2014. április 29., kedd

Újabb NATO csapatok érkeznek térségünkbe (újabb indokok Róma és Párizs pusztává válásának)

Az Egyesült Királyság és Franciaország további 8-8 vadászgépet helyez át a Litvániában és Lengyelországban működő NATO erőkhöz. A nyolc gépből 5 angol Tájfun vadászrepülőgép már megérkezett Litvániába, 5 francia Rafale vadászgép pedig Lengyelország északi területére. Az angol és francia védelmi minisztériumok szerint további NATO csapatösszevonásokra kell számítani, amiben mindkét ország részt fog venni.
A nyugati országok légierői átcsoportosításának hivatalos magyarázata, hogy a NATO garantálni akarja kelet-európai partnerei és a balti országok biztonságát. Philip Hammond brit védelmi miniszter szerint fennáll a veszélye az "orosz agressziónak" a térségben, amire az ukrán helyzet alakulásából következtetnek. Kiújuló háborús retorikát láthatunk tehát, ami Oroszország ellen irányul, és erre hivatkozva akarja igazolni a NATO Oroszország ellen irányuló terjeszkedését.
A Malborkba (Lengyelország) 70 francia katona érkezett az új vadászgépek támogatására. Emellett mostanra Észtországba is megérkeztek a NATO "Tavaszi Vihar" hadműveletében részt vevő amerikai deszantosok. Észtország védelmi minisztériuma szerint a 150 amerikai katonát az Amari légibázisra irányították át.
A brit királyi légierő Tájfun gépe - ők kavarnák a "tavaszi vihart" Oroszország ellen?
Az Egyesült Államok múlthét kedden jelentette be, hogy 600 deszantost küld Lengyelországba, Litvániába, Lettországba és Észtországba amiatt, mert az ukrán-orosz határon elmérgesedett a helyzet. Washington bevallottan az ukrán-orosz határon kialakult konfliktusba beavatkozásra, vagyis Oroszország elleni nyílt katonai fellépésre készül.
Hazánkba szintén folyamatosan érkeznek a NATO alakulatok. Elfogadhatatlan, hogy Magyarország Oroszország elleni katonai akciókban vegyen részt. Elfogadhatatlan, hogy a nyugat újra eszköznek használja hazánkat saját gyarmatosító háborúihoz, és ebben a magyar 'politikai elit' részt vesz.
Hazánkat egy elcsalt népszavazással kényszerítették a nyugati szövetségi rendszerbe, és a most érlelődő háborús helyzetben eljött az ideje, hogy megkérdezzük a lakosságot: valóban akarják-e az emberek, hogy hazánk eszközként vegyen részt az atlantista tömb olajszerző háborúiban? Akarják-e, hogy hazánk újra a vesztes fél oldalán lépjen be egy háborúba, aminek célja semmi egyéb, mint a működésképtelen gazdasági rendszer fenntartása? A lakáj lelkületű politikai elit eltávolításával még mindig megakadályozható, hogy részt vegyünk a NATO terjeszkedésében. Magyarországon az összes párt, ami nem lép fel nyíltan az atlantizmus ellen, az atlantizmus kiszolgálójának tekinthető.

http://www.hidfo.net/2014/04/29/ujabb-nato-csapatok-erkeznek-tersegunkbe


Románia a tartalékosok mozgósításának lehetőségével számol

Az elkövetkező időszakban Románia Legfelsőbb Védelmi Tanácsa elemezni fogja, miképpen mozgósíthatja a tartalékosokat – nyilatkozta múlt csütörtökön Traian Basescu államelnök.
Hozzátette: Romániát egyelőre nem fenyegeti támadás, de mindenre fel kell készülni. A legnagyobb gond az, hogy jelenleg nagyon sok tartalékos Spanyolországban, Franciaországban vagy Németországban tartózkodik.
Az elnök kijelentette: a Legfelsőbb Védelmi Tanács keretében arról kellene dönteni, hogyan lehetne mozgósítani ezeket a tartalékosokat, ha véletlenül az országnak szüksége lenne rájuk. Az államfő szerint nem áll fenn a veszélye annak, hogy Oroszország megtámadja valamelyik NATO-tagállamot, ugyanis az háborúhoz vezetne.
Marosvásárhelyi rádió – Erdély.ma

Többszáz kanadai katona és vadászgépek érkeznek Romániába


Hat CF-18-as vadászrepülőgép és a kanadai hadsereg többszáz katonája tart Romániába a NATO újabb haderő-átcsoportosításának részeként. A NATO bevallottan növeli kelet-európai jelenlétét, - ez a legnagyobb romániai átcsoportosítás az ukrán felforgatás kezdete óta. A CF-18 Hornet vadászgépeket Bagotville-ben szállásolják el, és még a helyi katonai létesítmény parancsnoka sem tudta megindokolni, miért érkeznek oda újabb csapatok. Yvan Blondin altábornagy a média kérdésére nem tudta megindokolni, miért érkeznek újabb vadászgépek és többszáz kanadai katona Románia területére.
Blondin elmondása szerint az újonnan érkező csapatok "talán" rutin kiképzési feladatokon vesznek részt, de azt sem tudta megemlíteni, milyen gyakorlatokat fognak tartani, és miért kell azt a Föld túlsó felén megrendezniük. Az altábornagy azt sem tudta megmondani, meddig maradnak Romániában, - annyit mondott, hogy a kormány majd mondani fogja, ha vissza kell térniük Kanadába.
Kanadai légierő, CF-18
A hat vadászrepülőgép már úton van, emellett egy C-17 teherszállító gép is elindult, amely egyelőre meg nem határozott fegyverrendszerek szállítását végzi. A NATO láthatóan az utolsó pillanatra akarja halasztani az újabb haderőmozgatásokról szóló információk kijutását. A pilótákat arról sem értesítették előzetesen, hogy Romániába tartanak. Először Izlandra küldték a gépeket, majd ott közölték velük, hogy Romániába mennek az ukrán határ mellé.
A NATO emellett 250 kanadai katonát küld a román-ukrán határ mellé. Az atlantista tömb ezt továbbra is azzal indokolja, hogy "biztosítani akarják a NATO partnereket, hogy a szövetség megvédi őket, ha az orosz hadsereg lerohanja az országot". Ezt Rob Nicholson védelmi miniszter mondta a CBC News-nak adott interjú során.
Néhány nappal ezelőtt az Egyesült Királyság és Franciaország küldött 8-8 vadászgépet Litvániába és Lengyelországba hasonló indokkal. A lengyel és angol légierő gépei közösen járőröznek a balti államok felett. Emellett John Kerry amerikai külügyminiszter bejelentette, hogy a NATO alapításának célja Oroszország visszaszorítása, az észak-atlanti szövetségnek ehhez a céljához vissza kell térnie. Barack Obama pedig azt találta mondani, hogy "készen állnak a cselekvésre".
Oroszország külügyminisztériuma hivatalos választ kért arra vonatkozóan, miért fokozza a NATO katonai jelenlétét az orosz határ mellett. Úgy hisszük, erre a hivatalos reakciót éppen John Kerry adta meg: Oroszország "visszaszorítására" készülnek - saját határai mögé.



Újabb indokok Róma, azaz a hamis proféta és az Antikrisztus székvárosa, és Párizs azaz a szabadkőműves főváros teljes pusztává válásának, s mint írták munkatársaim 4-5 óra alattt elmérgesedhet a helyzet annyira, ha megadatik Góg megteszi, s éppen Magógnál nincsen ébredés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése