2014. június 28., szombat

Fenevad kijevi helytartói mindenáron háborút akar Oroszországgal?

A legfrissebb jelentések a valcmani szerencsekisértésről szólnak.
hőr
Ma délelőtt az oroszországi Rosztov-régióbeli Gukovo város Szmirnov-utcájának egyik családi házána udvarára lőttek ki egy tüzérségi gránátot.
A gránát tette a dolgát, és jelentős pusztitást okozott az orosz családnak. Gukovo a határ mentén található, úgy jó 5-6 kilométerre a határvonaltól, mintegy húsz kilométerre Dolzsanszkij határátkelőtől.
Egy másik tüzérségi gránát Vaszjecka falu főutcájának burkolatába csapódott, és csinált ott egy jókora kátyút. Ennél nagyobb bajt szerencsére nem okozott, személyi sérülés itt sem lett, mint ahogyan Gukovoban sem.
Mindkét eset helyszinére bizottság szállt ki, és vizsgálják az esetek körülményeit. Tekintettel arra, hogy a térségben viszonylag egyenes a határvonal, kizártnak tartják szakértők a határral párhuzamos átlövésből eredő véletlen becsapódást. Szándékosságot gyanitanak az esetek mögött, és úgy vélik, hogy a valcmani zsoldosbanda lőtt ismét orosz területre.

Június 6-án már voltak hasonló incidensek a térségben, akkor Oroszország beérte egy kis fekcsóválással, meg rosszallás kifejezéssel.
A mai eseményeket követően orosz területről megfigyelték, hogy a határral párhuzamosan orosz helikopterpárok járőröznek néhány persenként.
Több elemző viszont úgy véli, hogy a kijevi latorhatalom egy Oroszország ellen vivandó háborúba készül menekülni a belső forradalom elől.


A kijevi udvari televizió “Suszter Show”-jában a volt ukrán hadügyér Putyin elnök meggyilkolását szorgalmazta.
В эфире украинского ТВ экс-министр обороны Украины предложил убить Путина | Русская весна
A vén lator Anatolij Gricenko az egybegyűjtött bértapsolók előtt hosszan ecsetelgette, hogy bizony a világot meg kell szabaditani a fasiszta ördögtől, aki nem más mint Vlagyimir Putyin-Oroszország elnöke! Még azt is fölvázolta, hogy ha esetleg Putyin elnök Kijevbe érkezne, akkor jönne el az ideje annak, hogy “derék ukrán hazafiak végezzenek vele”. Ez igy lenne rendjén-mordult ötlete előadásának a végén az akasztófára való vén lator.
Elgondolását hosszas üdvrivallgás fogadta.
A jelek szerint “válámi ván” a kramatorszki repülőtéren, amire nagyon vágyakozik a latorhad. Olyannyira, hogy még a “tűzszünetet” is fölrúgták miatta hajnalban, és az elveszitett Karacsun-hegy helyett most a Beljanszk-hegyre fellopakodva lődöznek tüzérségükkel. A repülőteret körülzárva tartó milicia egyelőre hagyja őket puffogni. Kramatorszkot-a várost-ugyanis ebből az állásból nem tudják ágyúzni.
Краматорск обстреливает украинская артиллерия, в районе аэродрома идет бой (видео) | Русская весна
Szidir Kiziny Zsitomir-régió adminisztrációs főnöke tegnap fölvázolta az orosz gáz nélküli-meg a jelek szerint úgy általában a gáz nélküli-jövőt.
Elrendelte a gázfogyasztás azonnali csökkentését, az eddigi felhasználás felére.
Van fánk meg lignitünk-adta ki a verdiktet. Tüzeljünk azzal. A falvakban minek a gáz?-tette fel a kérdést. (Ha még egy-két ilyen intézkedés születik Maradék-Ukrajnában, a magyarok megfagynak a télen Banditisztánban! A tűzifa jó része ugyanis Kárpátaljáról származott.)


https://balrad.wordpress.com/2014/06/28/kijev-mindenaron-haborut-akar-oroszorszaggal/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése