2013. december 30., hétfő

Újabb országjárásba kezd a Fidesz: január 20. és február 15. között 119 helyen 30 kormánypárti politikus tart fórumot a rezsicsökkentésről – jelentette be Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója.

Felidézte: december elején Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy Magyarország elég erős ahhoz, hogy megkezdődhessen a harmadik rezsicsökkentést előkészítése is. Megvalósulásához két feltétel szükséges, hogy megalapozott és fenntartható legyen, és sokan támogassák.
A kommunikációs igazgató jelezte: a rezsimunkacsoport várhatóan a januári frakcióülésen tesz majd javaslatot arra, hogy mely szolgáltatásokat és milyen mértékben érintsen a következő rezsicsökkentés.

Kocsis Máté az idei év egyik legfontosabb kormányzati és parlamenti döntésének nevezte a rezsicsökkentést. Ugyanakkor hozzátette: az Európai Unió bürokratái és a hazai baloldal is állandóan támadta különböző nyilatkozatokkal és módszerekkel az intézkedést.
A rezsicsökkentés megvédésére a Fidesz tavasszal aláírásgyűjtésbe kezdett, amelynek keretében csaknem 2,5 millió ember támogatta aláírásával az intézkedést – emlékeztetett, megjegyezve, hogy ezzel ez lett minden idők legsikeresebb aláírásgyűjtési akciója Magyarországon. Az idén ősszel országjárást indítottak, mintegy 120 helyszínen tartottak fórumokat a rezsicsökkentésről. Ezeken csaknem ötven ezer ember vett részt.
Kocsis Máté elmondta: azok az emberek, akik tavasszal támogatták a rezsicsökkentést, január elején levelet kapnak, amelyben meghívják őket az újabb fórumokra. Egyúttal arra kérik őket, hogy munkájukkal segítsék a Fideszt a kampány során, vagyis aktivistákat is toboroznak. A kommunikációs igazgató kiemelte: 2014 a rezsiharc éve lesz, és a jövő tavaszi választások legnagyobb tétje lesz, hogy sikerül-e megvédeni a rezsicsökkentést.

(Népszava)
Bal-Rad komm: “…két feltétel szükséges, hogy megalapozott és fenntartható legyen, és sokan támogassák.”

MEGALAPOZOTT! Hiszen a “szolgáltatók” legkevesebb 16 éve GARANTÁLT NYERESÉGGEL KAPTÁK MEG és működtették-azaz fosztogatták-a lehetőséget!
SOKAN TÁMOGATJÁK! Emiatt Döbrögi nyugodtan tervezgetheti a harmadik hullámot is.
Csak az a kérdés, hogy: 1. miért csak mostantól?-az idei évtől?-rendelte el a Nemzet Patkánya ezt a népszerű akciót.
2. Miért nem differenciált rezsicsökkentést valósittat meg?
Feltételezhetően a második pontban megfogalmazott kérdés indokolja a döbrögista rezsiturnét, amelynek keretében nem a havi kétszáz-háromszázezer forintos rezsidijat fizető fogyasztókat keresik fel, hanem a tizenöt-húszezer forintot fizetőket. Hogy tudtukra adják: akát havi kétezer forintot is megspórolhatnak a horda akaratának köszönhetően!
Persze csak azok, akiknél nincs megszüntetve dijhátralék miatt a villany, a gáz, vagy a vizszolgáltatás-esetleg a szemétszállitás.
Kiváncsian várjuk, hogy ezeket a szolgáltatásokból kizárt magyar fogyasztókat össze kivánja-e röffenteni a rezsihorda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése