2014. március 13., csütörtök

Zuschlag beletenyerelt az MSZP képébe

Érdekes, hogy a nagyon nagy érdeklődésre számot tartó Zuschlag-könyv állításai miatt a megvádolt és hírbe hozott szereplők egyike sem kezdeményezett eljárást, nem tett feljelentést. Természetes, - ha valaki azt hiszi csak 50 millió tűnt így el, nagyon naiv lenne. Zuschlag János eleve koránál és beosztásánál fogva sem lehetett más mint végrehajtó. Gyakorlatilag egy ország teljes vagyona tűnt el 24 év alatt. Ennek a mérhetetlen lopás világának egy szeletébe enged betekintést az úgynevezett "botránykönyv". Mi az érdekes ennek kapcsán?
Hídfő.net | Zuschlag beletenyerelt az MSZP képébe
Hát az, hogy most érdekes módon senki nincs az utcán, hogy elszámoltatást követeljen. Ez azt jelenti, hogy ebben az országban az emberek tudomásul vették, hogy a parlamentben vég nélkül lehet lopni, azt teljesen normálisnak fogadják el. Emiatt nem is csoda, ha a politikusok sem számítják igazán bűnözésnek, - mert nem érdekli az embereket. Ami pedig senkit sem érdekel, az hogyan lenne bűn? Ha megerőszakolnak egy 10 éves kislányt, az emberek felháborodnak, és büntetésért kiáltanak. Itt már nem is kiállt senki sehová, van és kész
Ennek ellenére Zuschlag jól beletenyerelt az MSZP képébe. A liberális baloldal propagandája rém gyenge, mondhatni kapaszkodója sincs. Pedig lehetne, - de nem banditákkal. Úgy fest, más viszont nincs a tarsolyban. Elvesztik a Fidesznek és a Jobbiknak a választást anélkül, hogy azért Orbánnak vagy Vonának az ujját kellene mozdítania. A Fidesz nyomás alatt tartja a baloldalt, az MSZP és társai folyamatos védekezésben hátrálnak. Mire felállnának az egyik horogütésből, már kapják a másikat. Még egy hónap; ebben az egy hónapban még be kell dobni valamit. Néhányan már készítik a nevetőizmokat.
Zuschlag pedig teljes joggal dühös a bűntársaira. Ha a politikának valakiből sikerül igazi antiszemitát varázsolni, akkor az ő lesz, - mert egyetlen, zsidókat nagyon enyhén kifigurázó mondatért ült 6 évet. Lopott vagy nem, ez ott senkit nem érdekelt valójában, - hiszen a feljebbvalói beleegyezésével lopott, abban a közegben mindenki más is lop. Amikor a Terror háza előtt a hidegben ácsorogva kijelentette, hogy a zsidók legalább nem fáztak, mikor állítólag befűtőttek neki, akkor dőlt el, hogy el fogják gáncsolni. Azt az egy mondatot igazából észre sem kellett volna venni - ha nem a zsidókról lenne szó benne.
Az ilyen esetekből mérhető fel a zsidók igazi bosszúszomja. Annyit kapott majdnem, mint egy gyilkos, - pedig amit tett, azt minden más politikus gátlástalanul csinálja. Már csak egy kérdés maradt; ha Zuschlag ült 6 évet, a többi miért nem? A költői kérdés költői is marad...
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése