2014. június 12., csütörtök

A Pentagonban általánossá vált az amnézia

Obama aláírta azt a törvényjavaslatot, miszerint Szíriában harcoló terroristákat hivatalosan is amerikai kiképzők oktassanak. Az oktatás helyszíne Katar lenne, ahol harcászatot, fegyverhasználatot, technikai ismereteket oktatnának. Ebben eddig semmi különös nincs, mivel ez már évek óta zajlik nemhivatalosan, a rendkívüli esemény annyi, hogy ezt mostantól hivatalosan tennék. Úgy tűnik azonban, hogy a Pentagon szóvivői összekeverhettek valamilyen felolvasni való szöveget, mert úgy kommunikálták le a dolgot, hogy terrorizmus elleni harcra oktatnák a szíriai ellenzéket. Ezek az emberek maguk a terroristák.
Hídfő.net | Szíriai ellenzék
Szíriai "mérsékelt" ellenzék. Elrabolták, megkínozták és kivégezték a szír biztonsági erők tagjait. Nemzetközi szervezetek elítélik őket "emberi jogok sértéséért" - az USA ezeknek ad hivatalos kiképzést, az amerikai adófizetők pénzéből
Az már derogált volna a pentagon kommunikációjának, hogy egyszerűen kijelentség az igazságot; "terroristákat képezünk ki arra, hogy idegen földön a mi érdekeinkért harcoljanak?"


http://www.hidfo.net/2014/06/12/pentagonban-altalanossa-valt-az-amnezia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése