2014. június 3., kedd

A Luhanszktól nem messze fekvő Alekszandrovka falu közelében az LNR önvédelmi miliciái lelőttek egy ukrán szállitó repülőgépet.

Az akció moszkvai idő szerint 22-óra harminc körül történt. A népi miliciától származó értesülés szerint a gép elfelejtette kikapcsolni a radarrendszerét, és ez végzetes hibának bizonyult. Egyetlen vállról inditható rakétával lelőtte a milicia.
A lehallgatott rádióbeszélgetésekből kiderült, hogy a kijevi hiénahatalom latorserege ebben az akcióban a repülőgépen túl elveszitette tiz ilyen-olyan rangú tisztjét is Alekszandrovkánál.
Dnyepropetrovszkból származó értesülések szerint a bűnbanda két újabb “büntetőszázad” összeéklécelésén munkálkodik. A “Luhanszk” és “Donyeck” névre hallgató-zömmel a Jaros-hordából verbuválódó-mintegy kétszáz egyedet magába foglaló “büntetőszázadot a “Dnyepr-1″ zászlóalj alárendeltségébe sorolják be. Mint ismeretes, a “Dnyepr-1″ mecénása Kolomojszkij.
Közben a kijevi propagandagépezet kétségbeesetten próbálja magyarázni a tegnapi luhanszki rémséget. Kitartva eredeti verziójuk mellett-miszerint a “szakadárok eltévedt rakétája kozta a vérfürdőt”-most azzal a variánssal igyekeznek alátámasztani a teljességgel igazolhatatlan verziójukat, hogy a “rossz irányba kilőtt rakéta célravezető érzékelőjét a Megyei Közigazgatási épületének légkondicionáló berendezése tévesztette meg.”

https://www.youtube.com/watch?v=mqxKddrXqwU
Nyilvánvaló, hogy az állitás úgy ahogy van hülyeség, de ezzel együtt is felmerül a kérdés: az épülettel szemben lévő park területén viszont nem voltak légkondicionálók! Mégis becsapódott két másik bomba is.
Az orosz külügyminisztérium tegnap este a luhanszki mészárlás okán közleményt adott ki.
Ebben egyértelmúen Kijevet nevezte meg a vérengzés felelőseként, és az áprilisi genfi megállapodás teljes felrúgásával vádolta meg Kijevet.
Kramatorszk térségében a repülőtérnél ismét heves összecsapások robbantak ki a kijevi latorhorda és a népi milicia csapatai között. A lövöldözés csak hajnalban szűnt meg. Az önvédelmisek nem szenvedtek veszteségeket. A latorhorda állapotáról nincs hir.
(Ványa b-B-R)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése