2014. március 13., csütörtök

Jacenyuk Obamával tárgyalt az EU-csatlakozásról

Ukrajna helytartója, Arszenij Jacenyuk bejelentette, hogy jövő héten aláírja az Európai Unióval a társulási egyezmény politikai részét. Ezt Jacenyuk egy Barack Obama amerikai elnökkel tartott megbeszélést követően jelentette be, ebből is látható, valójában kinek az érdeke az EU bővítése, és kinek az előretolt helyőrségét jelenti az Európai Unió.
"Kit kell felhívnom, ha Európával akarok beszélni?" - Az amerikai elnököt.
Csütörtökön egy John McCain által vezetett delegáció utazik majd Ukrajnába, hogy az amerikaiak helytartóival találkozzanak Kijevben. Cain (Káin) hivatalosan a Krím-félszigeten kialakult helyzet miatt megy tárgyalni, vagyis pénzt, fegyvert és logisztikát szervez a Krím-félsziget felforgatásához.
Káin Korábban az Ukrajnával szomszédos országokban tett egy körutat, ahol a nagyobb pártokkal és katonai vezetőkkel tárgyalt Ukrajna felforgatásáról. Most, hogy a megbízatást teljesítették a felek és fél Ukrajnát bekebelezte a nyugat, Káin elmegy Kijevbe is a kinevezett helytartókhoz, hogy a további terjeszkedés megszervezésére adjon utasításokat és támogatást.
Káin egy igazi felforgató, az évek során bebizonyította, hogy nevéhez hűen cselekszik. Korábban hasonló körutakat tartott Líbia körül és az arab országokban, akik mind részt vettek Líbia felforgatásában. Amikor személyesen is megjelent az országban, onnan lehetett tudni, hogy a műveletet befejezettnek tekintik.
Most a nagy ukrajnai művet is befejezettnek tekintik. Igaz, Jacenyuk aláírása semmit nem ér, demokratikusan megválasztott vezetők helyére puccsal beültetett zsidók aláírása semmilyen kötelezettséget nem jelent Ukrajnára nézve, miután a rendet helyreállítják az országban.

http://www.hidfo.net/2014/03/13/jacenyuk-obamaval-targyalt-az-eu-csatlakozasrol






Egymást bátoritgatták a hiénák Washingtonban


Az Egyesült Államok teljes mértékben elutasítja a krími népszavazás tervét – jelentette ki szerdán az amerikai feketerabbi Obama, miután a Fehér Házban szine elé járulhatott a kijevi puccsisták egyik főnöke, Arszenyij Jacenyuk. Obama-Ábrahám leszármazottainak főmegbizottja-azt hiszi, hogy rá tudják beszélni Oroszországot, hogy ne védje meg az ukrajnai orosz kisebbséget. Az amerikai majom előrebocsátotta, hogy Washington nem fogja elismerni a félszigeti referendum eredményét, mert az a cionistáknak nem tetszik.
Референдум разнообразят народными гуляниями / REUTERS Arról vartyogott, hogy az Egyesült Államok és a “világ” kénytelen lesz “megfizettetni” Oroszországgal annak az árát, ha nem változtat ukrajnai politikáján és “megsérti” az általuk-mármint a cionfasiszták által a népekre kényszeritendő “nemzetközi jogot”. Hangsúlyozta, hogy Washington ki fog állni Ukrajna mellett. Azt nem emlitette, hogy az ukrán aranytartalékot már “meg is mentették” nagy szimpátiájukban.
Van egy másik lehetséges út is, és reméljük, hogy Putyin elnök ezt az utat választja – mármint a zsidóság által kijelöltet. “De ha nem így tesz, akkor biztos vagyok benne, hogy a nemzetközi közösség erőteljesen kiáll majd az ukrán kormány mellett” – kaffogott.
Jacenyuk-kijevi hatalombitorló és országkiárusitó- Obama oldalán kuksolva azt nyüszikelte , hogy Ukrajna sohasem adja meg magát a területért vívott harcban. Ukrajnát mi már a nyugati világnak adományoztuk, az már a Nyugat része és az is marad – vicsorgott mentora biztatásain fölbátorodva. Meg is igérte rögvest, hogy ő és puccsista csürhéle már a jövő héten aláirják Ukrajna elajándékozási szerződését, ami a hangzatos Társulási Szerződés nevet viseli. A megajándékozott pedig az EU! Bővebben: a zsidó gyarmatositók.
A cionbérenc Jacenyuk ma az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén kivánja tovább pocskondiázni Oroszországot, és isteniteni Ukrajna kifosztóit, a cionfasiszta hóditókat.

http://balrad.wordpress.com/2014/03/13/egymast-batoritgattak-a-hienak-washingtonban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése