2013. szeptember 25., szerda

Egyre több az idegen a német törvényhozásban

A vasárnapi parlamenti választás eredményeként a német törvényhozás alsóházában (Bundestag) jelentősen emelkedik a bevándorló családból származó képviselők aránya. 3,4 százalékról 5,4 százalékra növekedik azoknak a képviselőknek az aránya, akiknek legalább az egyik szülője bevándorló családból származik. 
A migráns hátterű képviselők száma így 21-ről 34-re emelkedik a Bundestagban. Első alkalommal választottak be muzulmán vallású és fekete bőrű képviselőt a német törvényhozás alsóházába. A társadalom egészében 19 százalékos a bevándorlók aránya, az iskoláskorúak körében pedig még nagyobb, nagyjából egyharmados. Németország egyes részein nagyon magas a bevándorlók aránya. Vannak olyan területek, települések, ahol a teljes lakosság 30 - 50 százalékát teszik ki és ebbe a zsidók nincsenek beleszámolva, ahogy a törvényhozás összetételéből is kínosan elhallgatták a zsidók arányát. 
A német kormány azonban egyre inkább ösztönzi a bevándorlást, és az úgynevezett "befogadás kultúrája" kialakítását sürgeti, mert az Európai Unió legnépesebb országa gyors ütemben öregszik. A 80 milliós németországi lakosságban a 60 éven felüliek aránya már csaknem 30 százalékos, míg 1990-ben csak 20 százalékos volt, és a tendencia alapján 2025-ig több mint 5 millió szakember hiányára lehet számítani a munkaerőpiacon.
Ez lett az eredménye a német nép nyakára ültetett zsidó vezetés által levezényelt abortuszprogramnak! Több millió német magzatot dobtak a kukába, hogy 20 évvel később feketékkel és mindenféle alsóbbrendű fajú egyedekkel korcsosítsák a német társadalmat. Ha végigsétálunk egy nagyobb német város főutcáján, akkor elkeseredve tapasztalhatjuk, hogy a korcsosítási műveletük sikeresnek mondható.
Azonban nem szabad elfelejteni, hogy mindezt csak azokkal lehet megcsinálni, akik ezt hagyják. A német hazafiaknak Németországban, nekünk pedig idehaza mindent meg kell tennünk, hogy a nyakunkon csimpaszkodó sábeszes férgek, ne tehessék tönkre hazánkat s népünket!
Ébredj Európa!

Fazekas Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése