2014. január 20., hétfő

A NÉMET MEGSZÁLLÁS JELKÉPES VOLT





















Kép: a Szabadság-tér mai helyzete, az Új Épület és a tervezett Fidesz emlékmű, amit valószínűleg a volt Ereklyés Orzságzászló helyére akarnak tenni, ami nemzetgyalázás
1945 ÓTA MEGGYALÁZZÁK A SZABADSÁG TERET

Ma már egyre inkább elfelejtik, vagy sokan nem is tudják, hogy a Szabadság-tér elnevezése a Habsburg elnyomás utáni időből származik! „A tér elnevezése 1900-tól Szabadság tér, mely utalás az 1848–49-es szabadságharcra. Ennek megfelelően a térre befutó utcák a magyar szabadságharcos kapcsolhatók (zárójelben az elnevezés éve): Honvéd (1872), Vécsey Károly (1908) Aulich Lajos (1908), Perczel Mór, Kiss Ernő, [1] Október 6. (1953).” (wikipedia) Itt állt a Habsburg börtön „Új Épület”, ahol sok magyar mellett gróf Batthiány Lajost is kivégezték. Ezt a gyűlölt jelképes épületet 1897-ben lebontották. A téren a valódi mocsok és rombolás 1945-ben kezdődött, amikor a pesti zsidók és kommunisták lerombolták az ott lévő Ereklyés Országzászlót, az irredenta szobrokat és a közelben lévő Nemzeti Vértenúk Emléművét, s odatették azt a szovjet szemetet, amit ma is rendőrséggel őriztetnek, immár 25 éve! 2011-ben a szovjet mocsoktól pár méterre Reagan elnök szobrát helyzeték el, mondván „sokat tett a kommunizmus bukásáért”. Persze ez így nem igaz! Reagan csak a Szovjetunió bukását gyorsította föl a fegyverkezési versennyel. Amerika soha nem volt kommunista ellenes! Ma sem az. Kivéve egy pár éves időszakot az 50-es években, amikor elegük lett a szovjeteknek kémkedő kommunista zsidókból. A Fidesz a pesti zsidóbűnözőknek és gyilkosoknak a kiszolgálója, ezért sem tüntették el a szovjet-zsidó bálványt. Amely ellen főként Budaházy sokat harcolt, de a Jobbik az nem. A Jobbik együtt menetel a Fidesszel, hiszen a szovjet emlékmű is kedves nekik. Hogy még mocsokabb legyen a tér, most a Fidesz kitalálta, hogy a német „megszállás”-nak egy emlékművet csináltatnak oda, hogy a teret még jobban meggyalázzák és a magyar történelmet még jobban meghamisítsák. Ha van ordítóan nagy történelmi hazugság, akkor ez a „német megszállás” nevű szöveg az. Ráadásul a térnek semmi köze nem volt a német bevonuláshoz, hiszen a német csapatok először a Várba mentek...De erről később.

ÚJABB MOCSOKEMLÉKMŰ LESZ

A német megszállásnak emléket állító szobor felállításáról még tavaly év végén hozott döntést a kormány, az emlékműnek március 19-ig el kell készülnie, ezért kiemelt beruházássá nyilvánították. (január 20-án tették közzé az emlékmű tervét!) Párkányi Raab Péter szobrász munkája. "A kompozíció két fő elemből: német birodalmi sas és Gábriel arkangyal alakjából, valamint egy több elemből, 13 db oszlopból, timpanonos és architrávos kapuzatból és feliratokból áll. A kompozíció anyaga bronz, kő és krómacél. A teljes magasság kb. 7 méter" - olvasható a műszaki leírásban, ami szerint ezek az allegorikus alakok az elnyomót és elnyomottat, a megszállót és a megszállottat jelenítik meg. (origo és kép)

JELKÉPES MEGSZÁLLÁS VOLT HORTHY ÁRULÁSA MIATT

Jagow budapesti német követ így még aznap este, a március 15-i nemzeti ünnepen az Operaházban magánkihallgatást kért Horthy kormányzótól, és tolmácsolta Hitler meghívását Klessheimbe. A meghívás szerint 17-én este vagy 18-án, szombaton délelőtt kívánt találkozni a Führer Horthyval. Horthy március 18-án érkezett meg a Salzburghoz közel eső Klessheimbe, ahol Hitler választás elé állította a kormányzót. Vagy elfogadja a megszállást, a kormány leváltását és a németek többi követelését, vagy szembe kell néznie az erőszakos bevonulással, mely esetben Hitler „nem tudja szavatolni Magyarország biztonságát és jövőjét”. Még azzal is megfenyegette Horthyt, hogy a környező országok – szlovákok, románok – is részt vesznek majd a megszállásban. Horthy kormányzó végül a feszült, többször megszakított tárgyalások eredményeként elfogadta Hitler ultimátumát, így a német csapatok másnap, 1944. március 19-én érdemi magyar ellenállás nélkül vonultak be Magyarországra. (origo, részlet)

MI VOLT A NÉMET MEGSZÁLLÁS HÁTTERE?

Erről hallgatnak a hazai agymosodák, pedig ez a lényege annak, hogy miért jöttek be 1944 március 19-én a német csapatok, de akkor még jelképesen, hiszen harcolni az oroszok ellen csak 1944 őszén kezdtek, a magyarokkal együtt. Trianon után a nyugati hatalmak teljesen ellenségesek voltak Magyarországgal szemben! Így Magyarország mellett először csak az olaszok (Mussolini) állt ki és Hitler Németországa, amikor hatalomra kerültek. A nyugat mindig ellenségként bánt velünk, akárcsak 1945-ben, 1956-ban és most is. 1939-ben kitört a háború Lengyelországban és 1940 szeptember 27-én Németország, Olaszország és Japán megkötötte Berlinben a „Háromhatalmi Egyezményt.” Ehhez csatlakozott Magyarország 1940. november 20-án! Ez szoros politikai, gazdasági és katonai szövetséget jelentett. Tehát Németországgal Magyarország 1938-ban már határos is volt, amikor Ausztria is csatlakozott a III. Birodalomhoz, ahová mindig is tartozott a korábbi századokban, de a zsidó Habsburgok ezt jó ideig megváltoztatták. Ezért is űzték ki a Habsburgokat később Ausztriából. Maga Ausztria igazi neve Ostmark, vagy Österreich, azaz a birodalom keleti területe. Tehát 1944 március 19-én Magyarország frontország volt és a németekkel katonai szövetségben voltunk, de a Kállay-kormány (angol és zsidóbérencek) titokban az ellenséggel tárgyaltak, amiről a németek mindent tudtak. Egyrészt ezért vonultak be hozzánk, másrész az oroszok egyre jobban közelítettek határainkhoz. A németek „megszállása” így is udvarias és lovagias lépés volt Horthynak és kormányának árulása után. Nem igaz az a zsidó hazugság, amit sajnos magyar történészek is hazudoznak, hogy a német bevonulással „korlátozott” lett Magyarország belső rendje, függetlensége. A németek semmiben sem korlátoztak! Államformánkon és alkotmányunkon semmi sem változott és a pártok, a parlament változatlanul működött 1944. október 15-ig, amíg a hungaristák át nem vették a hatalmat az áruló Horthytól, aki az ellenséggel, az oroszokkal akart alkudozni, de az oroszok kiröhögték és azt mondták „nyet” nem tárgyalunk.

VEGYÜK A SZÁMOKAT ÉS TÉNYEKET

A német katonai megszállás pontosan egy évig tartott, de ez a háborús harcok miatt volt. A németek semmilyen kárt nem okoztak országunknak és a lakosságnak! Sőt, lehetővé tették, hogy nemzeti kincseink, ipari berendezéseink átvészeljék Németországban a háborús pusztítást és így az orosz rablásoktól is megmenekült nemcsak a Nemzeti Bank arany és kincskészlete, hanem nemzeti értékeink és ereklyéink is. Ennyit a lovagias és fegyverbarát németekről. Hogy mit tettek az oroszok nálunk a háború utolsó évében azt mindenki tudja (reméljük), de utána jó tíz évig az oroszoknak termeltünk, legjobb gépeinket ellopták, stb. És a szovjet csapatok 45 évig itt voltak és a kommunista állam kiszolgálta őket. Nem voltunk független ország, de erről mostanság a zsidó csahosok hallgatnak! A közel 400 ezer magyar nő oroszok általi megerőszakolásáról nem is beszélünk, 1944 -45-ben. Akkor most mire akar emlékezni a Fidesz a németekkel kapcsolatban? Mert az orosz emlékmű arról szól, amit velünk tettek és 45 éves megszállásról volt szó. Időközben 1956-ban a szovjetek újra levertek bennünket a pesti zsidóbanda kérésére! Lényegében 1957-1991-ig az oroszok csak anyagi károkat okoztak, azonban a Kádár-rendszernek ők voltak a biztosítékai! Ha nem lettek volna itt a szovjet csapatok, akkor nálunk nem lett volna Kádár-rendszer még egy hónapig sem! Ez biztos. Ezért imádják annyira a zsidók a Kádár-rendszert és a kommunista rendszert. A zsidók háromszor nyúztak meg bennünket. Először Rákosi 12 évében, aztán Kádár 33 évében és újabban a zsidódemokraták 25 évében. Az első két alkalommal szovjet segítséggel, míg az utóbbi negyed században pedig a NATO-val és EU-val, IMF-el, stb. Na, ebből elég volt! Mert Magyarország valóban független állam akar lenni, a zsidó megszállóktól is.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/n%C3%A9met-megsz%C3%A1ll%C3%A1s-jelk%C3%A9pes-volt

Tovább bonyolódik a német emlékmű megitélése..
Mint az MSZP-Együtt-PM-DK-Magyar Liberálisok Budapest 1. sz. választókerületi képviselő-jelöltje írta, történelmi tény, hogy a német megszállást követően "a magyar politikai vezetés és államigazgatás jelentős része kollaborált a nácikkal". "A hazai zsidóság deportálása a magyar kormány tudtával és jóváhagyásával, a magyar államigazgatás és csendőrség aktív közreműködésével történt meg. A magyarországi jobboldal nagy többsége, benne az ön pártja ezt a tényt tagadni, elleplezni igyekszik, a magyar államot és annak vezetőit hazug módon áldozatnak, és nem a valósághoz híven, bűnrészesnek tüntetve föl" - írta. Hozzátette: "ennek a hazugságnak, az Orbán-kormány embertelenségének szimbóluma a Szabadság térre tervezett emlékmű", amely "torz képet fest hazánk 1944-es kormányának a magyarországi zsidósággal szemben elkövetett gyalázatos bűneiről". "Ezzel nem csak elhurcolt és elpusztított honfitársaink, hanem egész nemzetünk emlékét gyalázzák meg. Az a szobor nem csupán a múltról, hanem jelenünkről és gyermekeink jövőjéről is szól. Ha fölállítják, akkor sem fog sokáig ott állni: a tavasszal hivatalba lépő demokratikus kormány oda fogja szállíttatni, ahová való, a nagytétényi szoborparkba, a múlt többi relikviája közé" - írta. Kerék-Bárczy Szabolcs szerint Rogán Antal "ma az egyetlen ember, aki megakadályozhatja, hogy a Szabadság térre kerüljön az az építmény, amely a világháborús gyalázatnak állít emléket, nem pedig az áldozatoknak, egyúttal pedig enyhítheti pártjáról, kormányáról és saját magáról azt a jogos vádat, hogy a szélsőjobboldallal kollaborál". (HVG, részlet)
Mazsihisz: nem adtunk ultimátumot a kormánynak.(MTI)
A RABBI ULTIMÁTUMA A KORMÁNYNAK
Köves Slomó kiemelte: nem lehet megmásítani a történelmi tényeket, és az állam korabeli felelősségének vizsgálatából nem lehet szaktörténészi kérdést csinálni, mert azzal "elnéznének a lényeg mellett". Kérdésre elmondta: nem támogatják a Szabadság téri német megszállás emlékművének felállítását, mert problematikus, ha azt az üzenetet közvetíti, hogy a magyar államnak nem volt felelőssége 1944 után. (NOL, részlet)
Üzenjük a minden lében kanál rabbinak, hogyha ekkora gőz van bennük, akkor próbálják inkább a zsidóság mocskos szerepét föltárni és fölvállalni a kommunista diktatúra sok-sok évtizedében...

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/zsid%C3%B3-ultim%C3%A1tum-korm%C3%A1nynak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése