2014. április 3., csütörtök

DEMOKRÁCIA = A NEMZET EGYSÉGÉNEK MEGOSZTÁSA


NÉHÁNY GONDOLAT A MOST KÖVETKEZŐ VÁLASZTÁSOK KAPCSÁN:
8 évig vártuk, hogy a nyíltan magyar ellenes MSZP-t leváltsa a Fidesz, rejtetten magyar ellenes pártja! A leváltás megtörtént, de az ország rendbehozatala NEM! Most az emberek új megoldást keresnek. Tisztában van ezzel a zsidó maffia is. Új megoldásként pedig létre hozták a még rejtettebben magyar ellenes Jobbikot. A lenti kép jól példázza a megosztás elméletét.
Most jön egy újabb választás, ahol ismét a Fideszt fogják első helyre kihozni. Az MSZP-t már leszerepeltették, jól látható abból, hogy a hírekben sorra köpik elő a lopásaikat, piszkosságaikat. Ezt már 15 évvel ezelőtt is megtehették volna, de akkor még szükségük volt rá a magyarság megtévesztésében és kiszipolyozásában.
A fideszes magyar ellensége pedig a jobbikos magyar lesz, ezen választás után. A most következő 4 évben a Fidesz még nyíltabban elkövethet visszaéléseket, mert így azzal is a Jobbik malmaira hajtja a vizet, akarom mondani a szavazókat. 4 évig leshetjük ismét a narancs párt ámokfutását, s a kellően elégedetlen tömegek reménykedését, hogy na majd, ha a Jobbik oda kerül...az milyen rendet fog vágni... A tömeghipnózis tervszerűen halad tovább... Minden előre ki van találva, le van szervezve. Aztán talán 4 év múlva megválasztják a Jobbikot nagy nehezen, mert addigra a Fideszből végkép elege lesz a népnek. Igen ám, csakhogy a Jobbik is a közvélemény kutatások eredményeként lett létrehozva, a nemzeti érzelmű tömegek növekedésének hatására, s az igényeik, elvárásaik kielégítésére. Legalább is szóban...
A Jobbik felső vezetése szintén zsidó irányítású. Lengethetik az árpádsávost, de attól még a cionista gépezetet szolgálják ki. Akinek szeme van rá, az már erre rá jött. Aki pedig még becsapható a pártoskodással, az még talán most is reménykedhet... megsúgom fölösleges.
Tedd a hazádért, s a magyarságért azt, amit meg tudsz tenni. NE várd a pártok segítségét, mert az nem fog jönni, vagy idővel teljesen, s tervezetten félresiklik.
Csak az ér valamit, amit te magad teszel Magyarországért. A többi csak porhintés, megtévesztés, a bankok és a káderek játéka.
DEMOKRÁCIA = A NEMZET EGYSÉGÉNEK MEGOSZTÁSA
 


Ha pedig tényleg szeretnél tenni valami hasznosat, akkor kérd hangosan Isten közbenjáró segítségét Magyarország érdekében:
Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki mindazon személyek, csoportok, társaságok életére, létére, akik Magyarország és a magyarság kárára tevékenykednek, cselekednek! Kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki munkásságukra, tetteikre, létükre, s az általuk kiváltott hatásokra is, a múltban, a jelenben és a jövőben is! Legyen minden, ahogy az Isten szeretné! Ámen! Ámen! Ámen!

1458474_611088502292789_332760560_n 
"4 évente megkapod az illúziót hogy szabad vagy egy választás erejéig.
A parlamenti pártok a parlamentben nem magyarok, hiába a máz rajtuk. Még a Jobbik se jobb.
Vagy tán azt hiszed szerencsétlen magyar, hogy a Jobbik jobb? Jobban tud hazudni és olyan dolgokat fel hozni, ami nekünk magyaroknak érzékeny pontja. Igen értem ez alatt Trianont is. Meg a cigány, zsidó, politikus bűnözést is.
Azt hiszed hogy ez véletlen? Véletlen lett ki találva a Jobbik? Nem, nem véletlen a Jobbik azért van hogy a népet megtévessze mint a többi párt is. Vagy azt hiszed ha tényleg olyan radikálisok és magyarok lennének, bent lennének a parlamentben? Tudod jól hogy nem. Sejted hogy itt sántit valami, hogy túl szép hogy igaz legyen. S ami túl szép az nem is igaz, mert az hamis. Hamis a Jobbik is mint a többi. "


http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/3105-demokracia-a-nemzet-egysegenek-megosztasa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése