2014. január 24., péntek

Szíria - Amikor a fagyi visszanya

Így járnak az atlantista államok, mikor bomlasztani, felforgatni akarnak olyan módon, amilyenhez nem értenek. Az egész nyugati társadalmi rend kudarca lehet az arab világ felfordulása. Ezek a dilettánsok ugyanis iszlám vallási fanatikusoknak szállítottak hatalmas tömegű fegyvert, és fizettek irdatlan napi zsoldokat. De nem ismerik ezeket a sötét gazembereket, akik most bosszúra fenik a fogukat.
Ezek ugyanis nem hadsereg, nem törvények és nemzetközi egyezmények alapján harcoló felek, hanem amolyan pénzért mindenre kapható korlátolt zsoldosok. Az atlantista nyugat pedig elvesztette a politikai háborút, képtelen megfelelő módon támogatni a zsoldosait, akik láthatóan egyre nagyobb veszteségeket szenvednek, és ezért bosszút kiáltanak a nyugat felé. Úgy érzik, cserben hagyták őket, a nyugat hazudott nekik.
Hídfő.net | Tyler Casey, azaz Yusuf AliEgy a sok közül: Tyler Casey édesanyjával, Ausztrália, Redcliffe. A kép nemsokkal azelőtt készült, mielőtt Szíriába ment volna fizetett terroristának. Ott aztán felvette a Yusuf Ali nevet, beállt az iszlamisták közé, és meghalt.
Egyes sajtó értesülések szerint a nyugati titkosszolgálatok emberei Damaszkuszba látogattak (még van pofájuk hozzá), de ahelyett, hogy névsorokat vittek volna, valamint biztosítékokat arra, hogy a terror bandák nem kapnak több fegyvert, nem adni, hanem kunyerálni mentek. Nos, ehhez még vastagabb bőr és nagyobb pofa kellett. Tájékoztatták a damaszkuszi titkosszolgálatot, hogy tudomásukra jutott több olyan európai állampolgár neve, akik ott Szíriában kiképzést kapnak, és most bosszúból Európában akarnak merényleteket végrehajtani. Első sorban Anglia, Franciaország és Németország a célpont. Segítséget kérnek ahhoz, hogy ezeket felderítsék és elkapják.
Hol van ebben Damaszkusz érdekelve? Csak örülnek neki, ha ezek elmennek, az meg legkevésébé sem érdekli őket (teljes joggal), hogy nem ott, hanem itt fognak robbantgatni. Még adnak nekik vonatjegyet is. A nyugat pedig valamennyi aljasságáért, mocsok cselszövéséért viselje a következményeket. Megérdemlik. Reménykedni csak abban lehet, hogy tudják, kik a valós célpontok, és nem óvodákban kezdenek robbantgatni.


http://www.hidfo.net/2014/01/24/sziria-amikor-fagyi-visszanyal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése