2013. szeptember 25., szerda

A rendszer elől nincs menekvés!

3 évi és 7 hónapi szabadságvesztésre ítélték - vádalku keretében - a volt FBI-ügynököt, mert tavaly májusban kiszivárogtatta a sajtónak, hogy egy amerikai ügynök Jemenben megakadályozta iszlamista terroristák repülőgépes támadását az Egyesült Államok ellen. Az 55 éves Donald John Sachtleben 2008-ig, 25 éven át volt a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) munkatársa, majd külső bombaszakértőként dolgozott a hatóságnak.
Sachtleben az AP amerikai hírügynökségnek árulta el az akció részleteit. Az AP kormányzati kérésre egy ideig visszatartotta az információ közlését, de az ügyészség szerint így is leleplezett egy ügynököt, aki az Arab-félszigeten működő al-Kaida terrorszervezet ellen dolgozott.
A vádalku részleteiről nem közöltek semmit, de beszédes tény, hogy a férfi ellen gyermekpornográfia vádjával egy külön bírósági eljárás is folyik. Eric Holder amerikai igazságügyi miniszter szerint az Egyesült Államok egyik legsúlyosabb kiszivárogtatását követte el.
Aki a rendszernek keresztbe tesz, az rögtön gyermekgyilkossá, pedofillá, drogossá és sorolhatnánk hosszan, hogy mivé nem válik. Mert így működik a rendszer! Előle, nincs menekvés!

Faragó Zoltán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése