2014. május 3., szombat

A FIDESZ ÁLTAL FÖLPUMPÁLT JOBBIK




A FIDESZ  A KOMMUNISTÁKKAL AKARJA LETÖRNI A JOBBIK SZARVÁT

Kezd kibontakozni a kép és a háttér. Hogy megértsük az összefüggéseket, mindig a múltba kell visszanyúlni, méghozzá előbb a Fideszhez. A Fidesz egészen 1997-ig egy jelentéktelen párt volt, mind létszámában, mind társadalmi hatásában, de Antall József már 1993-ban Orbánt kijelölte utódjának, a későbbi időkre. Ez be is következett. Tehát a Fidesz is egy sajtó által felpumpált párt volt, mint ahogyan most a Jobbik. 2010 után a Fidesz megüzente a Jobbiknak, ha szalonképesek akarnak maradni (érsd, feltétel nélkül elfogadják a parlamenti zsinagóga írott és íratlan szabályait), akkor „jófiúk” lesznek a későbbiekben. S lássunk csodát, a Jobbik azonnal fazonigazítást végzett, nem volt már cigánybűnözés, gárdázás és a cionistázás is elmaradt. Meg is lett a jutalma, mert 2014-ben újra  beülhettek a csökkentett létszámú Házba. De a Jobbik életben akar maradni és be akar jutni az EU-ba is, ezért elkezdték újra fújni az EU-ellenes szövegeket, ami a magyar fülek számára igen kedvesen hangzik. Ettől bepánikolt a Fidesz és le akarják törni a Jobbik szarvát, ami a népszerűségüket illeti az EU-ellenes kampánnyal. A Fidesz dörzsölt fickókból áll és azért, hogy a piszkos munkát ne ők végezzék el a Jobbik ellen, ezért ezt az MSZP-re, Gyurcsányra bízták, akik habzó szájjal már megkezdték a Jobbik elleni lejárató kampányt. Persze csak a vakok nem látják, hogy az MSZP-t és a DK-it is a Fidesz tartja életben, azzal a régi kommunista jelszóval, „hogyha nincs ellenség, akkor majd csinálunk magunknak.” A Fidesznek már 2002-ben is jogában állt volna az MSZP-t és az SZDSZ-t betiltani, de nekik kell mindig egy mumus, amivel lehet a társadalmat riogatni. Ezért van az, hogy most már több mint négy éve a hírekben 90 %-ban csak az MSZP és a DK elleni színjáték folyik. Mert ez valóban csak egy ócska színjáték. Valójában a narancsosok összejátszanak a vörösökkel, most éppen a Jobbik ellen. A Fidesz azért is uszítja a vörösöket a Jobbik ellen, mert attól tartanak, hogy a Jobbik esetleg több EU-s képviselőt fog nyerni az EU választáson, mint a Fidesz. De erről hallgatnak. Most a Jobbik két oldalról is támadva lesz, a Fidesztől és a vörösöktől is. Ettől függetlül gyanítható, hogy a Jobbiknak sokkal több EU-s képviselőjük lesz mint a vörösöknek. Ma már a fasisztázás, a nácizás  és a szélsőségesezés annyira lejáratódott szövegek, hogy semmi elrettentő hatásuk nincs. A gyilkos, vérgőzös vöröscsürhe arra a Jobbikra hőbörög, akiknek valóban tiszta lapjuk van a társadalom szemében.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/fidesz-%C3%A1ltal-f%C3%B6lpump%C3%A1lt-jobbik





BEFOGADTÁK ŐKET A  PARLAMENTI ZSINAGÓGÁBA

Azt ugyanis vissza kell utasítani, hogy az MH "sarat dobált". Az MH helyzetértékelése és közleményei helytállóak és dokumentumokkal alátámasztottak voltak: a Jobbik valóban balliberálisokat is fizetett, Vona "akadémiája" valóban a Habsburg-pártiak gyűjtőhelye, a Jobbik valóban döntő mértékben szavaz össze a kormánnyal, Brüsszelben pedig egyes esetekben a bevándorlóknak és a deviánsoknak hasznos voksot adtak le stb. S az idő is sajnos minket igazol: idén már a Jobbik megszavazta a paksi adóssághegyet, névleg is néppárttá vált nemzeti radikálisból, és bejelentette a "konstruktív ellenzékiséget". Miután eddig is megszavaztak tíz fideszes javaslatból hatot-hetet, (vagyis szerintük nincs nagy baj a kormánnyal) képzelhetjük, mi lesz ezután. (radicalpuzzle, részlet)

ISMÉTLŐDIK A TÖRTÉNELEM

A Rákosi-korszakban (1945-1948 között) csinálták azt a kommunisták, ha egy pártot le akartak járatni vagy leszalámizni (a kifejezés is onnan ered), hogy a kiszemelt pártot addig-addig mószerolták, hogy határolódjanak el, X vagy Y képviselőjüktől. S miután ezt több-kevesebb erőszakkal elérték, végül a pártot is betiltották, mint „szélsőséges” fasisztákat, nácikat, stb. Mocsokrácia elmúlt 25 évében ugyanezt a gyakorlatot újították föl bármilyen ügyben, ha egy pártot vagy képviselőt le kellett járatni. Ezt a Fidesz és az MSZP nagy sikerrel alkalmazta, s most a Jobbik is kiátkozza volt képviselőjét a „leköpködés” miatt, amit a délvidéki politikussal tettek. A Jobbik a képmutatásban és hazugságban bőven utolérte a Fideszt, mert nemcsak elhatárolódtak Gauditól és elitélték a tetteit, hanem elhallgatják azt, hogy a Jobbik okádott korábban, amikor Délvidéken nem fogadták őket tárt karokkal. Mivel Gaudi kimondta az igazságot, most az ő fejét akarják betörni. A Fidesz és a Jobbik közösen teszi ezt. Csakhogy! A Jobbik azt hiszi, ha kisújját nyújta a Fidesznek, azzal beérik. Nem, a Fidesz a Jobbik karját is akarja, csak most még játszadoznak velük. Vona Gábor és szűkebb vezetése lihegve szolgálta ki a Fideszt és most a választások után még nagyobb nyelvcsapásokkal igyekszik a Fidesz kedvébe járni. Antall József ezt nevezte „politikai pornográfiának” 25 évvel ezelőtt.
MIRE ESKÜDÖTT A JOBBIK?
Nem tudni milyen esküszöveget mondtak el a jobbikosok a Szent Korona előtt, ami az ő részükről szintén hazaárulás, hiszen a Szent Korona eszme és törvény messze távol áll attól a mocsoktól, amit a Jobbik képvisel. A Jobbik vezetők nyugodtan a tükör elé állhatnának, hogy leköpjék magukat. Kép: Pásztort leköpik

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/fidesz-kistestv%C3%A9re-jobbik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése