2014. április 29., kedd

A rendőrség végre fellépett a gyűlöletkeltés ellen

Hetek óta folyamatosan akadályozzák a Szabadság-téren építendő emlékmű építési munkálatait egy nemzetközi hálózat tagjai, akik az építendő emlékmű ellen tiltakozással 70 évvel ezelőtt történt események kapcsán folytatott viták felé terelnék a belpolitikát. A tüntetők bevallott célja, hogy valamiféle bűntudatot kényszerítsenek a többségi társadalomra. Mostanra jutott oda a helyzet, hogy az építési terület köré felhúzott kordont a hatóságok nem engedték lebontani, ehelyett a területet vigyázó rendőrök elkezdték kihordani az építési területen illetéktelenül tartózkodókat.
A tüntetők közül korábban több személyt is őrizetbe vettek, egyikükről kiderült, hogy amerikai állampolgár, vagyis a tiltakozások a magyar belpolitikába beavatkozásnak tekinthetők. A csoport az ellen az emlékmű ellen tiltakozik, aminek korábban az Amerikai Népszava a felrobbantására szólította fel a magyarországi zsidó közösségek tagjait, abban az esetben, ha az emlékművet a tiltakozások ellenére is megépíti a kormány.
Az egyik, korábban őrizetbe vett tüntető - mint kiderült, amerikai állampolgár
A német megszállási emlékműnek nevezett szoboregyüttes építésének leállítását követelte már a Mazsihisz is, ami ultimátumot szabott a kormánynak. Bár ez a BTK szerint is terrorcselekménynek számít, a Mazsihisz ellen máig nem indult eljárás. Melléjük állt viszont a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció, ami alig leplezetten a Mazsihisz politikai szárnyaként működik Magyarországon. Az extrémista csoportok közösen akadályozzák az emlékmű megépítését, és a helyszínre általuk odarendelt riportereknek napi szinten nyilatkozatokat adnak, amivel a magyar társadalomban akarnak bűntudatot kelteni.
Ma délután a rendőrség végre felszólította a hetek óta az emlékmű ellen tüntető, vagyis láthatóan érdemi munkát nem végző, kereső tevékenységet nem folytató aktivistákat, hogy hagyják el a területet. Aki ennek nem tett eleget, azokat pedig elkezdték kihordani a térről.
Mielőtt a liberális sajtó ilyen-olyan okokból elfogult tudósításokat tesz közzé "erő alkalmazásáról békés tüntetőkkel szemben", és megkezdi a várhatóan felforgató jellegű tüntetések szervezését, egy valamit le kell szögeznünk: a többségi társadalommal szembeni agresszió a többségi társadalom haragját váltja ki. A többségi társadalom démonizálása, a mesterséges bűntudatkeltés minden szempontból a többségi társadalommal szembeni lelki agressziónak minősül, vagyis közösség elleni izgatás. A közösség elleni izgatás pedig az extrémizmus kategóriájába esik, mind a keleten, mind pedig a nyugaton.
Akik ott tüntetnek a téren az emlékmű ellen, és a többségi magyar társadalom olyan tagjaiban próbálnak bűntudatot kelteni 70 évvel ezelőtti események miatt, akik 70 évvel ezelőtt még nem is éltek, vagy semmilyen kapcsolatban nem voltak az akkori eseményekkel, azok közösség elleni izgatást követnek el és minden szempontból extrémista besorolást kell kapjanak. A Mazsihisz, a Demokratikus Koalíció, és az őket támogató összes liberális sajtó gyűlöletcsoport, mert a többségi társadalmat, a magyarságot mint csoportot démonizálják.
Akik ott a téren az emlékmű megépítése ellen tüntetnek és ezt a többségi társadalommal szembeni vádaskodásokkal, kirohanásokkal kívánják alátámasztani, egy újabb délutánjukat áldozták arra, hogy Magyarországon a holokauszt a XXI. században megtörténjen. Ironikus, hogy hivatalos indoklásuk szerint ők éppen ezt akarják megakadályozni, és mindezt gyűlölködéssel, vádaskodással támasztják alá.

http://www.hidfo.net/2014/04/29/rendorseg-vegre-fellepett-gyuloletkeltes-ellenNyugati felforgatás kezdődik Budapesten


Diktatúra elleni harcról beszél a liberális média, miután a készenléti rendőrség elzavarta a Szabadság térre tervezett emlékmű építési munkálatait hetek óta akadályozó extrémistákat. Pedig a hatalom mindeddig kifejezetten türelmes volt, a hatóságok heteken keresztül semmit nem reagáltak arra, hogy a tüntetők feldöntik az építési terület körül felállított kordont, valamint összefirkálják az arra kifeszített ponyvát. A hatóságok mindeddig szemet hunytak efelett, annak ellenére, hogy az építési területek köré egyáltalán nem véletlen emelnek kordont - nem azért, hogy ne lehessen nézni az ott dolgozó munkásokat, hanem, hogy a járókelők biztonságát óvják azzal. A kordon lebontásával az építési területre védőfelszerelés nélkül betévedő járókelőket sodorják veszélybe, így számos bűncselekmény gyanúja felmerülhet a napi szinten ismétlődő akcióik kapcsán.
A Szabadság-téren tüntető gyűlöletcsoportok emellett megmozdulásaikkal bevallottan arra törekszenek, hogy bűntudatot erőltessenek a többségi társadalomra. Az ott megjelenő szervezetek a mai magyarságot akarják megbélyegezni 70 évvel ezelőtti történésekre hivatkozva, hogy az általuk kierőszakolt hamis bűntudatot anyagi haszonszerzésre felhasználhassák. Az általuk emlegetett, közel egy évszázada elkövetett feltételezett bűncselekmények miatt a mai magyar többségi társadalmat kiáltják ki bűnösnek, ezért a közösség elleni izgatás gyanúja is felmerül. Remélhetőleg a hatóságok ennek kapcsán is hivatalból eljárást indítanak majd, nem korlátozzák az aktivisták elleni fellépést párezer forintos anyagi károkozás miatti megrovásokra.
Az atlantista felforgatás ellen, a rend védelmében
A liberális média napi szinten kiújuló próbálkozásokat tesz arra, hogy az emlékmű ellen tüntetőket valamiféle diktatúra elleni ellenállóknak mutassa be. Emiatt az egyes liberális sajtóorgánumokkal szemben is felmerül a közösség elleni izgatás gyanúja. Mivel hallgatólagosan támogatják és propagálják az aktivisták céljait, részt vesznek a magyar közösség démonizálásában, ami a hatályos törvények szerint közösség elleni izgatás.
A hazai médiának egyáltalán nem az aktivisták céljaival kellene foglalkoznia. Bármit is akarnak, a rongálás, a gyűlöletkeltés nem megoldás. Jóval több kérdés felmerül a tüntetőkkel kapcsolatban annál, minthogy hivatalosan miért vannak a téren. Hogyan lehetséges, hogy ugyanazok a tüntetők minden nap, munkaidőben folyamatosan jelen vannak és akadályozzák a szobor építési munkálatait? Nyilvánvaló, hogy mivel munkaidőben már hetek óta a Szabadság-téren tartózkodnak, nem folytatnak kereső tevékenységet - vagyis vagy milliárdosok, vagy valaki fizeti őket. Célszerű lenne, ha a rendőrség az igazoltatásukat követően kivizsgálná, hogy be vannak-e jelentve, nyilvántartják-e őket aktív álláskeresőként, és ha nem, abban az esetben érdemes lenne megnézni a számlamozgásaikat; kitől kapnak anyagi támogatást, hogyan lehetséges az, hogy hetek óta főállásban tüntetnek.
Emellett azt is érdemes lenne kivizsgálni, hogyan lehetséges az, hogy bár alig tucatnyian vannak, mellettük több tucatnyi újságíró jelenik meg napról-napra, ráadásul nem egy közülük valamilyen külföldi média képviselője. Korábban a tüntetők őrizetbe vétele során kiderült, hogy egyikük amerikai állampolgár. Amerikai állampolgárként Magyarországon, a magyar kormány intézkedése ellen tüntet főállásban. Mindezt azok után, hogy az Amerikai Népszava az emlékmű felrobbantására szólította fel a magyarországi zsidó közösség tagjait.
Melyik hatóság melyik vezetője áll az amerikai titkosszolgálat alkalmazásában, aki miatt most épp egy Magyarországon amerikai állampolgárok által szervezett tüntetést nem tekint a magyar kormány nemzetbiztonsági kockázatnak?

http://www.hidfo.net/2014/04/30/nyugati-felforgatas-kezdodik-budapesten


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése