2014. január 20., hétfő

Nincs mit lopni - államosítsunk

Érdekes logika alapján állította fel elméletét pár gondolkodó ember kis hazánkban. A történetet onnan indítják el, hogy 1989-ben megkezdődik a szabadrablás Magyarországon. A rablás fő elkövetői két ágra oszlanak. Az egyik ág lesz az MSZP-közeli volt pártfunkcionáriusok, a másik ág a privatizációt kiötlő parlamenti pártok. MDF, Kisgazdák, Fidesz, Keresztény Demokraták, SZDSZ. A szabadrablás nagyjából 2000-re kifújt. Akkorra már alig maradt lopni való. Tudva lévő ugyanis, hogy 1989-ig ebben az országban nem voltak milliomosok. Munkával pedig még nem gazdagodott meg senki, csak és kizárólag lopással. Így nagyon könnyen rövidre zárható a történet; aki milliomos, vagy - főleg mostanra már - milliárdos, az a vagyonát lopta. Így, ma az országban nincs jobb vagy baloldali, nincsenek vallási ellentétek, csak marad a szegény-gazdag, a munkás-tolvaj ellentét. Amit pedig egyre mélyebb szakadék választ el egymástól.
Nos Orbán Viktor, éppen úgy, ahogy 2000-ben, most is kitalálta a túlélési taktikát. Csak akkor nem jött be nekik, mivel arra az időszakra, mire működésbe jött volna a dolog, nem tudta a hatását meghozni, a választás eredményeire már nem volt kihatással. Ez volt a könnyűhitel intézménye, ami mára nyomorba döntötte a fél országot. Orbánék most is kitalálták a túlélési taktikát. Hol függ össze ez a lopásokkal? Egyszerű. Orbán két vonalra helyzete a túlélési tervet. Az egyik, hogy egy orosz nyitással biztosítani akarja a hátát, mivel Moszkvával úgysem mer vitatkozni senki, és biztosítékként az oroszok felé (mint szociális államvezetés felé) államosításokba kezd. A cél azonban messze sem az, aminek látszik. A cél az, hogy az államosításokkal azokat a vagyonokat államosítják, amelyek nem Fidesz kézben vannak, majd átjátsszák azokat a saját cégeiknek. Mindehhez pedig a moszkvai kapcsolat biztosítja a fedezetet valamint a politikai biztosítékot.
Miért tűri ezt Moszkva? Mert a világban zajló folyamatok miatt éppen kapóra jön neki a köpönyegforgató Fidesz-vezér. Aki KISZ-esként kezdte, majd liberális lett, aztán (ál)nemzeti. Tiszta kaméleon. Miért jön kapóra az oroszoknak? Mert egy újabb államot sorakoztathatnak fel, méghozzá Európa szívében, amely nyit a kelet felé. Ennek pedig nagy a jelentősége most. Így elnézik ennek a politikai kalandornak a kétszínűségét. Persze csak egy darabig. Jópofiznak vele, de ez nem tart örökké. Moszkva már közölte Orbánnal, meddig lesz elnök, és a Fidesz meddig maradhat hatalmon.
A jelen államosítás valójában semmi egyéb, mint egy jól előkészített lopási folyamat. Orbán mestere annak, hogy hülyének nézzen mindenkit. Eddig Brüsszelt nézte annak, és mint Soros Gyurika kegyeltje, meg is tehette. Az EU-csatlakozást arra használta fel, hogy Fidesz gazdasági birodalmat építgessenek. Most éppen az oroszokat nézi hülyének. Ami pedig  Magyarországon készül, az semmi egyéb, mint egy új zsidó birodalom, amiben a gazdasági potenciál a Fidesz zsidók kezében van, most pedig kezdődik a Horthy korszakból lekopírozott urambátyám földbirtokosi rendszer felállítása. Figyeljük csak meg, mekkora földszerzési lázban ég a Fidesz. A dolog hozománya? Az, hogy ezek a Fideszes földbirtokosok pontosan úgy viselkednek, mint a 80 évvel ezelőtti feudalista rendszer maradékában. Nagyképűség, lekezelés, és legfőképpen az, hogy bátran kijelentik; azt csinálunk mait akarunk, mert véd a Fidesz hatalom.
Orbánnak voltaképpen tökéletesen sikerült az, amire annak idején Kun Béla felszólított. Új Kánaán lesz ez a föld a zsidóknak. És amely ellen annyira tiltakozott a magyar, azt önmaga teljesítette be a szavazó urnáknál. Megszavazta a saját feje fölé az új földbirtokosi elnyomó rendszert - amely éppen most alakul judeofeudalista rendszerré. Csupán azért, mert mindezt szép szavakba öltöztette. De ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy egy bűnöző igazat fog mondani, nem fogja a csalást, a pénz lenyúlást szép csomagba csomagolni? Ki az a bolond, aki úgy képzeli, hogy a csaló úgy kopogtat be a házba, hogy "jöttem csalni meg lopni"? Az emberek megérdemlik mindezt. Minden népnek olyan a vezető rétege, amilyet megérdemel. Régi megállapítás ez már, de igaz. Mert ha egy rendszer nem tetszik, akkor el kell zavarni.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése