és a világ többi része hajlandó finanszírozni az amerikai hadiipari komplexumot egy világbékébe történő átmenet során. Megértik, hogy egy vad kutya etetése és megszelidítése egy sokkal jobb stratégia, mint a harc ellene.

ÚjVilágTudat

Kapcsolódó:
   Az észak-koreai nukleáris és a szíriai vegyi fegyverek mind a kétségbeesett cionistákhoz kapcsolódnak
   Új mozgások indultak, hogy megtörjék a pénzügyi patthelyzetet
   Több forrás szerint a Pentagon lépéseket tesz az összeesküvés leállítására
   Az összeesküvés időt vásárol azzal a javaslattal, hogy átruházza a pénzt az emberiség számára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése