2014. március 11., kedd

A nyugat magasabb gázárakat akar, ezzel Franciaország is aláírta tetteinek következményét

Alig néhány órával azután, hogy Krím kiadta a függetlenségi nyilatkozatot, máris sorban jönnek a nyugati nyilatkozatok. Megszólalt a francia külügyminiszter, - Laurent Fabius elmondta az USA által eléje tett szöveget, miszerint Krím függetlenedése törvénytelen. Világos, az Egyesült Államok Ukrajna egészét akarja, nem elégszik meg a nyugati felével. Emiatt minden, a megszállás alatt lévő Ukrajnától történő függetlenedést törvénytelennek nyilvánítanak.
Ami nevetséges, hiszen a nyugat által szervezett kijevi "forradalom" sem volt "törvényes". Törvényesnek számít a nyugati országokban a hatalom fegyveres felkelés általi megragadása? Dehogy számít annak. Az amerikai hatóságok azonnal fejbe lövik, ha valaki a parlament elé menne egy fegyvernek látszó tárggyal. Akkor szó nem lenne emberi jogokról, csak az állam biztonságáról.
Laurent Fabius
A francia külügyminiszter a fent említett kettős mércén kívül szankciókat is kilátásba helyezett Oroszországgal szemben. Minden bizonnyal még nem jöttek rá, hogy kinél van a gázcsap. Vagy arra az Izraellel kötött gázüzletre alapoznak, ami egy olyan mező kitermelésével jutna gázhoz, mely továbbra is a szír vizek alatt van, és csak Szíria lerohanása után tudna megkezdődni a kitermelés? Vakmerőség egy ilyen zsidó ajánlatra alapozni. Könnyen megfagyhatnak a franciák, főleg azok a franciák, akik származásuknál fogva a sivatagi meleghez vannak szokva.
Törvényes vagy nem, Krím katonai erővel is biztosítani tudja saját függetlenedését. Nyugattal szemben is, ukrán zsidókkal szemben is. A francia külügy már a magasabb gázárak mellet foglalt állást. Martonyi mikor nyilatkozik? Ő is magasabb gázárakat akar?

http://www.hidfo.net/2014/03/11/nyugat-magasabb-gazarakat-akar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése