2013. június 17., hétfő

Egy rendőr levele az Otthonvédőkhöz

Tisztelt Bal-Rad!
Az utóbbi napokban Önök folyamatosan tudósítottak rendőri erőszakkal érvényesített kilakoltatásokról.
Önök – OTTHONVÉDŐKKÉNT – voltak jelen, én pedig társaimmal, – RENDŐRKÉNT!
Nem mi voltunk a népszerűbbek, hanem Önök!
Nem kivánok hosszan irni a rendőri állomány lelkiállapotáról a történések kapcsán.
Arról sem szeretnék irni, hogy mi a mi véleményünk a történésekről, a kilátásokról, Magyarország közállapotairól! Önök magyarokként, magyar embereket, magyar családokat próbálnak megmenteni a hajléktalanságtól.
Mi magyar emberekként, magyar rendőrökként lettünk önök ellen kivezényelve! Az állomány túlnyomó többsége (parancsnokoktól a legényekig-leányokig), frusztrált állapotban fogadja ezeket a kivezényléseket, amiknek szívünk szerint nem engedelmeskednénk!
Nem mentségeket keresek a rendőri állomány számára!
A legtöbben azt reméljük, hogy ez a szembenállás tisztességes magyar ember és magyar rendőr között nemsokára véget ér.
Amennyiben önöknek bármilyen sérelmet okoztunk, azért én most bocsánatot kérek minden tisztességes társam nevében is.
Sok sikert kivánva önöknek: egy magyar rendőr
Forrás: Bal-Rad
R-H komment:
Sokan vádolnak minket, ezt a portált is konkrétan, hogy bolsevik lap vagyunk (és ha az?), ezért most egy idevágó, messze nem bolsevik idézettel kezdem:
“Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.” – Máté 6:24
A levél írójának feltétlen tisztelete mellett az a véleményem, hogy ez a bibliai mondás itt és most nagyon helytálló!
Mert szent meggyőződésem, hogy a rendőr nem arra esküdött fel, hogy azok mellé álljon, akik a Gonoszt szolgálják!
Minden diktatúra addig tart, ameddig feltétlenül bírja a fegyveres testületek támogatottságát.
Önök, rendőrök ezért itt és most éppen hogy a megkerülhetetlen, kulcsfontosságú résztvevői az eseményeknek, még ha csak vétlenül csöppentek bele az események sodrába, akkor is.
Azt is tudom én is személy szerint (elég jól értesült lévén a dolgokról), hogy nyilván felléphettek volna akár keményebben is az “ellenállókkal” szemben, mint ahogy annek idején, 2006-ban ezt meg is tették többen. Itt is most afféle húzd meg – ereszd meg játék folyt, tudom. Amennyire csak lehetett, nyilván Önök is vigyáztak, hogy ne legyen legalább személyi sérülés, egy ilyen akció során.
De éppen Ön, a levél írója jelezte, hogy reméli, ez az állapot hamarosan véget ér.
Könyörgöm: mikor, és miért érne véget?
Azt kell mondjam: a megoldás kulcsa éppen Önöknél van, ha kis szikrányi emberség van, akkor megtagadják a parancsot, és azonnal leszerel, lelkiismereti okokra hivatkozva.
Igen, mert ez háború a magyar nemzet ellen, ezt Önöknek is látniuk kell!
A háború pedig áldozatok nélkül nem megy!
Az otthonvédők már beáldozták magukat, többen, mert eljárások sora indult ellenük, “bepiszkították” a renomét többen is közülük, ráadásul másokért, akiket sosem ismertek, de ezen túl egy másik, igazi nemes célért: a HAZÁÉRT!
Ők, az OTTHONVÉDŐK, az első áldozatai éppen ennek a harcnak, ami értünk, mindnyájunkért folyik, így ÖNÖKÉRT IS természetesen!
Az Otthonvédők már bizonyítottak, hoztak áldozatot, ezért véleményem szerint most éppen hogy Önökön a sor, hogy áldozatot hozzanak!
Egy diktatúrával szembeni kiállás első lépcsője lenne, ha a karhatalom megtagadná az engedelmességet egy hasonló esetben, mivel SEHOL A VILÁGON NEM HASZNÁLJÁK A RENDŐRSÉGET ILYEN CÉLRA, csak ha konkrét terrorcselekmény gyanúja áll fenn, mint az volt nemrég Németországban, ahol robbantással fenyegetőzött a kilakoltatott bérlő!
Egyszer és mindenkorra: NEM A RENDŐRSÉG FELADATA egy végrehajtó, vagyis: egy magánszemély jogérvényesítése, mivel az nem a köz javára való cselekedet, ha egy bérleményből, vagy más ingatlanból az utcára tesznek családokat! Ez abszurdum!
Tehát, egyszer és mindenkorra: Önöket, rendőröket igenis felelősség terhel a korábbi, és a mostani, ill. a még hátralévő hasonló események eldurvulásával kapcsoaltban, mivel a teljesen nyilvánvalóan embertelen, szegényellenes intézkedést foganatosító MAGÁNSZEMÉLY mellett sorakoznak fel, ÉS SOHA NEM SORAKOZNAK FEL A KILAKOLTATOTT VÉDELMÉBEN!
Megkérdezem: miért?
Miért előbbvaló érték az Önök számára egy végrehajtó, mint egy átlagos, szegény magyar család sorsa?
Mindenesetre, köszönjük az Ön levelét, és természetesen külön köszönjük, hogy fontosnak tartotta elmondani, hogy nem ért egyet az intézkedésekkel.
De ne feledje a történelmi példát: a nürnbergi per leghíresebb mondatát:
ÉN PARANCSRA CSELEKDETEM!
És az utókor pedig MEGÍTÉL!
Szabad Riport Tudósító Iroda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése