2014. március 11., kedd

Hodorkovszkij állandó svájci tartózkodási engedélyért folyamodik


Mihail Hodorkovszkij ex-olajmágnás adócsaló Svájcba óhajtja áthelyezni felforgatói tevékenységének a székhelyét. Következtethetünk erre abból, hogy az állandó tartózkodási kérelmét Hodorkovszkij ügyvédje Svájcba adta be ügyfele részére. Hodorkovszkij elnöki kegyelemmel való szabadulása után azonnal Németországba utazott, hogy megkapja az utasításokat az ottani cionista kékszalagos vezetéstől. Utána a kijevi Majdan téri tüntetők között látták felbukkanni, annak ellenére, hogy kijelentette a szabadulása utáni sajtótájékoztatón, hogy többé nem óhajt politikával foglalkozni. Lehetséges, hogy nem mondott volna igazat? Ugyan. Biztos, hogy nem mondott igazat.
Hídfő.net | Hodorkovszkij állandó svájci tartózkodási engedélyért folyamodikMihail Hodorkovszkij. Két hónapja még nem óhajtott politikával foglalkozni. Vajon mire ez a nagy pálfordulás?
Forrásaink szerint Hodorkovszkij második feleségének, Irina Hodorkovszkijnak Genovában van egy háza, ugyanitt Genovában több vállalkozás is be van jegyezve Hodorkovszkij nevére.

http://www.hidfo.net/2014/03/11/hodorkovszkij-allando-svajci-tartozkodasi-engedelyert-folyamodik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése