2013. október 28., hétfő

Számos nagy lépés történt... - David Wilcock és Benjamin Fulford (2013.okt.28.)

Számos nagy lépés történt az összeesküvés ellen a múlt héten, és még több lesz ezen a héten, több forrás szerint. Japánban volt egy sor késő esti csata, hogy ne engedjék egy észak-koreai gengszter csoportnak felvenni a rendeléseket Michael Greentől, a Japán Moszad főnökétől, és a szélhámos CIA-s Kenneth Curtistől. Ennek eredményeként Green és Curtis mély félelmi állapotban vannak japán szélsőjobbosok szerint, akik azt állítják, hogy részt vettek a harcban. A folyamatos perek a legutóbbi manipulált japán választások miatt szintén ébren tartják őket éjszaka.
Egy ehhez kapcsolódó fejlemény, hogy a tömeggyilkos Benjamin Netanjahu bejelentette az izraeli sajtóban a múlt héten, hogy meglátogatta a Pápát, de a Pápa nem volt hajlandó találkozni vele, ami számára jelentős tekintélyveszteség. Idősebb Bush és Tony Blair mindketten meglátogatták az előző elátkozott pápát, hogy védelmet kérjenek a háborús bűnöket vizsgáló bíróság ellen, miután hivatalukat elhagyták. Megkapták a védelmet cserébe a Katolikus vallásra történő áttérésért. Úgy tűnik, hogy az új vatikáni rezsim már nem nyújt menedéket a háborús bűnösöknek az igazságszolgáltatás elől. Ez azt jelenti, hogy Netanjahu nem élvezi a P2 csoport védelmét, és így valószínűleg kudarcra van ítélve.
Amint ez a hírlevél a sajtóba kerül, egy P2 szabadkőműves forrás hívott, hogy elmondja azt, hogy a P2 főnököt, Marco di Maurot éppen letartóztatták, és a társaira is vadásznak. Sok más fejlemény is történt. Rockefeller házi dinoszaurusza Henry Kissinger Oroszországba ment egy kolduló küldetésre, de elutasították a Vlagyimir Putyinnal való találkozót, Pentagon források szerint.
Ez a találkozóra tett kísérlet többszörös jelét mutatja a Rockefeller olajdollár rendszer összeomlásának. A szaud-arábiai kormány bejelentése, hogy újraértékeljék a kapcsolatokat az Egyesült Államokkal, és megtagadják a helyet a Rockefeller irányította ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén azt jelenti, hogy a Szaudi-ház leállíthatja az olajdollár elhelyezését az összeesküvés irányította bankokba az USA-ban.
Ez azért van, mert a szaúdi rezsim nincs abban a helyzetben, hogy katonailag megvédje magát, és mivel a Pentagon nem hajlandó többé harcolni az Al-Kaida bankárokért, a rendszernek meg kell hajolnia Putyin felé, ha fenn akar maradni. Még akkor is kétséges, hogy a bűnöző rezsim sokkal tovább működhetne.
Vannak egyértelmű jelei, hogy a török nemzet is ráébred az új geopolitikai realitásokra. Már a vámunióról tárgyalnak Oroszországgal, orosz hírügynökségek szerint.
Azt is bejelentették, hogy vásárolnak egy rakétavédelmi rendszert Kínától annak ellenére, hogy NATO ország.
Szintén valami nagy dolog történik Iránban a híradások szerint. A hosszútávú legfelső szintű iráni hatalmasságot, Ali Hámenei ajatollahot, akinek általában egy nagyon nyilvános és látható ütemterve van, már három hete nem látták, a Moszadhoz köthető Debka weboldal szerint.
http://www.debka.com/article/23393/Mystery-of-missing-ayatollah-Ali-Khamenei%E2%80%99s-three-week-seclusion-for-work-on-nuclear-deal-with-US
Ez jele lehet annak, hogy az iráni Sabbat maffiaügynökök, akik megpróbálták kiprovokálni a 3. Világháborút, párhuzamosan az izraeli náci szövetségeseikkel együtt eltávolításra kerültek. Természetesen a nyilvános tárgyalások, hogy véget vessenek a patthelyzetnek a nyugattal az iráni nukleáris fejlesztések kapcsán, egy újabb jele annak, hogy valami megváltozott Hassan Rouhani új elnök alatt.
Mindebből világos, hogy valami nagyon alapvető változás történt a hatalmi struktúrában a Közel-Keleten, és ez bizonyítja a régi generációs rabló bárók végét, mint David Rockefeller és George Bush. Apropó George Bush, az idősebb Bush érintkezésbe lépett a Fehér Sárkány Társasággal a P2 páholyon keresztül, hogy elmondja, hogy neki és a családjának semmi köze az Obama rezsimhez, és hogy Obama saját maga jár el.
Obama maga csak egy szóvivője volt a nagyon hosszú ideig gazember erőnek, a Federal Reserve Boardnak és Washington DC leányvállalatának. Ez a bűnöző banda támadás alatt áll az egész világon, és sok jel mutat arra, hogy ezekben az időkben valóban vége lesz a játéknak számukra.
Talán a legvilágosabb jele ennek az Európával történt példátlan konfliktus. Az európai vállalati hírügynökségek tele vannak az európai vezetők haragjának történeteivel azon tényből kifolyólag, hogy az NSA kémkedett utánuk. A kémkedés mögött elsősorban vállalati titkok lopása állt, és vajmi kevés köze volt a "terrorizmus elleni harchoz", mivel a terror az amerikai összeesküvéssel és szövetségeseivel kezdődött.
A legmegdöbbentőbb kijelentés a múlt héten, amiről a Reuters és az orosz hírügynökségek számoltak be, és amit sok vállalati hírügynökség nem közölt, az Európai Unió Parlamentjének múlt heti szavazása volt, hogy függesszék fel az Egyesült Államokat a SWIFT nemzetközi pénzügyi adatbázisból. Ez olyasfajta intézkedés, amit a múltban Észak-Korea és Mianmar ellen érvényesítettek.
Nem tudjuk megerősíteni, hogy mi történt az Amerikai Kongresszussal. Mindannyian Floridába repültek múlt csütörtökön az amerikai hadsereggel, aminek egynapos kirándulásnak kellet volna lennie, de csak hétfőn tértek vissza Washingtonba. Még túl korai megmondani, de ha szerencsések vagyunk, akkor ki fog derülni, hogy ezt a gágogó libafalkát oda fogják bezárni, ahová valók.
A prostituáltakról szólva, a japán bábkormány szereplői úgy tesznek, mintha politikusok lennének, miközben a Moszadnak dolgoznak, mely teljes félelemben van, ahogy fentebb említettük. E sorok írója október 22-én elment megnézni egy tárgyalást a kormány elleni perben, mely elcsalta a legutóbbi általános választásokat. A felperesek azt mondják, hogy a Tokiói Legfelsőbb Bíróságnál Takashi Saitot, aki az egyik elnöklő bíró az ügyben a Moszad zsarolja, mivel női ruhában jelent meg mint "Viktória" vagy "Viki" Tokió meleg kerületében. A Tokiói Legfelsőbb Bíróság PR osztálya azt mondta, hogy "erről nem fogunk beszélni", ami azt jelenti, hogy "nincs hozzáfűznivaló".
Van még egy pár nap Halloweenig, addig remélhetőleg több ijesztő dolog is fel fog bukkanni az összeesküvés számára.

Benjamin Fulford

David Wilcock hozzászólása:
Meg tudom erősíteni bennfentesektől származó információkra alapozva, hogy amit Ben a múlt héten mondott, a JP Morgant eladták a kínaiaknak. Igen jelentős esemény zajlik most, és úgy tűnik, hogy végre közeledik a pillanat, amire mindannyian vártunk. A kézírás ott van a falon.
Az összeesküvés tervez létrehozni egy mega-eseményt valamikor a novemberi hónapban, inkább korábban, mint később. Azt várják, hogy az "amerikaiak 83 százalékára fog hatni", és bárhol vagy, amikor ez történik, továbbra is ott leszel, hosszú ideig.
Én minden ilyen figyelmeztetést kétkedve fogadok, de ugyanezt a figyelmeztetést hallom három független forrásból. A bennfentesem azt mondta, hogy lehet egy bejelentés, hogy az Egyesült Államok teljesen csődbe ment. Az összeesküvés azt reméli, hogy ez "faji háborút" vált ki, ahol a feketék bevonják a spanyolokat, és eltörlik őket, aztán a feketék a fehérek után mennek, ami lehetővé teszi az ellenőrzött katonai fellépést a feketék ellen.
Ez a gondolkodás teljesen szembemegy a józan ésszel. Ilyesmivel sohasem jönnék elő magamtól, csupán ez az, amit hallottam. Számomra ez azt mutatja, hogy ezek a tervek erősen elváltak a valóságtól. A lényeg az, hogy elérünk valami visszavonhatatlanhoz. Egy "utolsó, kétségbeesett próbálkozás" folyik.
Ben, azt sem mondhatjuk, hogy a fukushimai 7.3-as legújabb földrengés egy véletlen eseménynek tűnne, amit valószínűleg újra az összeesküvés váltott ki abban a reményben, hogy sokkal nagyobb károkat okozzanak. Nem hiszem, hogy más terveik sikerrel járnának.
Bár hallottam ezeket a dolgokat három különböző forrásból, de mégsem hiszem, hogy valami nagy társadalmi összeomlást fogunk látni, így arra bátorítok mindenkit, hogy ne essen pánikba, hanem higgyen az emberiség jóságában és a pozitív változásokban, melyek következnek.
Az összeesküvés nem tudja, hogy ezek az eseménysorok, melyekről azt remélik, hogy bekövetkeznek, ellenük fognak fordulni. Látszólag egy nagy hazárdjátékot űznek azzal, hogy megpróbálják, bármi is legyen az. A csőd bejelentése lehet az egyik dolog. Ha megpróbálkoznak egy nukleáris támadással, kudarcot vallanak, mert a földönkívüli emberek nagyon is valósak, és minden nagyobb háborús erőfeszítést blokkoltak, amit bármiféle szinten próbáltak elindítani. Elképesztő, hogy még mindig azt hiszik, hogy képesek bármilyen nagyszabású műveletet elindítani, de a remény örökké él.


David Wilcock


(ujvilagtudat)
Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése