2013. december 10., kedd

Ukrajna - Gyorshírek

A kijevi metró újra megkezdte az utasok szállítását a lezárt állomásokra is. Az éjszaka folyamán a kivezényelt rendőri erők utat nyitottak a hivatalokig. Viszonylag kisebb tömegek voltak a hivatalok körül, akik megpróbálták lezárni a hivatali épületeket. A rendőrség járművekkel és rendőri erővel utat nyitott a sorfalon, majd kiszorította a területről az embereket. Néhány ezer tüntető van az utcákon jelenleg. A kivezényelt erőknek nem jelentenek semmiféle akadályt, a munka valamennyi hivatalban megkezdődött.
Eközben egy orosz honlapról megtudhattuk, hogy Moszkva a Berkut egységeinek nagyobb mennyiségű eszköz ellátást biztosított. A kijevi rendőrség mostanra több járművet, tömegoszlató gépeket és hótolót rendelt a fővárosba. A rendőri egységek a köztisztaságiakkal együtt ma reggelre az összes kordont lebontották és elhordták.
Többen a tüntetők közül azért adták fel a tüntetést, mert egyre nagyobb az ellenállás az átlag emberek részéről a tüntetőkkel szemben. Sehová nem engedték be őket melegedni, a büfék és vendéglők nem szolgálták ki őket. A terek környékén a kevés mobil illemhely, melyet a kormány sebtében tudott a helyszínre vinni már elégtelen, úgyhogy volt olyan terület, ahonnan a rendőrség köztisztasági okokból szorította ki az ott gyülekezőket, a vizelet és ürülékszag miatt.
Kisebb összeszólalkozásokon kívül semmi másról nem érkeztek jelentések. Egy ellenzéki politikus beadványára hivatkozva a nyomozóhatóságok megkezdték kivizsgálni, történt e szervezkedés a hatalom megdöntésére, mert ha igen, akkor az ellenzék vezetőit és az utcai szószólókat eljárás alá vonják. Jelenleg úgy tűnik a kormány lassan de stabilizálja a helyzetét Ukrajnában. Reméljük sikerrel járnak és a gyilkosokat és terroristákat pénzelő nyugat támogatói elismerik a vereséget és távoznak a politikai életből sebesen az USA vagy Izrael irányába.
A helyszínről a következő csatornán ad folyamatos tájékoztatást a nyugat ellenes ukrán rádióamatőrök csoportja: 3612 KHz
A háborúhoz pénz, pénz és pénz kell, mindenki ismeri ezt a mondást. Az, hogy a háborút milyen eszközökkel vívják meg az már másodlagos kérdés. Most éppen lapátokkal és botokkal a kijevi utcákon. MIért jelenthetjük ki hogy háború? Mert olyan pénzösszegek mozognak a háttérben, amelyek egy háborúhoz is elegendőek lennének.

Az ukrán kormány nyilvánosságra hozta az elmúlt napok banki tranzakciókról szóló adatokat. Ezekben az adatokban egyértelműen látható, hogy bizonyos bankszámlákról tűnik el a pénz a nyugati számlákra, és itt felsorolja a fogadó országokat. Másik oldalon azonban a felforgatásban résztvevő szervezetek bankszámláira özönlik a pénz, és szintén felsorolja a küldő országokat. Az USA, jelenleg nagy csendben van Ukrajna kapcsán, ő legnagyobb adományozó, majd Nagy-Britannia, Kanada, Lengyelország és Portugália.

Mindemellett a mai napon Ukrajnába óhajt érkezni Catherine Ashton, az Európai Bizottság "külügyminisztere". A bárónőnek nevezett atlantisa bányarém, aki ráadásul véletlenül éppen zsidó is, az ukrajnai ellenzéket kívánja erősíteni. Bár megjelenésével inkább a gyerekeknek okoz visszafejlődést és maradandó lelki károsodást. A ukrán kormány az üggyel kapcsolatban csak annyit nyilatkozott, hogy semmi egyébről nincs szó, mint a nyugat hisztériájának újabb foka, ugyanis semmi olyan jellegű esemény nem történt Ukrajnában, ami egy ilyen jellegű látogatást indokolna. Egyszerű tüntetések miatt nem szoktak nemzetközi vezetők és magas rangú személyek utazgatni, a "bárónő" megjelenése messze rangon aluli.

Az, hogy hatalmas összegeket utalnak a rendbontóknak, a levitézlett grúz elnök, majd Ashton megjelenése egyértelművé teszi, a Nyugat háborút folytat Ukrajna ellen. Aki egy ilyen háborúban a Nyugat mellé áll, már önmagában is hazaáruló.
A kormány részéről is megfelelő intézkedések történnek, felmérik a nyugati beavatkozást az ország belügyeibe és ellensúlyt képeznek az atlantista törekvésekkel szemben. Janukovics tovább folytatja tárgyalásait a keleti vezetőkkel a gazdasági kapcsolatok gyors javítása érdekében. Ezalatt a kijevi rendőrség is fokozza a működését. Mivel nem egy tüntetésre érkező személytől fegyvert koboztak el, ezért a kormány további szigorító intézkedéseket hozott. A helyszínre vezényelték a "Tiger" terrorelhárító egységet. Ezek hathatós segítségével az egész kormányzati negyedet megtisztították mindenféle tüntetőtől, rendbontótól és barikádtól. A tüntetők látva kikkel állnak szemben semmiféle ellenállást nem tanúsítottak az éjszakai "nagytakarítás" folyamán.

Hídfő.net | Ukrajna - Gyorshírek IIJelenleg úgy fest, a hó ellenére is jobb a hangulat az ukrán rohamrendőröknél, mint a csőcsellék köreiben.

Ezalatt a média is folytatja a hazugságdömpinget. Az egyik magyar cionliberális portál is közölt olyan képeket, amik abszólúte nem fedik a valóságot (nem is tudom mire számítottak emberek). A példa okáért álljon itt egy kép amit ma hozott le az egyik ilyen "véleményformáló" médium (igényességünk tiltja, hogy leírjuk a nevét).

Hídfő.net | Ukrajna - Gyorshírek IISzerintük: "Ételt osztanak a rendőröknek is.", szerintünk: ez nem más, mint a rendőrök provokálása, ami mellesleg remek cionista propagandakép, hogy a mindenhova odavizelő szobordöntögető atlantista bérenceket jó színben próbálja meg feltüntetni a média. Ha még emlékszünk, ugyanilyen szimpátiakampányt akarták meglépni a szíriai terroristákkal is, amíg azok el nem kezdtek szíveket enni...

A kijevi Lenin szobor ledöntéséhez


A politikatörténet rengeteg fordulatot tartogat a semleges megfigyelő számára. Annak pedig, aki egy átfogó koncepció birtokában képes belehelyezni magát az események forgatagába, különleges élménnyé válik egy rendszerváltozás elemzése, az átmenet mikéntjének vizsgálata. Nos, Ukrajna válaszúthoz érkezett. Az orosz birodalmi erő és az euro-atlantista front ütközik össze keleti szomszédunkban. Mivel az euro-atlantisták rémuralmát megelégelte a magyarság, a józanabb gondolkozású emberek Oroszország felé fordulnak. - Vajon mit lép Putyin elnök? Mi csak szurkolni tudunk a torzszülött söpredéket maga előtt toló cion-érdekcsoportok felszámolásához.
Hídfő.net | A kijevi lenin szobor ledöntéséhez
Bontják a Lenin szobrot; érdemes szemügyre venni az arcokat!
A hazafias gúnyába öltözött tömeg tegnap ledöntötte Lenin szobrát. Most nacionalistáknak mutatják magukat, de... Valójában ugyanazok döntötték le a bolsevik kiválóság szobrát, akik néhány évtizede még a cionbolsevizmus szekértolói voltak. Hiszen Lenin szobrát ledönteni napjaink Ukrajnájában nem antikommunista tett, hanem merő orosz-ellenesség, méginkább Orosz Birodalom-ellenesség, de legfőképpen cion-barátság.
Attól, mert ezt kijelentettük, nem tervezünk Lenin szobrot állítani. Ellenben várjuk, hogy magyarországi „nacionalisták” mikor fognak össze a Rend ellen a cionistákkal. A szellemi fogyatékos politikai hontalanok voltaképpen másra úgyse jók, csak „emberanyagnak” a valódi ellenség kezében. Anarchisztikus állapotok kierőszakolói, rivalizáló, gyűlölködő debilek nem valók a hatalom közelébe, ezek mindig is a liberáldemokrácia vagy a cionbolsevizmus öntudatlan támaszai voltak. Öltözzenek bármilyen ruhába, mondjanak bármit, ezek a Rend és az Igazság, végső soron Isten ellenségei!
Vass Balázs

Bal-Rad komm : A fősodratú szinte csak Ukrajna cionatlantista meghóditásának és leigázásának erőlködéseivel foglalatoskodik. Arról csak néha-néha ejt-de akkor is “szőrmentén-pár szót, hogy Franciaországban és Olaszországban is vannak ám EU-ellenes akciók (nem is kis létszámúak), Portugália sem a nyugalom szigete manapság, a ködös Albion pedig egyre inkább távozását fontolgatja a Klubból!
Mindezek persze nem érdekesek!
Ukrajna leigázásának kisérlete az igen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése