2014. június 11., szerda

Amerikai "instruktorok" érkeznek a kelet-európai országokba

Az amerikai hadsereg különleges alakulatainak több mint 100 tagja érkezik a kelet-európai országokba "tanácsadóként" a térségi országok különleges alakulatai kiképzésének vezénylésére. Az amerikai hadsereg európai főparancsnokságának közleményéből látható; Washington az ukrán helyzetet arra használja, hogy fokozza a kelet-európai országokra nehezedő katonai nyomást.
Az EUCOM közleménye szerint az amerikai különleges alakulatok számára külön parancsnokságokat alapítanak a kelet-európai országokban. Az amerikai hadsereg Különleges Műveleti Erőinek jelenlétét állandósítják a NATO keleti frontján, különös tekintettel az új tagállamokra, ahol az amerikaiak képzik ki a helyi különleges alakulatokat városi harcra.
Hídfő.net | Városi harc kiképzésMájus 1., észak-nyugat Lengyelország
Az amerikai instruktorok felkelések leverésére képzik ki a helyi különleges erőket a balti országokban, Lengyelországban, amit ki akarnak terjeszteni valamennyi kelet-európai országra és a NATO új tagállamaira.
Vagyis Magyarországon nyugati különleges alakulatok képeznék ki a magyar szerződéses állományt a Magyarországon esetleges felkelések leverésére, hogy a nyugati egyetemen végzett politikusok helytartói hatalma és a NATO katonai jelenléte ne legyen veszélyeztetve. Egyértelmű, hogy a NATO felkelésekkel számol kelet-európai tagállamaiban. Rászolgált erre a nyugat, több mint két évtizede zajlik hazánk és a kelet-európai országok kizsigerelése. Az ukrán példa pedig azt mutatja, hogy a demokrácia kiábrándultságából is pillanatok alatt lehet háború.


http://www.hidfo.net/2014/06/11/amerikai-instruktorok-erkeznek-kelet-europai-orszagokba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése