2014. április 3., csütörtök

Bill Clinton szerint egy földönkívüli támadás egyesítené az emberiséget


Joseph Candel: Sokan úgy gondolják, hogy az utolsó idők nagy megtévesztésének fontos része lehet a „bukott angyalok” ismételt fizikai megjelenése a földön, ezúttal földönkívülieknek adva ki magukat. Egyes kutatók szerint inkább úgy tűnik, hogy az alábbi cikkben felvetett ellenséges támadás helyett a föld jótevőiként jelenhetnek meg, akik az emberiség „megváltójaként” mutatnák be az Antikrisztust.
Ennek az elhitetésnek az is része lehet, – mint ahogy tudjuk, hogy az állítólagos földönkívüliek rendszeresen próbálják megerősíteni ezt az ideológiát – hogy ők maguk az emberiség teremtői, így a Bibliát és Jézus istenségét megtagadva a Pál által említett „szakadás” okozói is lehetnek.
„Senki semmiféle módon ne vezessen félre titeket. Mert az Úr napját megelőzi a hittől való elszakadás, amikor megjelenik a törvénytipró, a kárhozat fia.” (II. Thesszalonika 2:3)
A Bilderberg csoport 1991-es konferenciáján Henry Kissinger a következőket mondta erről egyik beszédében:

„Ma Amerika szörnyülködne, ha ENSZ csapatok vonulnának be Los Angelesbe, hogy helyreállítsák a rendet. Holnap hálásak lesznek érte. Ez különösen igaz, ha megtudják, hogy egy külső veszéllyel állnak szemben egy „földönkívüli megszállás” formájában, legyen az valós vagy mondvacsinált, ami az emberiség létét veszélyezteti. Akkor minden nép azért könyörög majd, hogy szabadítsuk meg ettől a gonosztól. Minden ember fél az ismeretlentől. Amikor eléjük tárjuk a helyzetet, önként mondanak majd le személyes jogaikról, saját jólétükért és biztonságukért cserébe, amit a világkormány biztosít majd számukra.”
Thea: A Negyedik típusú megtévesztések videó után hamarosan elkészül a témával átfogóan foglalkozó következő anyag is. Ebben Jacques Vallee, ismert UFÓ kutató a következőket mondja a jelenségről:
„Az UFÓ jelenség a valóságnak egy olyan manifesztációja, ami túlmutat azon, ahogy ma a fizikát értelmezzük… Az ufók olyan fizikai megnyilvánulások, amit kizárólag azok szellemi és szimbolikus valósága alapján érthetünk meg. Tulajdonképpen nem egy földönkívüli inváziót látunk, hanem egy hatalmi rendszert, ami az az embereket kihasználva befolyásolja az embereket.”

Forrás: nypost.com

Bill Clinton új elképzeléssel állt elő a világbéke megvalósítására egy gonosz földönkívüli idegenek általi megszállás formájában.
A volt elnök a Jimmy Kimmel show szerdai adásában azt mondta, lehetséges, hogy egy földönkívüliek által végrehajtott invázió a legjobb módja a frakciókra szakadt országok és háború sújtotta bolygó egyesítésének.
„Lehet, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy egyre megosztottabb bolygónkat egyesítsük… gondoljon bele, hogy milyen aprónak tűnnének a Föld népei közötti különbözőségek, ha egy űrből érkező megszállás veszélye forogna fenn! A „Függetlenség napja” is egy ilyen feltevésen alapul,” mondta az 1996-os sci-fi katasztrófafilmre utalva.
„Mindenki összejön és kibékül.”
Clinton az elvarázsolt beszélgetés során elmondta, hogy a földönkívüliek kérdése nagyon is érdekelte elnöksége alatt. Röviddel beiktatását követően elrendelte az „51-es Területnek” nevezett nevadai katonai létesítmény átvizsgálását, hogy „megtudja, tényleg nincsenek-e odalent földönkívüliek”.
A Roswell-i szerencsétlenségről szóló korabeli beszámolók
A Roswell-i szerencsétlenségről szóló korabeli beszámolók
Mivel elnöksége alatt volt az 1947-es híres Roswell-i katasztrófa 50. évfordulója, ahol állítólag egy azonosítatlan repülő tárgyat észleltek, átnézette az eseménnyel kapcsolatos fehérházi dokumentumokat.
„Ha azt látta volna, hogy földönkívüliek vannak ott, elmondaná nekünk?” – kérdezte a műsorvezető.
„Persze,” válaszolta Clinton.
A volt elnök, aki annak idején elismerte, hogy diák éveiben füvet szívott, de soha nem tüdőzte le, azt mondta, hogy a földönkívüliek hirtelen felbukkanása egyáltalán nem lepné meg, ha figyelembe vesszük a világegyetem hihetetlen méreteit és azt a tényt, hogy állandóan új bolygókat fedeznek fel.
„Ha egy nap meglátogatnának minket, nem lepődnék meg,” mondta.

http://idokjelei.hu/2014/04/bill-clinton-szerint-egy-foldonkivuli-tamadas-egyesitene-az-emberiseget/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése