2014. április 3., csütörtök

A Zsidó Világkongresszus áthelyezte a székhelyét Kijevből Párizsba (ami összeillik pusztává válik)

A Zsidó Világkongresszus Végrehajtó Bizottsága az Ukrajnában egyre növekvő antiszemitizmus miatt áthelyezte a kongresszusi székhelyét Kijevből Párizsba. Mikhail Savin, az Orosz Zsidó Kongresszus vezetője szólalt meg a témában, szerinte legalábbis érdekes, hogy a szélsőjobboldali Szvoboda párt helyet kapott az "új" kormányban, továbbá Savin szerint szélszőséges csoportok játszottak szerepet a kormánypuccsal végződött forradalomban.
Hídfő.net | A Zsidó Világkongresszus áthelyezte a székhelyét Kijevből Párizsba
A WJC (World Jewish Congress, Zsidó Világkongresszus) kifejezte aggódását, hogy bizonyos etnikumok a szélsőjobboldali zaklatások áldozatai. A hivatalos Zsidó Világkongresszus nyilatkozat szerint "A nemrég lezajlott események egy bonyolult helyzetet teremtettek, nemcsak a zsidók köreiben, hanem más vallási és etnikai közösségeken belül is Ukrajnában."
Több érdekességet is felfedezhetünk. A Zsidó Világkongresszus ezek szerint részt vesz az új programban, miszerint le kell számolni az ukrán radikálisokkal, pont azokkal, akik hatalomba segítették Turcsinovot és Jacenyukot és egyéb cionista zsidókat Ukrajnában. Mivel ezek a jobboldali körök vállalhatatlanok az ukrán kormányban ülő zsidók számára mind nyugatra, mind keletre, ezért eljött az ideje, hogy eltakarítsák őket. A tipikus zsidó hála, ugye. Ne felejtsük el persze, hogy a Jobb Szektor és egyéb félkatonai szervezetek rossz oldalt választottak, és magukra maradtak gyakorlatilag mindenkivel szemben. Azonban ez még nem lejátszott meccs, habár a végkimenetel felől majdnem biztosak lehetünk.
A "növekvő antiszemitizmus" kifejezéssel akkor találkozunk, ha az adott ország zsidó diaszpórája nyomást akar gyakorolni az adott ország kormányára, lehetőleg a nemzetközi zsidó szervezetek kiterjedt kapcsolati hálóján keresztül. Most ugyanezt láthatjuk. Az ukrajnai központi vezetés elkezdett szétesni, ezért egy fejetlenség esetén természetesen az ukránok és a még mindig szervezett Jobb Szektor a kissebbségeken fogják levezetni a felgyűlt feszültséget.

http://www.hidfo.net/2014/04/03/zsido-vilagkongresszus-athelyezte-szekhelyet-kijevbol-parizsba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése