2014. március 27., csütörtök

Így kell 270 milliót átcsalni Izraelnek

Az Elte Pályázati Innovációs Központja fejlesztési pályázatot írt ki. A pályázat minimum 30 millió, maximum 70 millió, teljes összegét tekintve pedig 270 millió forint. Célja mezőgazdaság, tiszta technológia, biotechnológia és orvosi műszerek, valamint - és ez a legfontosabb - informatikai fejlesztések. A lényeg: a pályázat csak izraeli-magyar közös pályázatként adható be.
Ennek kapcsán azonnal gyanú ébred az emberben, és csilingelni kezdenek a vészharangok. Mi az, hogy csak izraeli-magyar közös pályázatként adható be? Alapvetően izraeli iskolákkal és személyekkel nem dolgozik össze más, csak eleve zsidók (illetve zsidó diákok). Ismerve a dolgok menetét, ez megint nem szól semmi egyébről, mint a magyar iskolákra szánt, amúgy is rettentően kevés állami támogatás átjátszásáról Izraelnek. Miért nem csak magyar pályázatok ezek, és kizárólag csak magyarok vehetik igénybe? Miért kell nekünk zsidó egyetemistákat is pénzelni, amikor Izrael amúgy is kirabolja a bankjain keresztül a fél világot, iszonyat milliárdos támogatásokat zsebel be Németországtól a holokauszt valláson keresztül, az USA számára pedig Izrael a feneketlen zsák. Miért nekünk "csóró" magyaroknak kell még ezeket is támogatni?
A kiírás témája szintén árulkodó: ha tisztában vagyunk azzal, hogy a fő lehallgató, megfigyelő, mindenhol állandóan ármánykodó népség a zsidó, és mindezeknek fő országa Izrael, akkor egyből felsejlik az embernek, milyen fajta programokról és informatikai fejlesztésekről is lehet szó. Milyen atomreaktort akarnak megint megtámadni, milyen új Stuxnet vírust kifejleszteni, vagy még modernebb lehallgató és megfigyelő rendszereket? Itt egy pillanatra kitérnék arra, hogy miért is kellett az izraeli "szerelőknek" azonnal Fukusimába futni a robbanás után? Ehhez tudni kell a Stuxnet vírus működésének elvét, mely az iráni atomerőmű kapcsán került nyilvánosságra, miszerint a vírus titokban marad a reaktor számítógép rendszerében mindaddig, amíg hiba nem keletkezik. Amint hiba lép fel, a vírus aktivizálja magát, és megakadályozza, hogy a rendszer hibát jelezzen. A hiba maga elvégzi a munkát, amiről a kezelők a végsőkig nem értesülnek, és bekövetkezik a robbanás. Azonnal felmerült a kérdés; nem lehet, hogy a rengés okozta kárt a vírus nagyította fel azáltal, hogy az erőmű mérnökei nem értesültek időben az okozott károkról? Így elhárítani sem tudták. Semmi más épeszű magyarázat nincs, miért kellettek az izraeli "szerelők" - eltüntetni a nyomokat. A vírusról tudjuk, hogy elszabadult az interneten. Ezt bevallották, hogy valójában a világ összes internetre kötött atomreaktorában ott van. Mi ez, ha nem nemzetközi terrorizmus? Méghozzá nukleáris terrorizmus.
Az ilyen fejlesztéseket támogatja a magyar állam az Eltén keresztül? Köszönjük, jobban tenné a magyar vezetés, ha ebből kimaradna, és az ilyen fajta felelősséget nem varrná a magyarok nyakába. Másrészt azt is tudjuk ajánlani, hogy a paksi reaktort mielőbb kössék le a világhálóról, és az összes számítógépét dobják ki, az új reaktorok pedig teljesen izolált rendszerben működjenek, mielőtt véletlenül egy kis nézeteltérés miatt itt is bekövetkezne egy Fukusima. (Paks ugyanis elérhető a nemzetközi hálózaton, a NAÜ így figyeli a reaktorokat)
Visszakanyarodva az eredeti témához: továbbra is érthetetlenül állunk az előtt, hogy miért kell izraeli pályázatot kiírni nekünk magyaroknak. Miért nem magyar-bolgár, vagy magyar-koreai, ha már mindenképpen nemzetközi a pályázat? Nem kell válaszolni, ez csak költői kérdés marad. Mert úgy néz ki, nagyon sok még mindig az elherdálni, külföldi milliomos zsidó diákocskákra elszórakozni való pénzünk.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése