2014. június 27., péntek

Bukik a “terroristaellenes” hadjárat Donbasszban?

Egy kedves kommentelőnk már megirta, hogy Valcman Nyalókakirály egyoldalúan meghosszabbitotta a “tűzszünetet”! Nem is csoda. A Luhanszk-régióbeli eseményeket elfigyelgetve kész csoda, hogy még nem fújta le az egész ATO-t,-mint reménytelen vállalkozást.
kraszn
Krasznodon-Izvarino térségében ugyanis zsoldosait hermetikusan elvágták a miliciák a külvilágtól. A kiéhezett latrok már élelmiszerért könyörögnek a lakosoknál, ÉS MÁR CSEREÜZLETEKET kötnének. Gázolajat kinálnak ennivalóért. A teljesen demoralizált és magára hagyott horda puhatolózó tárgyalásokat kezdett a miliciával. Rájuk hagyományoznának mindenüket-csak hagyják őket futni. De már olyan ajánlatot is tettek, hogy foglyokként vigyék őket egyenesen Oroszországba (adják át őket az orosz határőröknek) csak nehogy Ukrajnában kelljen nekik bolyonganiuk, mert a jobbszektorosok kivégzik őket. Rettegnek!
Egész Luhanszk régióban egyébiránt a zsoldosoknak semmi élelmük nincs. Hadianyaggal rendesen el vannak eresztve, de élelem nincs.
Szcsasztyéból pedig ma kora délután egyszerűen kivonultak a latrok.

Szmerszben a milicia elfogta a Klicsko-féle hiénacsapat-az “UDAR”-párt egyik országos főnökét. Faggatják erőteljesen “bizonyos dolgokról”-mert Nagy Titkok Tudója.
Csoda hogy Valcman meghosszabbitotta a “tűzszünetet”? Trónra lépésekor pedig a “néhány óra alatt rendet csapunk” igérettel széditette megbizóit! Jó néhány óra eltelt már azóta! És már Kolomojszkij hitestárs is jobbnak látta elszelelni-mint bevárni a biztos véget!

https://balrad.wordpress.com/2014/06/27/bukik-a-terroristaellenes-hadjarat-donbasszban/


Igor Sztrelkov a DNR katonai vezetője elfogadhatatlannak minősitette Valcman Nyalókakirály “tűzszünetmeghosszabbitását”
sztr
Amint azt a parancsnok kifejtette, Izjum irányába ontja a junta a fegyvereseit. Reguláris sorkatonáktól kezdve a bérgyilkosokig minden élőerő képviselve van a latorhatalom seregében, ami Donbassz felé tart. Három nap éppen elegendő ahhoz, hogy ha nem támadjuk őket, nyugodtan felfejlődhessenek! Ezt nem engedhetjük meg!-jelentette ki Igor Sztrelkov. “Ha Porosenko valóban tűzszünetet akar, akkor azonnal ketdje meg csapatai visszavonását, a tényleges fegyvernyugvás rendelje el, és az általuk lezárt útvonalakat tegyék szabaddá”-monda Igor Sztrelkov.
izj
Azt már csak a Bal-Rad teszi hozzá a hirhez, hogy az utóbbi két napban Igor Sztrelkov EL VOLT TŰNVE!
Ezek szerint VALAHOL JÁRHATOTT!
Ha igy történt, reméljük HASZONNAL JÁRT!
Az éjszakai kramatorszki és szlavjanszki összecsapásokról szóló jelentések pedig minden eddiginél döbbenetesebb élőerő veszteségekről szólnak. A latorhad iszonyatos veszteségeket szenvedett. Szlavjanszknál csak egyetlen blokkposztjuk bukásánál-alig tiz perc leforgása alatt-húsz zsoldos harapott fűbe. És ez csak egy ellenlökés volt, amit kiprovokáltak a miliciától. Aztán ahogy a dominósor-dőlt még néhány blokkposzt.

Kramatorszkról pedig mértékadó tudósitások beérik annyival, hogy kolosszális zsoldosveszteség történt. Plasztikusabb beszámolók szerint-milicistákat idézve-egy felkészületlen és drog vagy alkohol hatása alatt álló csürhe egyszerűen lemészároltatta magát. Igazán sokatmondó lehet a leegyszerűsitett vélemény: szerencsétlen hülyék! Kellett ez nekik?

https://balrad.wordpress.com/2014/06/27/sztrelkov-szamunkra-egy-ilyen-tuzszunet-elfogadhatatlan/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése