2013. szeptember 23., hétfő

Megszűnt a Der Landser

A Simon Wiesenthal Központ nyomására a hamburgi kiadó jelezte, hogy befejezi a német Der Landser (A honvéd) című történelmi magazin megjelentetését. A gyűlölettől tobzódó megélhetési zsidók szerint a lapban több alkalommal is, "a holokausztban résztevő" német tiszteket és osztagokat jó színben feltüntető írás jelent meg. A lapot jegyző Bauer Media Group hivatalos közleményében szögezte le, hogy nem sértették meg a német jogot, de a továbbiakban nem jelentetik meg a lapot, mivel az már nem illeszkedik „portfóliójuk stratégiájába”.
A német nyelvű Der Landser olvasótáborának nagy része második világháborús veteránokból került ki, de idővel a német nacionalisták körében is népszerűvé vált. A Luftwaffe egyik volt tisztje, Bertold K. Jochim által fémjelzett történelmi szaklap számára mindig is fontos volt, hogy csakis "megtörtént eseményeken” alapuló írás kerülhetett hasábjaira. Az egyik legutóbbi számban például az egyik SS-osztag görögországi fellépéséről írtak, s kiemelték, hogy a görög falvak hálájukat fejezték ki a német fegyveresek érkezésekor. Az igazság bántotta a folyton gyűlölködő megélhetési zsidók lelkét.
A folyton támogatásokért kuncsorgó Simon Wiesenthal Központnak mára már nem maradt jobb dolga, mint veteránoknak szóló kiadványokat szüntessenek meg. Ez számukra az "óriási győzelem!" Pontosan az ilyen megélhetési zsidók és zsidó szervezetek azok akik a legjobban gerjesztik a zsidóellenességet, mert az embereknek már elegük van a nácizásból.
Németországban – és további tizenkét európai államban – a holokauszttagadás ma bűncselekménynek számít. - Egyelőre!

Sólyom Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése