2013. szeptember 25., szerda

Muszlim fanatizmus

Több, mint 80-an haltak meg és 100 fő feletti a sérültek száma, annak a merényletnek következtében, amit Pakisztánban követtek el muzulmán fanatikusok. 
A robbantást, a pasevari keresztény templom ellen követték el a pakisztáni tálibok.
Pesavar közel fekszik a félautonóm törzsi területekhez, amelyek az Afganisztánnal közös határ mentén, szinte járhatatlan hegyvidéken húzódnak, valamint a tálibok, s más szélsőségesek búvóhelyeként szolgálnak.
Ez volt a legsúlyosabb merénylet, amelyet keresztények ellen követtek el Pakisztánban, ahol a lakosság 95 százaléka muzulmán. Éppen ezért a keresztény hívők élete nagyon nehéz ezeken a területeken. A támadást pakisztáni tálibok vállalták. 
A vallási terrorizmus egyre erősödik világszerte, a keresztény vallással szemben. 
Észre kéne már venni az agyatlan idiótáknak, hogy kiknek a malmára hajtják a vizet. Mi nem egymás ellenségei vagyunk. 
Vallásaink világméretűek, és történelmük vitathatatlan. Kiállunk hitünkért és kultúránkért, keresztény világunkért úgy, mint a Koránban hívők a muzulmán világért. 
A muszlim vallás egyre terjed világ szerte, mely mellett nem mehetünk el szó nélkül, de ennek a megoldása nem az, hogy muzulmán európaiakat robbantunk halomra, úgy, mint az most Pakisztánban történt. Hiszen ott a pakisztáni saját népének vérét oltja a vallási fanatizmus miatt! 
Mi, európai keresztények, idealisták valljuk, hogy e földrész a keresztény erkölcsök és kultúra miatt emelkedett naggyá, vallásunk szent és sérthetetlen Mi az ellenséget nem a muszlim vallásban látjuk, mert az Európába való túlzott idegenbeáramlást nem írhatjuk csak vallási problémának, hanem egyben faji kérdés is. A vele járó negatívumok azonnali megoldását szorgalmazzuk! 
A keresztény és a muzulmán világnak meg kell találni a közös nevezőt, hogy ártatlan emberek vére ne hulljon feleslegesen úgy, hogy közben a gonosz harmadik jót röhög mindannyiunkon! Emellett viszont egy valamit jó ha mindenki megjegyez, az európai és keresztény kultúra és tradició elleni támadásokat senkinek nem tűrjük el!
Alföldi Pál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése