2014. április 2., szerda

A céghálózatban a rendszerváltó szabadkőművesek teljes spektruma képviselteti magát

Orbán Viktor legutóbbi Szaúd-Arábiába látogatása során, mint kiderült, a volt SZDSZ-es Kóka János is az üzleti delegáció tagja volt. A liberális politikus Szijjártó Péternek köszönhetően diplomata-útlevelet kapott, így vett részt Orbán kíséretében.
Kóka jelenleg a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója, emellett a Cellum Bulgaria igazgatósági elnöke. A mobilfizetési szoftverekkel foglalkozó cégcsoport a kormány támogatásával szerez üzleti kapcsolatokat Szaúd-Arábiában, ami annyit jelent, hogy a Fidesz-kormány támogatja a korábbi SZDSZ embereit üzleti érdekérvényesítésükben, és ehhez minden szükséges állami privilégiumot megad. Emellett a Cellum cégcsoportban van érdekeltsége Gyurcsány Ferencnek is, vagyis a céghálózatban a rendszerváltó szabadkőművesek teljes spektruma képviselteti magát. Mivel a köztük lévő nézetbéli különbségek pusztán látszólagosak, ez a közösködés semmilyen gondot nem okoz, ehelyett aktívan elősegítik egymás üzleti előmenetelét, ha kell, az állami vezetők számára fenntartott jogosultságokkal visszaélve.
Diplomata-útlevelet ugyanis a vonatkozó jogszabályok szerint a köztársasági elnök, az Alkotmánybíróság elnöke, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, ezen felül országgyűlési képviselők kaphatnak. Rendkívüli esetben olyan személy kaphat diplomata-útlevelet, aki a köztársasági elnök, a miniszterelnök, az országgyűlés elnöke, vagy a külpolitikáért felelős miniszter megbízásából hajt végre diplomáciai küldetést. Vajon a Fidesz-szavazók tisztában vannak-e azzal, hogy az Orbán-kormány az állami vagyont szétlopó liberálisok vagyonának gyarapodását egyengeti? Aligha. Kóka János megérdemli a köztörvényes bűnöző jelzőt az SZDSZ nemzetellenes tevékenységében betöltött szerepéért. Az Orbán-kormány tagjai eszerint hivatalosan is vállalják, hogy köztörvényes bűnözőket támogatnak nemzetközi kapcsolataik építésében.
A Jobbik ezügyben feljelentést tett közokirat-hamisítás gyanúja miatt "ismeretlen tettes ellen" (pedig a felbujtó személy nagyon is ismert). Mivel az ő (kékszalagosok) hálózatuk kezében van az igazságügy, ebben az ügyben csak akkor születhet előrelépés, ha a kékszalagosok vezéráldozatot akarnak a magasabb körök kimentésére. Ennek is megvan a valószínűsége, és ez esetben nem szabad megelégednünk Kóka okmánya kiállítóinak bíróság elé állításával. A teljes rendszerváltó garnitúrának mennie kell a történelem szemétdombjára. A jelenleg folyamatban lévő ügyek csak az első lépések. Magyarország hazafias szervezeteinek le kell számolnia a rendszerváltást lebonyolító és szétlopó összes politikai párttal, mert azok egyetlen nagy maffiaközösség fedőszervezetei. Nem engedhetjük, hogy hazánkban a szervezett bűnözés állami szinten tovább működjön!

http://www.hidfo.net/2014/04/02/osszeernek-szalak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése