2013. szeptember 25., szerda

GYANÚSAN RÖVID PATRUBÁNY MIKLÓS ÉLETRAJZA





Elfogatóparancs kiadásának kérelme Patrubány Miklós ellen
A mai napon ismét nem jelent meg a vádlott Patrubány Miklóst a bírósági tárgyaláson. A bíróság álláspontja szerint az egyesületi szabadság megsértésének bűntettével vádolt MVSZ elnöke külföldre távozott. Mivel Patrubány Miklósnak ez volt a nyolcadik távolmaradása, melyen nem foglalta el helyét a vádlottak padján, ezért elfogatóparancs kiadását indítványozták ellene. Tudomásunk szerint Patrubány Miklós ellen hét büntetőeljárás van folyamatban a Pesti Központi Kerületi bíróságon, melyeken miatt, mielőtt elkezdődtek volna a bírósági tárgyalások, elhagyta Magyarországot. Időközben a Kúria (Legfelsőbb Bíróság) is meghozta a végleges ítéletét, és 8 millió forint kártérítésre ítélte Patrubány Miklós cselekedete miatt az MVSZ-t. Az ítéletben az áll, hogy Patrubány Miklós tővénytelenül, nyereségvágyból távolította el az elnökválasztásról Kvacskay Károly MVSZ vagyonkezelő igazgatót. Időközben Patrubány Miklós büntetőperben is született ítélet. A Pesti Központi Kerületi Bíróság ítéletében leírta, hogy Patrubány Miklós feljelentése, miszerint az MVSZ gépkocsijának kerekeit Kvacskay Károly szúrta volna ki valótlan. Patubány Miklós a cselekedetet azért szervezte meg, és vágatta össze a videó felvételt, hogy Kvacskay Károlyt ne engedje be az elnökválasztásra. (körlevélből, részlet)
PATRUBÁNY A SOKNEVŰ
Mint ismeretes, az MVSZ elnök több keresztnévvel is jegyzi saját magát, a mellékkelt Wikipedia lexikon igen sovány adatokat tartalmaz, éppen a legfontosdabb adatokról hallgatnak róla...Ám a Fideszes kapcsolatai igen jók lehetnek, mivel a szélhámos MVSZ-t a hatóságok még mindig nem oszlatták föl és nem vizsgálják a tevékenységüket, pénzügyeiket.
Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke beismerte, hogy Bukarestben a román hírszerzésnek dolgozott. Elismerte, hogy nagybátya Nicolae Stefan Patrubani a Nicolae Ceusescu sekuritátéának a főkönyvelője volt. Rajta keresztül kerültek ki a dollár milliárdok külföldi fedett cégekbe. Azt is megtudtuk tőle, hogy Markó Béla RMDSZ elnökkel voltak egy hosszú sekuritáté kiképzésen. Ott tanították meg nekik, miként kell uralkodni a népeken. Megdöbbentő, de igaz. (postaimre oldaláról és kép, 2012 )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése