2014. május 3., szombat

A NATO előkészületeket folytat Belorusszia felforgatására

A NATO újabb haderő-átcsoportosítást végez Kelet-Európában, ismét a balti államokba. A klaipedai kikötőbe megérkezett a NATO aknakutató hajóraja, ami hosszú távon is a Balti-tengeren fog állomásozni. Hivatalosan a biztonságot felügyeli a térségben és biztosítja a NATO harckészültségét.
Az aknakereső hajóraj a Krímben szerzett kellemetlen tapasztalatok miatt lett a Balti-tengerre irányítva. A Fekete-tengeren ugyanis nem csak az orosz vadászgépre szerelt zavaróberendezés okozott gondot a NATO flottának, hanem az orosz haditengerészet elsüllyesztette egyik saját hajóját, hogy blokkolja az ukrán haditengerészet belépését a Fekete-tengerre. A terület el lett aknásítva, ami a NATO-t átmenetileg megoldhatatlan probléma elé állította, mert a nyugat tervei szerint az ukrán flotta tartotta volna fel Oroszországot, amíg az amerikai haditengerészet elég csapásmérő erőt von össze a Fekete-tengerre.
A Balti-tengeren feltehetőleg az ukrán helyzethez hasonló beavatkozásra készül a NATO. A Belorusszia elleni atlantista felforgató műveletben fontos szerepet látnának el a balti államok, a nyugati haderő egy része pedig a tengeren érkezne. Ennek a megfelelő pillanatban útját állhatja az orosz balti-flotta. Egy ilyen helyzetre felkészülésül zajlanak most a balti államokban az előkészületek.
A Balti-tengerre küldött aknaszedő flotta 5 hajóból áll, a flottát norvég, holland, belga és észt hajók alkotják. A flotta részét képezi négy aknarobbantó hajó és egy ellátási hajó. A hivatalos indoklás szerint ezek részt vesznek az Open Spirit elnevezésű nemzetközi aknamentesítési akcióban, ami a Balti-tengert hivatott előkészítni az amerikai haditengerészet felvonulására.
Belorusszia felforgatása a nyugatiak várakozása szerint az ukrán helyzet stabilizálását követően kezdődne.


http://www.hidfo.net/2014/05/03/nato-elokeszuleteket-folytat-belorusszia-felforgatasara


Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki erre az ukrajnai konfliktusra, a hozzá kapcsolódó történésekre az egész világon, s mindazon személyek életére, akik szándékosan szítják a háttérből a feszültséget s létre hozzák ezeket a bajokat!
Legyen minden úgy, ahogy az Isten szeretné!
Ámen! Ámen! Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése