2013. december 4., szerda

Felhívás a kárpátaljai magyarsághoz!

A Magyar Nemzeti Arcvonal fel szeretné hívni a kárpátaljai magyarság figyelmét, hogy tartózkodjanak mindenféle részvételtől a jelenleg Ukrajnában zajló eseményekkel kapcsolatosan. A cionista felforgató banda számára az ott élő magyarság csak ágyútöltelék. Tekintettel a legfrissebb hírekre, azonban a gyűlölet zsoldjában álló csatlósok száma egyre fogyatkozik, erőik folyamatosan (de nem elég gyorsan sajnos) gyengülnek. Újabb toborzásra lehet hamarosan számítani, és ebben elképzelhető, hogy az ottani magyarságot is mint etnikai fegyvert be kívánják vetni. Ne felejtsük el, hogy az anyaország már az EU csatlósa, köszönhető "szakértő" politikusainknak, ez pedig provokációra adhat okot.
A kárpátaljai magyarság a leghatékonyabban akkor cselekszik, hogyha elítéli a rendbontást és a lázadás minden formáját választott nemzetiségi képviselőiken keresztül, finoman támogatásukról biztosítják a jelenlegi kormányzatot, és az ottani magyarok egymást tájékoztatva követik az eseményeket és nem ülnek fel cionista provokációknak.
A provokációk a következő sorrendben fognak érkezni:
Első fázis - Kisebbségi jogok meglengetése, a magyar érzelemre építve
Beszélni fognak az EU áldásos kisebbségi politikájáról, majd ha látják, hogy ez nem hatásos, áttérnek az "unióban nincsenek határok" szövegre, amivel azt próbálják elhitetni, hogy így majd közelebb lesznek az ottani magyarok az anyaországhoz. Ez hazugság, az uniós tagság Magyarország számára eddig csak hátránnyal járt, ráadásul semmivel hatékonyabban nem tudja a jelenlegi hazaáruló politikát folytató kormány érvényesíteni a külhoni magyarok számára az érdekeiket.
Második fázis - A pénz ígérete
Elsősorban a fiatalok illetve a középkorú munkanélküliek lesznek a célpont, napi 100 dollártól kezdődő összegeket fognak a felforgatók beszervezői ígérgetni, hogyha részt vesznek a fiataljaink a lázadásban és rendbontásban. Akármilyen nehéz az anyagi helyzet, nem szabad felülni ennek sem, mert ez rettenetesen visszaüthet a későbbiekben.
Harmadik fázis - Fenyegetés
Az első kettő fázis hatástalansága illetve mérsékelt sikere esetén a választott nemzetiségi képviselőket fenyegetik meg pozícióik és javadalmazásaik elvesztésével, majd ha ez sikertelen, akkor az ismertebb közösségi tagokat fogják megkeresni, akár a közvetlen javaik, családtagjaik elvesztésének fenyegetésével.
Fontos, hogy a provokátorokat időben fel kell ismerni, és erre figyelmeztetni a többi magyart is. A kárpátaljai magyarság számára a csendes kivárás az egyetlen olyan opció, amivel nem sodorják magukat közvetlen, illetve rövid távú (5-10 év) veszélybe.
Bármilyen provokációt illetve "megkeresést" érdemes jelenteni a jelenlegi kormányhoz hű ukrán hatóságoknak, jelezve, hogy az ott élő magyarság számára a legfontosabb a rend és a stabilitás.
Végül had álljon itt egy jó és működő példa a kárpátaljai magyarság számára. A szíriai kurd álláspont. A szíriai kurdok az első pillanattól kezdve tudatosan kimaradtak a felforgatásból. Politikai vezetőik mindkét féllel nyomatékosan tudatták, hogy semmiféle erőszakos katonai lépésre nem hajlandóak egyik fél ellenében sem, viszont területükön nem tűrnek semmiféle lázítást. Mivel ezt Asszad elfogadta, a helyi kurd kisebbség biztonságban tudhatta magát. A háború elharapózásával a kurd területen miliciák alakultak, valamint felállt a kurd hadsereg is. Ebbe Asszad szintén belelegyezését adta, továbbra is elvára a semleges álláspontot. A szíriai kurd lakosság mindvégig kitartóan semleges maradt. A szír háború legnagyobb győztesei így ők lesznek, mivel Asszad a semlegességért cserébe totális autonómiát ígért, amely alapja lesz az új önálló kurd államnak.
Ugyanerre a tudatos, megalkuvást nem tűrő semlegességre, józan nemzetérdekű gondolkodásra szeretnénk felhívni az ottani magyarságot is.
Magyar Nemzeti Arcvonal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése