2014. március 31., hétfő

Kivégeztek egy hajléktalant az amerikai rendőrök


Nemrégiben adtunk tudósítást róla, hogy az amerikai rendőrök lelőttek egy 13 éves kisfiút, mert airsofttal játszott. Itt az újabb megdöbbentő videó.
Amerikai rendőrök, agyonkiképezve, csillogó villogó felszerelésben, egy szerencsétlen hajléktalant egyszerűen kivégeznek. A férfi egyetlen bűne, hogy... mi is? Nincs semmi. Azt tette, amire a rendőrök felszólították. Nem menekült, nem tett semmit, csak amit parancsoltak neki azok az emberek, akik automata fegyvereket szegeztek rá. Ennek ellenére a több méterre tartózkodó, fegyvert szegező rendőrök tüzet nyitnak rá. A férfi nem volt amolyan szakadt hajléktalan, egyszerűen a nagy "amerikai álom", a világ legszemetebb szociális hátterű országának (70 millió nyomorgó országa) áldozata volt. Dolgai szépen elcsomagolva, letakarva, zsákokba és dobozokba rendbe összerakva.


Ezt az embert az amerikai rendőrök egész egyszerűen kivégezték.
Az amerikai rendőrség arra hivatkozik, hogy arra a felszólításra, hogy pakoljon ki, elővette a nála lévő kést (amit valószínűleg le akart tenni, mivel erre szólították fel, hogy pakoljon ki). Ugyanis ki az a hülye, aki 5 vagy 10 fegyvert szegező emberre kést akarna rántani? Annyira nevetséges ez a védekezés, hogy egyszerűen képtelenség, hogy ezt bárki elhigyje. Azt kell mondani, ez még morbid viccnek is rossz. A vizsgálat szerint a férfi nem állt sem gyógyszer, sem kábítószer vagy alkohol befolyása alatt.
Erre kell a hiper-szuper felszerelés? A golyóálló sisak, a karácsonyfa kinézetűre felszerelt karabély? Arra, hogy Amerikában büntetlenül lehessen embereket lemészárolni? Ennek a gyilkosságnak nincs semmi egyéb oka, mint az amerikaiakra jellemző eszméletlen gyávaság. Ez a gyáva semmirevaló népség akar az oroszokkal háborúzni? A végeredmény semmi egyéb nem lenne, mint a grúziai háborúhoz hasonló eszméletlen menekülés. Új maratoni futórekordok felállítása, eldobált fegyverek és technika. Éppen mint Grúziában. Ennek a filmnek a tükrében el kell gondolkodnia az amerikai vezetésnek, vajon miért is szenvednek vereséget a világon mindenütt. A gyávaság miatt.
A mellékelt filmen látható, hogy nyilvános helyeken, közvetlen közelről lőnek le embereket, olyanokat, akik már tehetetlenek, vagy képtelenek ellenállni. Ez a világ, az amerikai liberális rendszer megérett a pusztulásra. Szodoma és Gomora. A világ legalja, ez alatt már nincs semmi.
Kemény Gábor



Az amerikaiak is ébredeznek?


Albuquerque városa mellett lőtték le a rendőrség gyilkosai James Boydot, aki már évek óta az utcán élt. A férfi semmi rosszat nem tett, a bűne annyi volt, hogy engedély nélkül "kempingezett". A rendőrök eszméletlenül ostoba, bunkó és brutális módon léptek fel, szó szerint kivégezték a férfit. Ezen nincs mit szépíteni, az albuquerquei rendőrség gyáva férgei egyszerű gyilkosok.
Ebből már a város lakóinak is elege volt. Az eset után hajléktalanok és jól öltözött családos emberek együtt vonultak az utcára. Transzparensekkel követelték a gyilkosok felelősségre vonását. Válasz? A nagy, liberális, amerikai demokráciában: békés tüntetőknek gumibot és könnygáz. Ennek ellenére az emberek újra és újra csoportokba verődtek a város más-más hivatali épületei előtt - aztán oszlatás és könnygáz újra. Ennyit a nagy amerikai álomról. Lassan ideje lenne felébredni, és levenni a rózsaszín szemüveget, amin keresztül a sok elbutított bolond a Dallast meg a Született Feleségeket (meg az egyéb más amerikai szemetet) nézi.
A tüntetés még békés
A rendőri válasz már nem annyira
Ébresztő! Líbia, Irak, Afganisztán, Szíria és most már az USA is. A Sátán megmutatja igazi arcát!

http://www.hidfo.net/2014/03/31/az-amerikaiak-ebredeznek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése