2014. január 20., hétfő

Amikor a kazárzsidó beleszól a magyar közéletbe

Újabb szemléletes példát adott kettős mércére a magyarországi judeokrácia: Szakály Sándor történész pénteken az MTI-nek adott interjújában azt találta mondani, hogy a történészek közül többen úgy ítélik meg, Kamenyec-Podolszkba történt az első deportálás a második világháborúban Magyarországról, de véleménye szerint ez inkább idegenrendészeti eljárásnak tekinthető, mivel azokat toloncolták ki ide, akik nem rendelkeztek magyar állampolgársággal.

Szakály Sándor - még nem zsidózott, de már össztűz alatt van
Erre a kijelentésre azonnal kampányba kezdett a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció, követelték a kormánytól, hogy vonják vissza Szakály kinevezését (a Veritas Történetkutató Intézet igazgatója), a MAZSIHISZ is kiadott egy közleményt, követelve Szakály Sándor lemondását. A fővonalú média pedig teljes mellszélességgel támogatja, hogy egy zsidó vallási szervezet pofátlan módon bele mer szólni a magyar belpolitikába.
Ha keresztény egyház emelne szót egy-egy állami vezető ellen (ami megjegyezzük, soha nem történik meg, köszönhetően az egyházvezetés szintjéig beépített kikeresztelkedett zsidóknak), mostanra a teljes hazai média vonyítana kétségbeesésében, hogy egyházak ne szóljanak bele a politikába. Amikor a materialista politikusok azon vitatkoztak, hogy "belekerüljön-e az Isten szó az alkotmányba", a hazai média és a nyugati média kéz a kézben verte a botrányt, mondván, hogy Magyarországon az állam és egyház nincs szétválasztva. Nemzetközi egyetértés volt arra vonatkozóan, hogy itt az egyházak szerepét tekintve feudalizmus-béli maradványok vannak, mert egyházak beleszólnak a politikába.
Kérdezzük akkor, mi a MAZSIHISZ, ha nem egyház? A magyar állam - egyelőre - a keresztény egyházakkal egyenrangú egyházként kezeli a zsidó szervezeteket is. Tessék, itt az alkalom, lehet riadalmat csapni, egy "történelmi egyház" beleszól a magyar kormány döntésébe.
Ja, hogy ez zsidó szervezetekre nem vonatkozik? Ha a Magyar Katolikus Egyház emelné fel a hangját egy állami kinevezéssel szemben, az "anakronizmus", de a zsidó egyházak mindenbe beleszólhatnak? A kinevezett személy pedig még bocsánatot is kér? Még ő kér elnézést?
Ilyen a judeokrácia kettős mércéje!
Ha a MAZSIHISZ nyíltan bele akar szólni a magyar politikába, alapítsanak pártot, ne a Demokratikus Koalíció mögé bújjanak! Meglátjuk, hányan támogatnák, hogy a zsidó beleszóljon a magyar politikába!
Fenyvesi Áron



A hivatásos rettegők kórusa már nem elég


Megszólalt a hazai zsidó értelmietlenség első számú páholymestere, Konrád György, a kormány Moszkvával kötött megállapodása kapcsán. Ez egy olyan horderejű esemény volt, amihez már nem volt elég a hivatásos rettegők és megvezetettek törvényszerű jajveszékelése.

Konrád szerint "a miniszterelnök úgy képzelte, amikor elkezdte a tárgyalásokat a paksi atomerőmű bővítéséről, hogy 30-40 évre egyedül meghatározza az ország jövőjét", valamint azt kifogásolta, hogy a nagy volumenű energetikai megállapodást "nem előzte meg társadalmi párbeszéd", nem népszavazás döntött róla.
Kezdenek komolyan rettegni, ebből lehet tudni, hogy ami most folyamatban van, onnan az ő számukra már nem lesz visszaút. "A döntésekkel megkerülni a társadalmat kis stílű, buta zsarnoki dolog, amely csak ellenszenvet vált ki az értelmiség és a hozzáértők körében" - mondta Konrád, miközben úgy tett, mintha ezt tényleg komolyan gondolná.
Akkor most vonatkoztassuk ugyanezeket a sorokat a NATO csatlakozásra. Meg az összes többi, nagy volumenű megállapodásra és leköteleződésre, amit a "rendszerváltó" kékszalagosok vállaltak Magyarország és a magyar nép nevében - természetesen különösebb társadalmi párbeszéd, vagy közvetlen népszavazás nélkül.
A nagy dolgok már csak így történnek - valaki elhatározza, és keresztülviszi, tűzön-vízen át. Ha nagy az ellenállás, akkor több próbálkozásra, és a háttérből. A nép pedig meghozza fölötte az ítéletet, amikor már mindenki számára érezhetőek a következmények. Így történt ez az EU-csatlakozással, a NATO-csatlakozással, a privatizációval és az összes többi nemzetrontó projekttel. Ami most történik, azt nem Orbán Viktor határozta el. Ő csak egy bábu a sok közül. Előbb lépnek a parasztok, a bástya csak később kerül elő a nagy sakktáblán, - és ki tudja, egyáltalán látható lesz-e az új fehér király?

http://www.hidfo.net/2014/01/20/hivatasos-rettegok-korusa-mar-nem-eleg



„Ha Magyarországra tekintünk, egy bizonyítottan antiszemita kormányzatot látunk” – mondta Shantel, német énekes a Die Pressének adott interjújában.
„Ha Magyarországra tekintünk, egy bizonyítottan antiszemita kormányzatot látunk.”
„Egy Sziget fellépés alkalmával halálos fenyegetést kaptam a Jobbik frakció berkeiből. (…) Magyarország időközben veszélyes hellyé vált.”
„Wenn man nach Ungarn blickt, sieht man eine ausgewiesen antisemitische Regierung.”
„Beim Sziget-Festival habe ich schon mal Morddrohungen aus dem Bereich der Jobbik-
Fraktion bekommen. (…) Ungarn ist ein heißes Pflaster mittlerweile.”
Samir H. Köck (Die Presse)
"A Kelet mélyen megosztott!"
2013. december 10.
A német, zsidó és görög gyökerekkel rendelkező Shantel a Die Pressének adott interjújában elmondta, korábban úgy vélte, hogy lehetséges lehet Európa kulturális összeolvadása, viszont a gazdasági válság hatására a posztkommunista államokban az emberek relatív soviniszta és nacionalista pártokra szavaztak. Ha Magyarországra tekintünk, egy bizonyítottan antiszemita kormányzatot látunk - állította. Az énekes elmondta azt is, hogy egy Sziget fellépése alkalmával halálos fenyegetést kapott a Jobbik frakció berkeiből, Magyarország pedig időközben veszélyes hellyé vált.
A cikkben elhangzott állítással ellentétben, ahogy erre több írásunkban is felhívtuk a figyelmet, a Fidesz minden formában határozottan fellép a szélsőséges eszmék terjedésével szemben. A jogszabály-módosítások közül fontos kiemelni, hogy még az első Fidesz-kormány idején, 2000-ben vált április 16-a a magyar holokauszt emléknapjává. Szintén fontos megemlíteni, hogy 2013 eleje óta az Országgyűlés működésére új szabályok vonatkoznak, melyek erőteljesebb fellépést biztosítanak az ülésen esetlegesen elhangzó szélsőséges, egyes közösségek méltóságát sértő kijelentésekkel szemben. Ennek értelmében, idén már háromszor szabott ki pénzbírságot a parlament Novák Előd jobbikos képviselőre parlamentben tett sértő kijelentései miatt. Ugyancsak fontos, hogy a gyűlöletbeszéddel kapcsolatban épp a több külföldi lap által is vitatott negyedik alaptörvény-módosítás tartalmazza azt a rendelkezést, mely értelmében a közösségek emberi méltósága korlátot szabhat a véleménynyilvánítás szabadságának.
A jogszabály-módosítások mellett az év elején a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság is megalakult, mely a magyar zsidóság deportálásának hetvenedik évfordulójáról való méltó megemlékezést készíti elő. Ennek tükrében, a kormány a 2014-es évet Holokauszt emlékévvé nyilvánította.
A kormánypárt határozottságát példázza az is, hogy 2012 decemberében Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető más kormánypárti és ellenzéki képviselők részvételével szervezett közös tüntetésen ítélte el Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő zsidóságot sértő kijelentéseit. Ezen kívül több esetben is sor került pl. a zsidó közösség méltóságát sértő rendezvények betiltására. Idén áprilisban például Orbán Viktor arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen méltóságot sértő felvonulást tartani, ugyanis a Nemzeti Érzelmű Motorosok eredetileg Adj gázt! címmel akartak felvonulni a holokauszt áldozataira emlékező Élet menetével egy időben.
Orbán Viktor miniszterelnök szélsőségekkel szembeni konkrét elköteleződése is ismert. Ezt bizonyítja például a kormányfő Zsidó Világkongresszus Budapesten tartott közgyűlésének megnyitóján elmondott beszéde, ahol Orbán Viktor elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek nevezte az antiszemitizmust, mellyel szemben zéró toleranciát hirdetett. Ezen túl a kormányfő a Jediót Ahronót izraeli napilapnak adott interjújában a szélsőjobboldali Jobbik veszélyességére vonatkozó kérdésre szintén egyértelmű igennel felelt.
A tények alapján tehát világos különbség van a szélsőséges megnyilvánulások ellen fellépő jobbközép Fidesz-KDNP, valamint a szélsőséges eszméket terjesztő magyar, vagy más európai politikai erők között.
Forrás: factcheck.hu - szintén zsidó hírfigyelő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése