2014. január 20., hétfő

Ámokfutás Magyarországon

10 millió kölcsön, ebből 2 millió visszafizetve, csőd állapot előidézve, majd ennek fejében 11db. ingatlan árverezve 70-80 millió forint értékben és a fennmaradó tartozás ezek után 14 millió forint és járulékai. Magyarország jobban teljesít – az állampolgárainak kifosztásában. A 17 perces videó megnézése megbotránkoztató lehet egyesek számára, de kifejezetten ajánlott azoknak, akik továbbra is patkolnák a döglött lovat….


Nagy Tibor: A rezsim természete

Az elvonások bonyolult rendszereit egy kaptafára működtető Gyurcsány-Bajnai-Orbán kormányok tevékenysége, egymáshoz képest csak látványelemeiben tér el, de lényegüket tekintve azonos eredménnyel jár. Folyamatosan szegényedő állam és szintén ilyen nemzet romló állapotai között folyamatosan gazdagodó felső valahányszáz. Offshore milliárdok, zűrös és távoli befektetések, visszafejthetően teknikásan ellopott közpénzekből a kiadatásokkal nem foglalkozó térségeket előnybe részesítve. A minden patrióta erkölcsöt nélkülöző pénzügyi, szövetségi és lobbi gondolkodásmódok hatásai a hazai társadalom egészére nézve kiszámíthatóan pusztító hatásúak.
Ezek a vámpíroligarhiák a minimális keringéshez szükséges vért sem akarják meghagyni a nemzeti keringésben. A szűk látókör úgy látszik jellemző a vérszívókra. Az éppen általuk elszegényítetteket fölénnyel utálják, velük szemben érzéketlenek, szenvedéseikre közömbösek. Valahogyan úgy képzelik el, hogy a sanyarúságból, kifosztottságból, megalázottságból eredő feszültségek és indulatok családokra vagy személyekre elosztva az otthonok falain belül szépen elnyelődve, számukra veszélytelenné enyésznek el. Társadalmi folyamatábráink grafikonjai, ha nem a rezsim megrendelésére készültek, egyértelmű és minden vonatkozású süllyedést mutatnak. A sikerpropaganda nem hathatós ellenszere a közbiztonságromlásnak, a radikális életszínvonal romlásnak, az egészen tömeges elszegényedésnek, a demográfiai horrornak és más szociális képtelenségek végtelen sorának.

Az ország egy égő falura hasonlít, melyből már ellopták a félreverhető harangot. Ostobák vallásos mélységekig meghülyített hadai rohannak éljenezve pajzsraemelni a gyújtogatót. A nemzet haláltánca, nem megkezdődött, hanem jó ideje tart. Felelőtlen gondolattalan hazaáruló szavazók mindenttudóan fontoskodó tömegei készülnek gödörbe rúgni hazánkat.


Ők a magyar apokalipszis talpasai, akik vérivók zsoldjában boldogok. A nemzetnek az a része, amelyik ezt megakadályozhatja, az összerendezetlenség állapotában van.


Az idő sürget, jobban, mint Mohács óta bármikor.
busój 1


http://kaslerarpad.hu/?p=6243

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése