2014. január 24., péntek

AZ IDEGEN FAJTÁJÚ ZSIDÓ TÖRPE KISEBBSÉG AKAR DIRIGÁLNI A MAGYAR KORMÁNYNAK




Az élősködő és bűnözésre hajlamos gettósöpredék zsarolni akarja a magyar kormányt. Az, hogy hetek óta habzanak és hisztériás rohamaik vannak nem újdonság, mert ezt már ötezer éve így csinálják, de az, amit most tesznek tökélesen bebizonyítja azt, hogy a magyar törvények fölöttieknek képzelik magukat. Kiváncsian várjuk a gettósöpredék tetteire a kormányzati válaszokat, de még inkább a CÖF-ös zsidók megnyilatkozásait! Hamarosan föltesszük, hogy Heil Hiller elvtárs milyen épületes kijelentést tett tegnap a tévében, amelyet azonnal továbbítunk a "holoszakértő" köztársasági elnök úrnak, hátha valami újat hall erről a nyálkás és gennyes témáról....Addig is kérjük Orbán Viktort, hogy dupla adag nyugtatót nyomasson be, a zsidó lázadókba. Kép: origo címlap
CENZÚRA AZ ORIGÓN
Miközben az Origó képén látható cikk öklömnyi betűkkel hirdeti a hisztériázó és örjöngő zsidók témáját, aközben az Origó nem nem nyitott lehetőséget a témához való hozzászólásra. Gratulálunk! Ez a lépés tökéletesen kifejezi azt, hogy nálunk nincs szólás és véleményszabadság. Kivéve a Magyar Oldalt, mert nálunk szabadon megjelenhetnek az olvasói vélemények is.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/m%C3%A9gis-vannak-zsid%C3%B3k-magyarorsz%C3%A1gon


Nagykövet: Elsősorban a holokausztot kellene sajnálnunk


Magyarország ENSZ-képviseletének vezetője bocsánatot kért a magyar állam nevében a holokausztért New Yorkban. "Az akkori magyar állam intézményei felelősek voltak a holokausztért. Ennek a mai magyar állam általi bocsánatkérésnek részévé kell válnia a nemzeti emlékezetnek és identitásnak".
Mindez a magyar kormány által kinevezett, hazánkat hivatalosan képviselő nagykövet száját hagyta el. A nagykövet szavai szerint a magyar nemzettudat része kellene legyen a zsidók előtti bűnbánás és más népek állítólagos történelmi traumái miatti sírás-rívás. Szerinte ezt jelenti magyarnak lenni. Ezen felül az oktatást annak megfelelően szeretné átalakítani, hogy a magyar fiatalokat a zsidók sajnáltatására nevelje.
Feltennénk a nagykövet számára egy igencsak érzékeny kérdést: milyen állampolgársága van még a magyaron kívül? Tán csak nem izraeli? És kettős állampolgárként melyik nemzet érdekét képviseli inkább magyar nagykövet pozícióban? A magyar nemzetét, vagy a zsidóét?
Hány izraeli-magyar kettős állampolgár van még a magyar államvezetésben és a külképviseletekben? Van még egyáltalán olyan magyar állami vezető, akinek csak magyar állampolgársága van, és nem magyar-izraeli kettős állampolgár?
A magyar fiatalságnak már most elege van a karikatúra jellegűen felnagyított zsidósajnáltatásból. Az iskolákban havonta, lassan már hetente holokauszt-megemlékezés van. De ha az nincs, akkor is valami más kapcsán szóba kerül a holokauszt és bűnbánatot kell tanúsítani. Talán komolyan gondolják, hogy ez a magyar fiatalokat a zsidóság sajnálására neveli? Épp ellenkezőleg. A már-már nevetségesen túlméretezett holokauszt-sajnálkozások miatt csatlakoznak legnagyobb számban a fiatalok olyan mozgalmakhoz, amik nyíltan felvállalják a zsidókérdés megoldását.
Mert mint a nagykövet látványos benyalása is mutatja, Magyarországon elsősorban zsidókérdés van. A többi probléma sorrendben utána következik.
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése