2014. június 27., péntek

Az USA e heti támogatása a terroristáknak: 500 millió dollár

A Fehér Ház a tegnapi nap folyamán 500 millió dollárt kért a Kongresszustól a szíriai felkelők támogatására. Ezek a "felkelők" nem mások, mint az ISIS (=ISIL) és az al-Kaida terroristái. A dolog érdekessége, hogy az ISIL iraki csapatai a hetekben zsákmányoltak több mint 400 millió dollárt egy bankból Mosulban, CIA közreműködéssel. Az így összesen majdnem egymilliárd dollár csak az elmúlt két hét alatt, a világ egyik legdinamikusabban fejlődő terrorszervezetének.
A pénz mellé Chuck Hagel felkérte a Pentagont egy részletesebb terv kidolgozására, amivel fegyvert tudnak juttatni a kannibáloknak.
Vitalij Csurkin, Oroszország állandó képviselője az ENSZ-ben a lépést hibásnak nevezte, mivel szerinte az abszolúte nem járul hozzá a Közel-Kelet stabilizálásához. Csurkin meglátása szerint a pénzt jobban is el lehetne költeni. Az van, hogy az Egyesült Államok kényszerül az ilyen és ehhez hasonló öngyilkos lépésekre, mert az ukrán felforgatásban Ukrajna iparosított részeit elvesztették kontroll alól, Szíriában a CIA bérelt terroristái vesztésre állnak, és az iraki erőlködést is úgy fest, hogy Oroszország és Irán veszi kézbe.
Hídfő.net | Obama: "Nemár a mi embereink haljanak meg, majd a fizetett terroristák elvégzik a munkájukat."Obama: "Nemár a mi embereink haljanak meg, majd a fizetett terroristák elvégzik."
Obama persze nyilatkozott, miszerint: "Elnökként meghoztam egy döntést, miszerint amerikai katonákat nem sodorhatunk veszélybe közel-keleti háborús gócokban és polgárháborúkban. De ez nem jelenti azt, hogy nem kell segítenünk a szíriai embereken, akik egy olyan diktátor ellen harcolnak, aki éhezteti és bombázza a népét."
Az ilyen és ehhez hasonló kijelentései az USA vezetőitől tökéletesen tükrözi azt, hogy teljesen elvesztették a realitásérzéküket. Az általuk diktátornak nevezett Bashar Assadot épp most választották újra elsöprő többséggel, több tízezren repültek haza szírek a világ minden tájáról, csak hogy Asszadra szavazhassanak. A Szíriai Arab Hadsereg lassan nem tud fegyvert adni az önkéntesek kezébe, és már női zászlóajjakat is kénytelenek voltak felállítani a női szervezetek nyomására. Az atlantista döntéshozóknak már így is elég pénzügyi nehézséget okozott ez a háború, ha tovább feszítik, belebuknak. Érthető, hogy minden áron ki akarják kényszeríteni a győzelmüket.

http://www.hidfo.net/2014/06/27/az-usa-e-heti-tamogatasa-terroristaknak-500-millio-dollar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése