2014. március 12., szerda

Az ukrán hadsereg jobbnak látja kivonulni a Krimből!


Az ukrán hadsereg nem avatkozik be a Krím félszigeten, mert azzal védtelenné tenné az Oroszországgal közös, keleti határát – jelentette ki Olekszandr Turcsinov a hatalombitorló kijevi maffia ideiglenes Keresztapja a francia hírügynökségnek. Turcsinov – aki egyébként magáénak mondja a fegyveres erők főparancsnoki tisztét is-kijelentette: „Nem fogunk tudni hadműveletet kezdeni a Krímben, mert azzal csupasszá tennénk a keleti határt, Ukrajna védtelenné válna, s az orosz katonák csak erre várnak. (…) Ukrajna keleti határán jelentős harckocsizó egységeket vontak össze” – mondta.
Turcsinov arról nyafogott, merő komédia a Krím Oroszországhoz való csatlakozásáról vasárnapra kiírt népszavazás, amelynek megtartásáról szavai szerint “a Kreml irodáiban” döntöttek.
Hogy a zsidó hatalomátvétel Kijevben miként ment végbe?-arról hallgatott. Pedig ejthetett volna arról is néhány szót, amikor afölött siránkozott, hogy az orosz kormány vezető tisztségviselői egyelőre visszautasítanak minden kapcsolatfelvételt ukrán “partnereikkel”, annak ellenére, hogy a nemzetközi közösség azt kéri Moszkvától, kezdjen béketárgyalásokat.
Emlékeztetnénk, hogy Moszkva a majdanisták és a Janukovics által aláirt rendezési tervhez ragaszkodik. Amit Turcsinovék nemes egyszerűséggel fölrúgtak, és esztelen vérengzés közepette puccsot hajtottak végre a legitim (bár kétség kivül nem egy ártatlan bárány) kormány ellen!
Amennyiben pedig Oroszország felvenné a kijevi juntával a kapcsolatot, akkor a saját és a NEMZETKÖZI JOG elveivel menne szembe!
Ezt pedig ne várja már el ez a nyugatbérenc országkiárusitó Moszkvától!

Reméljük, hogy azok a Turcsinov által emlegetett orosz tankok pedig hamarosan Zsitomir és Kijev között jelzik mad Ukrajna keleti határait. Egészen le Izmailig. (Beleértve Besszarábiát is!)

A lengyelekkel meg majd osztozkodnak Turcsinovék Galicián!


Egy friss “civil elgondolás” 2015-re. Csak az benne a hiba, hogy ott van az a kis KÉK szennyfolt a “Rajna és a Szajna oblasztyok” között, meg beágyazódva valami mocsok a Jugo-Szlavjanszkaja oblasztyba.
http://balrad.wordpress.com/2014/03/12/az-ukran-hadsereg-jobbnak-latja-kivonulni-a-krimbol/




Amerikai drónt lőttek le a Krím-félszigeten


A Novosztyi Krima hírei szerint tegnap két amerikai drónt is lelőttek a Krím-félsziget felett. Az újság kozák forrásokra hivatkozik, - az első egy kisebb gép volt, melyet a kozák járőrök és az áthaladási pontokat ellenőrző Berkut alakulatok is láttak. Az önvédelmi alakulatok több helyről is jelentették a kisebbik drón észlelését, mely valószínűleg felderítést végzett a térségben csapatok mozgásáról és az egyes útvonalak őrizetéről, míg a milíciák le nem lőtték.
Lelövését követően egy nagyobb, a szemtanúk szerint két hajtóműves drón is behatolt a légtérbe, melyet a milíciák sikeresen lelőttek és lezuhant. A helyi média egyelőre nem jelentette, hogy a roncsokat megtalálták volna.

http://www.hidfo.net/2014/03/12/amerikai-dront-lottek-le-krim-felszigeten


A wahabbita terrorista sejtek már a Krím-félszigeten vannak


Ramzan Kadirov csecsen vezető egy interjúban elmondta, hogy a wahabbita terrorista sejtek már a Krím-félszigeten vannak, bevetésre készen. Elmodása szerint "Ma kaptam meg a fényképeket, amik bizonyítják ezeknek a sejteknek a létezését. A fekete zászlót hozták, a céljuk a vérontás és a hatalom megkaparintása, ahogy azt már Szíriában is láthattuk."

Hídfő.net | Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirov

A csecsen vezető kifejezte abbéli reményét, hogy a Krím-félszigeten élő muszlimok tisztában vannak egy ilyen szerveződés következményeivel rájuk nézve, és nem fogják hagyni, hogy dzsihádisták terrorizálják a lakosságot. "A Krím-félszigeten élő muszlim diaszpóra segítségét kértem, hogy ne hagyják a nyugati titkosszolgálatoknak, hogy befolyásolják a fiatalokat, és hogy támogassák az Orosz Föderáció politikáját egységesen."

http://www.hidfo.net/2014/03/12/wahabbita-terrorista-sejtek-mar-krim-felszigeten-vannak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése