2014. január 20., hétfő

EU-hiszti a homokozóban

Orosz_Eu_csucs_Brüsszelben_2014Most aztán jól megmutatták…
A soron következő brüsszeli EU-Orosz csúcstalálkozó programjából a szervezők – utasításra – törölték a díszvacsora eseményét.
Feltehetőleg nem a Barroso és Rompuy “eu-politikusok” magán hisztijéről van itt szó, hanem a háttérben a szálakat valójában mozgató világrontó bankárklánok dühödt toporzékolásáról.
A szokásos díszvacsora elhagyásával a hivatalos verzió szerint így adják a világ tudtára a nemtetszésüket, de valójában azonban csak a tehetetlenségükből fakadó gyermeteg hisztiznek tekinthető, ami hatalomfitogtató modortalanságukban nyilvánul meg.
A hiszti oka
Ami kiváltotta ezt a szándékuk szerint sértésnek szánt programváltozást, nem más, mint, hogy Oroszország – igen helyesen – fellépett az emberek tudatos elkorcsosítása és rejtett irtása, többek közt a buziság piedesztálra emelése ellen, és az ortodox keresztényegyházak érdekében (melyek mint tudható, nem az úgynevezett judeo-kereszténységet képviselik)
Valamint újabb zsákmányszerző szándékukat is megakadályozta, konkrétan Ukrajna és Örményország bekebelezését. Mindezek tetejében Szíriát is sikeresen megvédte az USA nyílt fegyveres beavatkozásától amit NATO-Izrael-ENSZ-EU közös előadásban akart véghezvinni. No és még sorolhatnánk azokat a “fricskákat”, melyekkel kihúzta a szőnyeget a világfosztogató bankárkaszt lába alól.
Vagyis Putyin az erkölcs nevében az orrukra koppintott.
Elegáns orosz válasz
Az putyini óriási szellemi és erkölcsi fölényt mi sem mutatja jobban
mint a példaértékű elegáns orosz válasz, erre a modortalan hisztire.
Vlagyimir_Csihov_Владимир_Чижов_orosz_nagykövetVladimir Chizhov, orosz nagykövet elmondta, hogy Oroszország nem aggódig a hagyományos vacsora törlése miatt, Vlagyimir Putyinnak a brüsszeli Oroszország-EU-csúcsra egy nap is elég, hogy megvitassák a fontos kérdéseket.
Erre, a csúcstalálkozó tárgyalások közötti szünetében lesz néhány óra egy munkaebéden, amíg Jose Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke és Putyin elnök legfontosabb tanácsadói folytatnak megbeszéléseket.
“Hiszem, hogy az orosz-EU stratégiai partnerség vitájára szentelt idő elegendő lesz, hogy megvitassák a legfontosabb kérdéseket”.
Logikus elvárásnak nevezte, hogy nem pazarolják az időt olyan, úgynevezett részletekre, melyekre a csúcson kívül más formában is sort keríthetnek.
Ezért figyelmüket, most a “stratégiai partnerség” legfontosabb kérdéseire fogják összpontosítani. (forrás: Plotikus.ru)
Ez az magyarán azt jelenti, hogy Putyin, Oroszország elnöke nem hajlandó a csúcstalálkozón leragadni a buzi-kérdés, vagy éppenséggel Ukrajana Eu-val kapcsolatos döntésének elemezgetésénél.
Oroszország nincs egyedül
Látható, hogy sem a pénzoligarchia maga, sem terveik nem mindenhatóak.
Ám Oroszország nem maradt magára abban, hogy gátolja a világot leigázó rabló-kapitalista törekvéseiket.
Még ha a bankárkaszt lakáj-kormányai, melyeket az országok népeinek nyakára ültettek, másként nyilatkoznak is, mint az általuk megvetett és kifosztott nép, azért az ezekben az országokban élő emberek, ellenszegülnek, tiltakoznak a maguk eszközeivel.
Erről tanúskodnak szerte világban, a legkülönbözőbb intézkedések- és döntések elleni folyamatos tüntetések, bankellenes akciók is.
Magyarországon és más országokban a bankárhiénák gerjesztette eladósítás következtében utcára dobott és a normális életfeltételeiktől megfosztott emberek, családok harcot hirdettettek, támogatják az otthonvédelmi csoportok, a szakszervezetek, vagy más civil szakmai csoportok munkáját. A munkakörülmények, a munkahelyek, a lét-, az oktatási és egészségügyi feltételek javítását követelve. Tiltakoznak az erkölcs védelméért, az erkölcsi fertő, a politikusi hazugságok a buziság elterjesztése ellen épp úgy, mint jogaik, létfeltételeik folyamatos “alkotmányos” és törvényi csorbítása ellen.
A jövőbe vetett hit
Látnunk kell azonban, hogy olyan kormányok országok akik maguk is egységesen képviselnék ezen eszméket, még elég kevesen vannak. Ezek egyike és leghatalmasabbika, Oroszország.
Nem kérdéses, hogy mi magyar emberek is támogatjuk ezen törekvéseit.
A fenti EU-s hisztit és az orosz-ellenesség gerjesztését elítéljük, és üdvözöljük az elegáns orosz választ. Bízunk abban, hogy az EU-ban élő kormányukkal elégedetlen népek elegendő nyomást tudnak gyakorolni az EU-s lakájokra, és a békés megoldásokat az erkölcsöt támogató orosz törekvések továbbra is célt érnek, és az EU-ban élő emberek számára egy élhetőbb jövőt hoznak.

Szabad Riport – Audie


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése