2014. március 13., csütörtök

Merkel háborúmentes zsákmányszerzést akar!


Angela Merkel a német törvényhozás alsóházában azon sopánkodott, hogy Oroszország ragaszkodik  érdekeinek érvényesitéséhez akkor, amikor a kijevi zsidópuccs után az ukrajnai orosz anyanyelvűek védelmére hivatkozva szembeszegül a cionfasiszta törekvésekkel.  Azzal vádolta Moszkvát, hogy “az orosz vezetés visszatért a 19. és a 20. század hatalmi politikájához, és csak saját érdekeit érvényesíti, amivel megsérti Ukrajna területi egységét és veszélyezteti a nemzetközi stabilitást. Ezért egységesen és határozottan fel kell lépni Oroszország ellen, a fegyveres erő alkalmazása azonban szóba sem jöhet” – horkant fel a német kancellár. (A medvekarmoktól amúgy ijedeznek-de a zsákmány meg kellene!)
Amennyiben a politikai rendezés megindítása továbbra sem sikerül, mert Moszkva nem változtat politikáján, Ukrajnát katasztrófa fenyegeti, de nem ez lenne az egyetlen következmény, mert a ragaszkodás a letűnt századok erőpolitikájához gyökeresen átalakítaná az EU és Oroszország viszonyát, amit „Oroszország súlyosan megszenvedne gazdaságilag és politikailag”-hüppögött Angela Merkel, de azt valahogy elfelejtette megemliteni, hogy a puccsisták alig két nappal azt követően, hogy aláirták Ukrajna törvényesen megválasztott elnökével a nagy kinok árán nemzetközi közvetitéssel kiszenvedett rendezési megállapodást, a zsidóság által finanszirozott horda azt felrúgta. Azaz: a politikai rendezés lehetőségét a Nyugat beleegyezésével és tudtával számolták fel Klicskoék.
Arról sem pityergett Ukrajna elszegényedése fölötti bánatában Angela Merkel, hogy azért a leszegényitésben talán közrejátszik az ukrán aranytartalék ellopása is!
“Moszkvának napokon belül változtatnia kell, különben…”-horkant fel a német kancellár. Különben szankciók lesznek. Bár tegnap már utalt arra, hogy ezeket a szankciókat a fényes úri klub is megsinyli majd!-de hát a cionfasiszta körök ezt parancsolják.
“Az EU nemcsak Ukrajnával vállal szolidaritást, hanem Moldovával és Grúziával is. De Oroszországnak kussolnia kéne, és tűrni a horda ámokfutását és acsarkodását.
Az EU keleti partnerségi politikája azonban nem a hatalmi érdekeken alapuló „geopolitika, hanem szomszédságpolitika”, amely a békés együttélést szolgálja – fejtette ki Angela Merkel, ami viszont az ő és megbizói értelmezésében annyit jelent, hogy ŐK BÁRMIT megtehetnek egy világhatalom-Oroszország-szomszédságában, az meg tűrje békésen, hogy megalázzák, fosztogassák, fenyegessék!
Valószinűsithető, hogy Merkel kancellárasszony és megbizói ilyetén javaslata nem fogja elnyerni Moszkva tetszését! Amely viszont számithat népének általános támogatására, ellentétben a cionfasiszták által eluralt országok közvéleményének komoly megosztottságára uraik akaratát illetően!

https://balrad.wordpress.com/2014/03/13/merkel-haborumentes-zsakmanyszerzest-akar/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése