2014. március 12., szerda

Hideglelést kapott a kijevi junta a Rosztov környéki orosz cihelődés láttán

Az orosz hadsereg átfogó benyomulása fenyegeti Ukrajnát – jelentette ki Andrij Parubij, a cionista hatalombitorlók által kinevezett “ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács” (SZNBO) vezetője mai kijevi sajtóértekezletén.

A zsidóbérenc rettegve nyafogott amiatt, hogy az orosz fegyveres erők több mint 80 ezer katonát, továbbá csaknem 270 harckocsit, 180 páncélozott harcjárművet, 380 tüzérségi üteget, 18 rakéta-sorozatvető rendszert, 140 harci repülőgépet, 90 csapásmérő katonai helikoptert és 19 hadihajót vontak össze az ukrán határnál.

Szinte vacogva állapitotta meg, hogy ezek közül két alakulat – csaknem 8 ezer katona, 170 harckocsi, 520 páncélozott harcjármű, 120 tüzérségi rendszer, 40 repülőgép és 20 helikopter – van közvetlenül Ukrajna északi határánál, ahonnan állítása szerint néhány óra alatt elérhetik a fővárost, Kijevet.
Talán legrosszabb rémálmát még meg sem merte emliteni.

Azt, hogy még futásra sem lesz idejük, ha Belorusszia felől-esetleg-bekeritik Kijevet, és ők ott ragadnak a kifosztott fővárosban. Hiszen Ukrajna aranytartalékát már “elmentették” kitartóik!

http://balrad.wordpress.com/2014/03/12/hideglelest-kapott-a-kijevi-junta-a-rosztov-kornyeki-orosz-cihelodes-lattan/


Orosz Dél-Kelet hajrá! Az orosz hadsereg a hátáron készen áll, hogy megvédjen téged!
По словам Парубия, на границе с Украиной находится «группировка Вооруженных сил РФ, включая резервы. Эта группировка насчитывает более 80 тысяч личного состава, до 270 танков, боевых бронированных машин — до 180, артсистем — до 380, реактивных систем залпового огня — до 18, боевых самолетов — до 140, ударных вертолетов — до 90, боевых кораблей и катеров — до 19».
Tehnika-1 Parublja (az “új ukrán” védelmi főnök) szerint “az ukrán határ mentén (orosz) fegyveres erők összevonása történik, és tartalékok felhalmozása.
80000 katona, 270 harckocsi és páncélozott jármű, 180-380 tüzérségi eszköz, sorozatvető rakétarendszerek, 18 harci repülőgép, mintegy 140 harci helikopter, valamint 90 hadihajó és 19 rohamcsónak.”

Úgy tűnik, ebben az esetben a kijevi junta nem rémeket lát, és nem hazudik. Az orosz hadsereg valóban Ukrajna határa felé vonul.
Kalugában március 11-én a kijevi autópályán Kijev felé katonai konvoly haladt.
Március 12-én Voronyezs felől Rosztov irányába mintegy 200 BTR vonult szemtanúk szerint
Belgorodból a város közeléből jelentették szemtanúk, hogy vasúton harckocsikat szállitanak.
Mindez része egy nagyszabású deszanthadgyakorlatnak. Ám a mozgásuk iránya egyértelműen az orosz-ukrán (közeli) határ felé irányul. A csapatok mindössze néhány kilométerre a határtól tartózkodnak. Ez viszont még csak egy jelzés, ám konkrét garancia arra, hogy Oroszország kész arra, hogy katonai erővel nyújtson támogatást bármikor az Ukrajnában élő oroszajkú embereknek.
Donyeck, Luganszk, Harkov, Dnyepropetrovszk, Kherszon, Nyikolajiv-az orosz délkelet számára.
Ez az Önöknek (oroszajkú nemzetiségnek B-R) nyújtandó közvetlen támogatás. Ezt garantálja Oroszország, és személyesen Putyin elnök. Aki március 4-én világossá tette, hogy extrém helyzetekben megvédik Ukrajna népét. Az orosz hadsereg nem fogja tétlenül nézni a junta erőszakosságát, és nem hagyja büntetlenül. Felkészültünk a cselekvésre. Elutaitjuk a városokban zajló hatósági  átszervezéseket! A hatóságokat tisztitsák meg a Kijevbérencektől. Állitsák le a rendőrség átszervezését, és az uralom alá vonását. Amennyiben a Kijevi hatóságok ezt nem hajlandóak elfogadni, népszavazásokat fogunk tartani az önrendelkezésről, mint ahogyan ez történt ma Harkovban.

Oroszország nem fog cserben hagyni. Oroszország veled van! Az orosz hadsereg a határtól néhány kilométerre áll!
(Forrás: http://continentalist.ru/2014/03/russkie-yugo-vostoka-deystvuyte-rossiyskaya-armiya-na-granitse-i-gotova-zashhitit-vas/)




Moszkva kilövési parancsot adott a két zsidó hiénára- Jarosra és Muzicskora(?)


A KPRF parlamenti frakciójának helyettes vezetője Valerij Raskin kijelentette: az orosz biztonsági szerveknek mindent el kell követni annak érdekében, hogy az ukrajnai puccs két zsidó vezérét Alekszander Muzicskot és Dmitrij Jarost még Ukrajna területén megsemmisitsék.

Az orosz biztonsági szolgálatok felkészültek egy ilyen jellegű döntés végrehajtására.
“Azt hiszem minden okunk megvan arra, hogy ezt a két bűnözőt elpusztitsuk. Ukrajna is ratifikálta az Európa Parlament által hozott határozatot a terrorizmus elleni harcról. Ezen megállapodás alapján megtehetünk minden intézkedést ezen terroristák Ukrajna területén való elpusztitására”-mondta Valerij Raskin.
Ha nem tesszük meg, ők fognak Moszkvában gyilkolni. Orosz katonákat öltek Csecsenföldön. Terroristák! Ha pedig terroristák, akkor cselekednünk kell. Nyugodtan vonhatunk párhuzamot bin Laden esetével. Az Egyesült Államok kérte bin Laden elfogását, nemzetközi szerződésekre hivatkozva. Aztán az USA cselekedett, és végzett bin Ladennel.
Muzicsko és Jaros esete ugyanaz. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket.

Valerij Raskin ugyanakkor úgy vélekedett, hogy a “Jobb Szektor” Oroszország ellensége!
A nacionalisták adtak a “Jobb Szektornak” fegyvereket. De ha ezek kezébe fegyver kerül, veszélyeztetik Ukrajnát és annak szomszédos országait. Háborút akarnak, de ezt nem engedhetjük meg. Mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy az ne történhessen meg-mondta Valerij Raskin.
(kprf.ru-lifenews.ru )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése