2014. március 28., péntek

Az USA 29 állama szeretne elköszönni a Fehér Háztól

“Válóperes” dömping fájditja a fejét a Fehér Ház adminisztrációjának. Egyre több tagállam szeretne kiválni az USA-kötelékéből. Aláirásgyűjtési akciók sokasága zajlik, peticiók fogalmazódnak a “szent kötelék”-inkább béklyó-feloldása érdekében.
Már több mint 300 ezer ember irt alá ilyen értelmű peticiókat. Hétfőig Texas 70 ezer lakója irta alá a Fehér Ház honlapján a követelést, hogy Obama irasson ki népszavazást a dologról.
Válóperben gondolkodik Louisiana és 27 másik állam: Florida, Alabama, Indiana, New Jersey, Észak-és Dél-Karolina, Montana, Oregon, Missouri, Colorado, Mississippi, Michigan, Kentucky, Tennessee, North Dakota, Georgia, Arkansas és New York. De már kopogtat hasonló ötlettel Alaszka, Kalifornia, Nevada, Arizona, Delaware, Wyoming, Ohio, Oklahoma és a Pennsylvania … Ha egy üzlet beindul…!
Obama és adminisztrációja egyenlőre csak hümmög és a fejét vakarássza. Ugyanis saját Alkotmányukat sértenék meg, ha kellő aláirás megléte esetén nem irnak ki népszavazást.
Persze kétségünk ne legyen: az “emberi jogok bajnokaként” pózoló washingtoni hatalom-DE FŐKÉNT AZ ALAPJÁT KÉPEZŐ HÁTTÉRHATALOM-minden gond nélkül fog köpni saját alkotmányára ez esetben. (is!)
haldokló
Ám mindezzel együtt komoly-intő jel ez a Fhér Ház urának,és megbizójának-a HÁTTÉRHATALOMNAK: a libsi Amerika nagybeteg!
(Forrás: http://avrasiya.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése