2014. június 11., szerda

Oligarcha háború az orosz nép ellen

Érdekes térkép jelent meg pár nappal ezelőtt Ukrajnáról. A térkép valószínűleg megfelelhet a valóságnak, ugyanis nevesnek számító nagyobb lapok is leközölték. Ha a térképre pillantunk, azonnal megértjük, miért olyan fontos az oligarchákkal teletömött ukrán kormánynak, hogy minden áron megtartsák Kelet-Ukrajnát.
A térkép azt mutatja, milyen módon oszlik meg az állami vagyonból ellopott, elcsalt oligarcha vagyon. Mint látjuk, a vagyonok nagy része éppen azokon a területeken található, amelyek megszavazták az elszakadást Ukrajnától. Ezek a területek szavazással és fegyverrel egyaránt harcolnak a függetlenedésért. Az is tény, hogy Ukrajna nincs olyan állapotban gazdaságilag, hogy háborúzzon egy olyan nemzettel - még ha Ukrajna területén is található - amelyet a világ egyik legerősebb gazdasága támogat, ráadásul közvetlenül a szomszéd állam.
Az is világossá válik azonnal, miért támogatja a nyugat olyan vehemenciával a kijevi juntát, nagyon fontos számára, hogy hitsorsos atlantista pribékei vagyona megmaradjon. Hiszen éppen ezeket a gyárakat, iparterületeket, bányavidékeket akarta megszerezni. Tehát újabb bizonyítéka került elő annak, hogy cionista érdekért ölnek nőket, gyerekeket, fiatalokat.

Jelenleg az ukrán hadsereg nagyon rosszul áll a harctereken. Sorozatosak az átállások, elvesztettek rengeteg teherautót, páncélozott csapatszállítót, újabban pedig már tankokat, sőt csapásmérő repülőt is. Helikopterekből összesen 10 darab maradt az ukrán hadseregnek. Ma pedig az újorosz vezetés bejelentette, hogy minden oligarcha vagyont államosítanak. A kapitalistának pedig a legrosszabb, ha a legérzékenyebb pontjánál ragadják meg, a vagyonánál.


http://www.hidfo.net/2014/06/11/oligarcha-haboru-az-orosz-nep-ellen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése