2014. május 3., szombat

Izraeli zsoldos Szlavjanszknál

https://www.youtube.com/watch?v=K2ebgP1WQjI


Szlavjanszk városa a Hitler és csatlósa-Bandera-leszármazottaival szembeni hősies ellenállás jelképévé vált.
A város lakói úgy döntöttek, hogy kitartanak Ukrajna föderalizált államiságának elképzelése mellett, és akarnak békében élni Oroszországgal.
Nyilvánvaló, hogy a városban zajló vérontásért és mészárlásért az USA valamint NATO-szövetségesei a felelősek!
zsugi
Egybehangzó vélemények szerint magánhadseregek leple alatt az amerikai különleges erők közvetlen háborús cselekményeket hajtanak végre Ukrajnában. Pontosan úgy, mint Jugoszláviában, Afganisztánban, Irakban, Libiában, és Sziriában. És most Ukrajnában vág véres ösvényt magának az amerikai imperializmus!
Az Orosz Föderáció Kommunista Pártja a leghatározottabban elitéli azt a szörnyű mészárlást, amit a NATO-bábosok kijevi náci-oligarchikus rendszere vittek a Donyeck-medence szinpadára.
Szolidárisak vagyunk Délkelet-Ukrajna harcával törvényes jogaikért.
Külső erők részvételével háború szabadult el Oroszország határainak közvetlen közelében. Az orosz anyanyelvű áldozatok testvéreink. Az események Oroszország biztonságát veszélyeztetik.
Éppen ezért: az Orosz Föderáció Kommunista Pártja felszólitja az ország vezetését, hogy haladéktalanul-azonnal-tegyen hatékony lépéseket az Ukrajnában élő honfitársaink életének, és hazánk nemzeti érdekeinek megvédése érdekében.
Az Orosz Kommunista Párt KB. elnöke
Gennagyij A. Zjuganov

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése